משאל לחברי הפורום,מבקש שיתוף פעולה ממכם
-
Kobi B
- תותח על

מרוב כמות הערוצים האדירה שקולטים היום מכמות גדולה של לויינים בו זמנית אפשר להשתגע מלמצוא ערוץ מסויים שאתם מחפשים מאלפי הערוצים הקיימים אצלכם בממיר,נכון שיש את אפשרות האלפבית אבל זה לא נוח.
אז בוא נשמע איך אתם סידרתם את הערוצים שלכם בממיר ולפי איזה סדר או קטגוריה,מה בין הראשונים ואת מה זרקתם לסוף.
אני למשל קולט ערוצי FTA מ8 לויינים שונים
ב10 התחנות הראשונות יש לי את ערוצי ישראל ואת כל ערוצי החדשות הגדולים כמו"CNN BBC FRANCE24 AL JAZZERA INT EURONEWS
אחרי זה 30 הערוצים הטובים ביותר שיש בטורקיה
לאחר מכן כל ערוצי RAI של איטליה
לאחר מכן גרמניה וערוצי המוסיקה הנחשבים לאחר מכן כל הערוצים הצרפתיים לאחר מכן כל הערוצים הרוסים לאחר מכן כל לויין ניילסאט שבראשו ערוצי MBC FOX DUBAI1 MTV ARABIA וערוצי המוסיקה הערבים הנחשבים:MELODY MAZZIKA ROTANA לאחר מכן כל הערוצים הפרסיים לאחר מכן המשך התחנות הפחות נחשבות מטורקיה לאחר מכן כל הזבלה מאיטליה ואז כל התחנות של הבלקן:רומניה בולגריה סרביה אלבניה ועוד ואז מיקס התחנות משאר המדינות האחרות באופן מעורבב לאחר מכן מעט הערוצים "המוצפנים" שבסיריוס וזהו בערך 1000 תחנות אך ליתר נוחות בטופילד יש אפשרות לקבוע כ30 מועדפים אז זה מקוטלג אצלי לפי מדינות גם לדוגמא:רומניה,יוון,בולגריה,צרפת,ספורט,מוסיקה,קורדית,ערבית,פרסית,אזרית,דת,בלקן,ועוד ככה שיותר קל לי למצוא את מה שאני מחפש.
אז מה אצלכם?
אז בוא נשמע איך אתם סידרתם את הערוצים שלכם בממיר ולפי איזה סדר או קטגוריה,מה בין הראשונים ואת מה זרקתם לסוף.
אני למשל קולט ערוצי FTA מ8 לויינים שונים
ב10 התחנות הראשונות יש לי את ערוצי ישראל ואת כל ערוצי החדשות הגדולים כמו"CNN BBC FRANCE24 AL JAZZERA INT EURONEWS
אחרי זה 30 הערוצים הטובים ביותר שיש בטורקיה
לאחר מכן כל ערוצי RAI של איטליה
לאחר מכן גרמניה וערוצי המוסיקה הנחשבים לאחר מכן כל הערוצים הצרפתיים לאחר מכן כל הערוצים הרוסים לאחר מכן כל לויין ניילסאט שבראשו ערוצי MBC FOX DUBAI1 MTV ARABIA וערוצי המוסיקה הערבים הנחשבים:MELODY MAZZIKA ROTANA לאחר מכן כל הערוצים הפרסיים לאחר מכן המשך התחנות הפחות נחשבות מטורקיה לאחר מכן כל הזבלה מאיטליה ואז כל התחנות של הבלקן:רומניה בולגריה סרביה אלבניה ועוד ואז מיקס התחנות משאר המדינות האחרות באופן מעורבב לאחר מכן מעט הערוצים "המוצפנים" שבסיריוס וזהו בערך 1000 תחנות אך ליתר נוחות בטופילד יש אפשרות לקבוע כ30 מועדפים אז זה מקוטלג אצלי לפי מדינות גם לדוגמא:רומניה,יוון,בולגריה,צרפת,ספורט,מוסיקה,קורדית,ערבית,פרסית,אזרית,דת,בלקן,ועוד ככה שיותר קל לי למצוא את מה שאני מחפש.
אז מה אצלכם?
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
-
Kobi B
- תותח על

הסדרות בTNT בטורקיה משודרות בשפת המקור עם כתוביות בטורקיתdrsignal @ 9/4/2010, 22:32 כתב:
, אין לי את הטורקי 42E אך גם שם יש איזה TNT
מעניין איזה סדרות יש שם והאם יש קול ENG
הנה לוח השידורים שלהם כדי שתראה אלו סדרות וסרטים הם משדרים
הסדרות
http://www.tnttv.com.tr/index.php?section=series
הסרטים
http://www.tnttv.com.tr/index.php?section=movies
VISONET 9510
-
docsat
- חבר ותיק

