שיחקתי יותר מדי עם הממיר שלי
טלפון אחד לרמי שאמר לי " מה אתה שובר את הראש??
קפוץ לקפה ועל הדרך אני אסדר לך את הממיר"
עכשיו חזרתי מביתו של רמי, אז הקפה לא היה משהו
אבל הוא החזיר חיים לממיר וחיוך לפני
כמה טוב שיש מתקינים כאלה באתר, שעוזרים
לכולם מכל הלב
חג פסח שמח וכשר!!!
dream 800 hd
26E 19.2E 16E 13E 7E
9E 5E 4W 7w
אור שפע ואהבה!!!
כולם משבחים את רמי . נכון, הוא מתקין מעולה אין ספק . ומגיע לו התשבחות האלה .
אבל עם התשבחות האלה שהם הרבה הוא לא ילך למכולת . התקנות זה פרנסתו וגם שלי .
ואם הוא עשה עבודה בהתנדבות . אז זה לא פעולה מוצלחת שלא מגיעה לה כול כך הרבה
פירגון . כך אני חושב וכך אני מיתנהג .
אדון קרמר אחריי כל כך הרבה שנים הגיע הזמן שתלמד את המונח "שלח לחמך" לפעמיים משרות ועזרה נוצרות לך עבודות טובות יותר אילו היית גובה כסף בזכות ההמלצה והטעם הטוב שהשארת קודם.
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
אלי היקר . אני עמצאי מישנת 1958 כן שנת 58 בכיתה ז כבר מכרתי חוברות הצופה לילדים
לילדי הכיתה . והיה לי כסף לקנות סנויצים בהפסקה הגדולה . משילדים אחרים היביאו מהבית
ובשנת 1969 פתחתי תיק במס הכנסה . אז אל תתיף לי מוסר במסחר ב"שלח לחמך על פני המים " כי אני שלחתי הרבה לחם ויושב טוב היום .
אני עוקב מידי פעם אחר אימרות השפר של קריימר ואני לא מאמין שאכן יש אדם כזה במציאות אני נוטה להאמין שמדובר בפרובוקציה כלשהי על מנת לסחוט תגובות מכל עבר אם זו המטרה הרי שהיא הושגה.
כך או כך אם אצטרך לבחור אי פעם בין הטכנאי קריימר בהנחה שהוא אכן קיים לרמי ה"פראייר" אני בוחר ברמי גם אם קריימר הוא אלוף האלופים בצלחות לויין וממירים.
חברה צלחות לוויין זה שטויות . ולא צריך להיות אלוף . או אלוף האלופים . אתם סתם
מהללים אדם . היום כול אחד שמחזיק פלייר ביד הוא מתקין צלחות .המחירים צנחו . אין התקנות בכלל . לא לי ולא לאחרים . אז המחיר ברצפה להתקנה .
מר matrix את לא בוחר בי ולא בבחור שכתבו עלו . אתה סתם מקשקש . ואם תירצה צלחת תחפש את הזול ביותר . בלהחניף אתה חזק
גם המנהל י.א. לא נותן במת חינם מעל דפי הפורום לכול מיני מפרסמים קטנים . הוא מוחק מיד
הודעות מכירה וכדומה .
אז תפסיקו להחניף . מחנופה לא הולכים למכולת