היום בכולבוטק על האגרה
- yossid
- תותח על

- israel6
- אחלה חבר

לפי הפרומו נראה עסיסי
![[אקדחים] [אקדחים]](./images/smilies/2gun.gif)
ובארועי חירום , קיים מפגש ,שבו אתה משלם ,על הפער בין התדמית, ליכולת האמיתית שלך " מתוך התוכנית "מבט שני " הסרט : " טובים מאיקרוס "
https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-
https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-
-
shabis
- אחלה חבר

אני לא מבין דבר אחד אנחנו אזרחים במדינה ,היוונים הגדירו כבר לפני 2000 שנה ויותר למה האנשים צריכים מדינה: המדינה קיימת כדי להגן עלינו פיזית מאיומים חיצוניים, לעזור לנו כלכלית , ולתת לנו תרבות משותפת.
השידור הטלויזיוני צריך לפיכך להיות חופשי ואם לא זה להיות בעלות מסובסדת ולתת ביטוי לצרכים של העם אז היכן בדיוק זה מתקיים ע"י כך שעושקים אנשים טובים וישרים?
גועל נפש....
השידור הטלויזיוני צריך לפיכך להיות חופשי ואם לא זה להיות בעלות מסובסדת ולתת ביטוי לצרכים של העם אז היכן בדיוק זה מתקיים ע"י כך שעושקים אנשים טובים וישרים?
גועל נפש....
- tiptip
- תותח על

-
Highway Star
- תותח על

- nurusz
- אחלה חבר

-
satobacko
- אחלה חבר

מסכים עם moss81 לחלוטין.
במדינת ישראל יש עיוות של הדמוקרטיה : במקום שהמדינה תשרת את האזרח, האזרח משרת את המדינה.
כל רשות "גוזרת קופון" על חשבון האזרח. האזרח קורס תחת נטל התשלומים, והרשויות פורחות. תראו את חברת החשמל, רשות השידור, מקורות ...
ואם חס וחלילה לא שילמת לאיזו רשות את הקופון שמגיע לה בזמן - היא מתעמרת בך עד שתקרוס.
עיריית תל אביב עיקלה לי את החשבון וגרמה לי לנזק תדמיתי עצום (צ'קים חוזרים ותשלומים שלא כובדו), וזאת בגלל קנס אחד עבור חנייה בכחול לבן שלא שילמתי (הסיבה היחידה שלא שילמתי היא פשוט כי לא מצאתי איפה לקנות כרטיס חניה - זה היה לפני פתרונות החנייה מהסלולר).
זו לא דמוקרטיה רבותי !!! חייבים להתעורר ומהר !!!
במדינת ישראל יש עיוות של הדמוקרטיה : במקום שהמדינה תשרת את האזרח, האזרח משרת את המדינה.
כל רשות "גוזרת קופון" על חשבון האזרח. האזרח קורס תחת נטל התשלומים, והרשויות פורחות. תראו את חברת החשמל, רשות השידור, מקורות ...
ואם חס וחלילה לא שילמת לאיזו רשות את הקופון שמגיע לה בזמן - היא מתעמרת בך עד שתקרוס.
עיריית תל אביב עיקלה לי את החשבון וגרמה לי לנזק תדמיתי עצום (צ'קים חוזרים ותשלומים שלא כובדו), וזאת בגלל קנס אחד עבור חנייה בכחול לבן שלא שילמתי (הסיבה היחידה שלא שילמתי היא פשוט כי לא מצאתי איפה לקנות כרטיס חניה - זה היה לפני פתרונות החנייה מהסלולר).
זו לא דמוקרטיה רבותי !!! חייבים להתעורר ומהר !!!
-
prince_amir
- תותח על

