מישהו חייב לך משהוא ? רוצה מפתחות תמצא לבד . ושוב תיזכור שאף אחד פה לא חייב לך כלום .
ושוב אני עליך !!!!!
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
זה בהחלט נכון שאף אחד לא חייב לי שום דבר מצד שני אין צורך לפרסם פעמיים דברים לא נכונים שלא היו ולא נבראו בכלל כי זה רק מטעה את האחרים מכעיס ולא תורם לכלום מה הטעם בדיוק לרשום סתם דברים לא נכונים
tomer22 @ 20/3/2010, 17:06 כתב:
מצד שני אין צורך לפרסם פעמיים דברים לא נכונים שלא היו ולא נבראו בכלל כי זה רק מטעה את האחרים מכעיס ולא תורם לכלום
יפה .
ובזה אני מסכים איתך .
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
tomer22 @ 20/3/2010, 15:12 כתב:
קובי הטורקי לאן נעלמת ? אמרת שיש מפתח חדש אין שום מפתח חדש ואין נעליים !אתה חרטטן שקרן ורמאי סתם ממציא לנו סיפורים
עובד יופי אצלי בטופילד 6000 חפש בפורומים הטורקים תמצא,אני לא חייב לך כלום תן כבוד לותיקים ממך מי אתה בכלל שתקרא לי חרטטן,חצוף שכמוך,שב בשקט,אני תרמתי לפורום הזה יותר ממה שאתה בכלל מדמיין ,יש את המפתח ואני דווקא לא יפרסם אותו |hello| כל מי שבפורום הזה יודע שמה שאני מפרסם הוא אמת איזה אינטרס יש לי לשקר.
על תעשה לנו שום טובות ועל תבלבל את המוח אין שום מפתח חדש ולא נעליים תסתכל מה popai רשם עלייך בשירשור הזה ותבין לבד ברגע שיהיה פעם מפתח חדש הוא יפורסם מיד באתרים בחו'ל
tomer22 @ 20/3/2010, 16:42 כתב:
העצבים שלי היו בגלל שרשמת דברים לא נכונים זה הכול !!! אני לא רוצה ממך כעת שום דבר רק על תעשה עליינו פוזות
ומי אמר לך שרשמתי דברים לא נכונים? יש מפתח אני לא מבין למה כל כך קשה להבין את זה,זה שאתה לא מוצא זה כבר בעיה שלך לא שלי.למה חוץ ממך אף אחד לא מתלהב כמוך על המפתח,כי אולי גם הם מצאו ופשוט לא בא להם לפרסם.לפי מספר ההודעות שלך אני מבין שאתה חדש בפורום,אולי אתה לא יודע באיזה אתרים לחפש.
ילדון תמשיך לחפש בסוף אני מאמין שתמצא
ודרך אגב אני זה שבכלל פתחתי את השירשור הראשון בנושא שיצא מפתח לערוץ NBA אז אל תזבל לי את המוח שאני חרטטן בזכותי ראית עד עכשיו את הערוץ
כול המידע לגבי מפתחות מגיע בדרך כלל מחו'ל ברגע שיוצא מפתח חדש הוא מתפרסם על המקום עם היינו צריכים לחכות שקובי הטורקי יפרסם לנו מפתחות אז המצב שלנו היה מאוד גרוע היינו מקבלים רק מסכים שחורים בינתיים מי שממשיך להתעצבן זה רק אתה אני כבר מזמן נרגעתי כי אני יודע שממך אי אפשר לצפות לכלום עובדה שהיו בשירשור עוד כמה אנשים שלא התלהבו מהסיגנון הילדותי שלך !