עם כבר מדברים על חניה, הנה סיפור מעניין, ליד חברת יס יש מגרש חניה מי שמכיר, אין חניה שם כי רוב הרכבים הם של עובדי החברה, לפני כמה חודשים שעברתי שם החלטיה עיריית כפר סבא להפןך את אחד החניות למתקן לאסיפת ניירות וקופסאות עבור חברת YES, אבל האם עיריית כפר סבא הוסיפה מקום חניה נוסף על חשבון מקום החניה הנלקח ?? לא!.
עוד אבסורד לא חוקי שעיריית כפר סבא מעלימה עין ממנו, שמול שני בניינים של חברת YES, יש חניה ציבורית שמיועדת לבניינים ולתושבים, חברת YES כבר כמה שנים סגרה את החניות הללו ולא מאפשרת חניה לאיש מלבד מידי פעם רכב של חברתם בחניות אלו, רכבי ההסעה של YES גם סוגרים את הנתיבים בגלל חוסר חניה, הסיבה לכך שחברת YES טוענת שבגלל שיש להם ציוד תקשורת יקר ובגלל חשש לפיגוע חברתם מסרבת לאפשר חנייה לרכבים בשטח זה מפעת פגיעה בבניין או בעובדים.
לא יתכן כי חברה פרטית תעשה דין וחשבון על דעת עצמה כאשר עיריית כפר סבא גם מעלימה עין ומנגד נותנת דוחות לנהגים שחונים בתוך החניה הסמוכה באדום לבן בגלל מצוקת חניה, עם חברת YES יכולה לקחת חניה ולהפוך אותה האמתלה לסיפור של בטחון , אז כנ"ל ראשי כל חברה ומוסד לסגור לעצמו שטח ציבורי.
אני לא יודע איך עיריית כפר סבא תסגור את העניין אבל מחר כל תושב או בעל עסק אחר זכותו לדרוש סגירת חניות מול שטח המשרד/הבית בשל עניין ביטחוני.
עוד אבסורד לא חוקי שעיריית כפר סבא מעלימה עין ממנו, שמול שני בניינים של חברת YES, יש חניה ציבורית שמיועדת לבניינים ולתושבים, חברת YES כבר כמה שנים סגרה את החניות הללו ולא מאפשרת חניה לאיש מלבד מידי פעם רכב של חברתם בחניות אלו, רכבי ההסעה של YES גם סוגרים את הנתיבים בגלל חוסר חניה, הסיבה לכך שחברת YES טוענת שבגלל שיש להם ציוד תקשורת יקר ובגלל חשש לפיגוע חברתם מסרבת לאפשר חנייה לרכבים בשטח זה מפעת פגיעה בבניין או בעובדים.
לא יתכן כי חברה פרטית תעשה דין וחשבון על דעת עצמה כאשר עיריית כפר סבא גם מעלימה עין ומנגד נותנת דוחות לנהגים שחונים בתוך החניה הסמוכה באדום לבן בגלל מצוקת חניה, עם חברת YES יכולה לקחת חניה ולהפוך אותה האמתלה לסיפור של בטחון , אז כנ"ל ראשי כל חברה ומוסד לסגור לעצמו שטח ציבורי.
אני לא יודע איך עיריית כפר סבא תסגור את העניין אבל מחר כל תושב או בעל עסק אחר זכותו לדרוש סגירת חניות מול שטח המשרד/הבית בשל עניין ביטחוני.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
satobacko
- אחלה חבר

- yossid
- תותח על

שנים לא שילמתי את האגרה עד שעיקלו לי את החשבון בבנק
לפני כחודשיים
קיבלתי מכתבים מעורך הדין פרנקל
ניגשתי לרשות השידור לשלם לא רוצים לקבל שיקים
לא הוראת קבע אך ורק מזומן או כרטיס אשראי
שילמתי 4500 ש"ח והובטח לי שתוך שלושה ימים יוסר העיקול בבנק
לאחר שלושה ימים בדקתי החשבון עוד מעוקל
הצפתי לרשות השידור את הפקס בהודעות כל חמש דקות עשר הודעות
לא עבר הרבה זמן וממשרד של הפרנקל התקשרו כדי שאפסיק להציף להם את הפקס
בתגובה אמרתי להם כאשר החשבון ישתחרר אני אשחרר את הפקס שלהם
כך במשך יומיים
היו להם הרבה הרבה איומים בתביעות
כך הם הבינו שיש להם עסק עים "משוגע"
וכך שיחררו את החשבון מהר
לפני כחודשיים
קיבלתי מכתבים מעורך הדין פרנקל
ניגשתי לרשות השידור לשלם לא רוצים לקבל שיקים
לא הוראת קבע אך ורק מזומן או כרטיס אשראי
שילמתי 4500 ש"ח והובטח לי שתוך שלושה ימים יוסר העיקול בבנק
לאחר שלושה ימים בדקתי החשבון עוד מעוקל
הצפתי לרשות השידור את הפקס בהודעות כל חמש דקות עשר הודעות
לא עבר הרבה זמן וממשרד של הפרנקל התקשרו כדי שאפסיק להציף להם את הפקס
בתגובה אמרתי להם כאשר החשבון ישתחרר אני אשחרר את הפקס שלהם
כך במשך יומיים
היו להם הרבה הרבה איומים בתביעות
כך הם הבינו שיש להם עסק עים "משוגע"
וכך שיחררו את החשבון מהר
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
-
רמי.א
- תותח על

קישור לזה
http://reshet.ynet.co.il/6530.aspx
ראיתי ונגעלתי
זה הדהים אותי מה רשות השידור ומשרד עורכי הדין שלה מוכנים לעשות בשביל להרוויח כסף
לפי התחקיר לא לתת לאזרח הקטן להיות בקשר עם העורך דין לצורך תשלום חוב בזמן כדי שהחוב יגדל,
ולא לתת למי שזכאי לפטור מאגרה להוכיח לעורך דין שלפי החוק הוא פטור מאגרה כזאת,
http://reshet.ynet.co.il/6530.aspx
ראיתי ונגעלתי
זה הדהים אותי מה רשות השידור ומשרד עורכי הדין שלה מוכנים לעשות בשביל להרוויח כסף
לפי התחקיר לא לתת לאזרח הקטן להיות בקשר עם העורך דין לצורך תשלום חוב בזמן כדי שהחוב יגדל,
ולא לתת למי שזכאי לפטור מאגרה להוכיח לעורך דין שלפי החוק הוא פטור מאגרה כזאת,
-
prince_amir
- תותח על

v
הדבר פשוט גועל נפש, הפתרון היחידי של אותם אנשים שהוטרדו הוא רק דרך בית משפט לתביעות קטנות בו צריך אזרח להגיש תביעה על סך 10 אלף שקל אישית נגד מנכ"ל רשות השידור, סמנכל הכספים והגבייה ועורכי דין פרנקל, אז אולי אחרי הגשת 400 תביעות לבית המשפט, ילמדו רשות השידור ועורכי דין פרנק להפסיק להטריד אנשים , כי אחרי שהם יבלו חודשים בבתי המשפט מידי מיום, אולי אז ילמדו לתת שירות
הדבר פשוט גועל נפש, הפתרון היחידי של אותם אנשים שהוטרדו הוא רק דרך בית משפט לתביעות קטנות בו צריך אזרח להגיש תביעה על סך 10 אלף שקל אישית נגד מנכ"ל רשות השידור, סמנכל הכספים והגבייה ועורכי דין פרנקל, אז אולי אחרי הגשת 400 תביעות לבית המשפט, ילמדו רשות השידור ועורכי דין פרנק להפסיק להטריד אנשים , כי אחרי שהם יבלו חודשים בבתי המשפט מידי מיום, אולי אז ילמדו לתת שירות
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
ycontender
- חבר ותיק

הגיע זמן לחשוב לעתיד הלא רחוק לתמוך במפלגה שתחרוט על דגלה -חופש צפייה בטלוויזיה ללא אגרה מטורפת על היצע כלכך עלוב,שליטה בכל חברות הסלולאר ,שלא יעבדו עלינו בעיניים עם שידורי ווידאו במחירים שלLCD LED וחברות הכבלים ותשתיות שיפסיקו לשתות את דמינו(כספנו).
מזל שהתחילו עם הממירים בכל חנות חשמל -זאת אומרת שיש תקווה - הכל תלוי רק בנו.
הם רוצים כיסא בממשלה אנחנו רוצים ערוצים בעלי תוכן ואם צריך לשלם -שיהיה מחיר הוגן לכל כיס
ולאוכלוסיה מעוטת יכולת חינם. -בושה איך רשות השידור צחקה על עם שלם.
באירופה היו מזמן הורסים להם את כל המתחם.
מזל שהתחילו עם הממירים בכל חנות חשמל -זאת אומרת שיש תקווה - הכל תלוי רק בנו.
הם רוצים כיסא בממשלה אנחנו רוצים ערוצים בעלי תוכן ואם צריך לשלם -שיהיה מחיר הוגן לכל כיס
ולאוכלוסיה מעוטת יכולת חינם. -בושה איך רשות השידור צחקה על עם שלם.
באירופה היו מזמן הורסים להם את כל המתחם.
Life be in it
-
רמי.א
- תותח על

אני חושב שבמקרה כזה מי שלא יכול להתאפק קודם צריך לפנות למוקד אמון הציבורprince_amir @ 17/2/2010, 11:00 כתב: v