אנסה לענות עניינית לשאלה המקורית:
אני מסדר את המועדפים שלי כמו תיקיות המחשב ולפי סדר עדיפויות:
FAVORITE- FR2, CH2, FR3, TSR1, TSR2 etc..עד מספר 10
צרפתית,
עברית,,
סרטים,,,
ספורט,,,,,
מדע,,,,,,,
שונות,,,,
כמובן הכל באנגלית כאשר לכל נושא אני מתאים את הערוץ המתאים
בזיפזופ של מ1 עד 10 משתמש ע"פ רוב במספרים ישירים ולכל היתר כפתור OK ומעבר בכפתור כחול
מאז השימוש בתצורה זו, הכל פשוט יותר![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)
אני מסדר את המועדפים שלי כמו תיקיות המחשב ולפי סדר עדיפויות:
FAVORITE- FR2, CH2, FR3, TSR1, TSR2 etc..עד מספר 10
צרפתית,
עברית,,
סרטים,,,
ספורט,,,,,
מדע,,,,,,,
שונות,,,,
כמובן הכל באנגלית כאשר לכל נושא אני מתאים את הערוץ המתאים
בזיפזופ של מ1 עד 10 משתמש ע"פ רוב במספרים ישירים ולכל היתר כפתור OK ומעבר בכפתור כחול
מאז השימוש בתצורה זו, הכל פשוט יותר
![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)
[FONT=Arial]מקווה למצוא ולתת תשובות ענייניות
לעזוב את יס והוט , לעבור לקליטה חופשית
לעזוב את יס והוט , לעבור לקליטה חופשית
-
צור .א
- תותח על

כל אחד לפי טעמו והעדפותיו.
אם לא מתמצאים בתכונות המכשיר (יש יותר כאלה ,בעיקר מבוגרים ובעלי פחד מטכנולוגיה-אני מכיר אישית עשרות רבות )
ואז בדרך כלל הסידור -התחנות הראשונות הן ישראל,לאחר מכן התחנות בשפת האם של בעלי הבית ,לאחר מכן ערוצים מעניינים לפי טעמם של בני הבית האחרים(נוער/ילדים/ספורט/מוסיקה) .
יש שאוהבים גם תועבה ("אני רוצה שיהיה במקום שאשתי לא תגלה"),ולאחרים-"לא רוצים בחורות וכאלה".
בקיצור השרשור הזה לא יוביל לשום תובנות והסכמות.
אם לא מתמצאים בתכונות המכשיר (יש יותר כאלה ,בעיקר מבוגרים ובעלי פחד מטכנולוגיה-אני מכיר אישית עשרות רבות )
ואז בדרך כלל הסידור -התחנות הראשונות הן ישראל,לאחר מכן התחנות בשפת האם של בעלי הבית ,לאחר מכן ערוצים מעניינים לפי טעמם של בני הבית האחרים(נוער/ילדים/ספורט/מוסיקה) .
יש שאוהבים גם תועבה ("אני רוצה שיהיה במקום שאשתי לא תגלה"),ולאחרים-"לא רוצים בחורות וכאלה".
בקיצור השרשור הזה לא יוביל לשום תובנות והסכמות.
- pacooka
- תותח על

Pacooka Israel
Pacooka Kids
Pacooka Music
Pacooka Entertainment
Pacooka Life
Pacooka Discovery
Pacooka Shows
Pacooka Movies
Pacooka News
Pacooka Sport
Pacooka Foreign Channels
Pacooka Only HD
Pacooka Tests
Pacooka Kids
Pacooka Music
Pacooka Entertainment
Pacooka Life
Pacooka Discovery
Pacooka Shows
Pacooka Movies
Pacooka News
Pacooka Sport
Pacooka Foreign Channels
Pacooka Only HD
Pacooka Tests
1. DM800 מקורי ! OpenAAF 28.02.2013
2. DM500 מקורי! SifTeam 1.9.4c
3. מחשב Zotac Zbox וממיר USBTBS5922 עם XBMC
2. DM500 מקורי! SifTeam 1.9.4c
3. מחשב Zotac Zbox וממיר USBTBS5922 עם XBMC
-
Kobi B
- תותח על

-
oded
- אחלה חבר

היות ואני עובד עם צלחת ממונעת אני מעדיף לארגן את הקבוצות שיהיו ברצף של לויין אחד וזאת ע"מ למנוע מהצלחת לנוע יותר מדי.בדרים הבעיה נשמעת פשוטה אך לא כך!הבוקטים פשוט פרוסים עלשטח יותר מדי גדול של חיפוש. ביומקס לעומת זאת ישנן קבוצות פיבוריטס קבועות וברורות כך שזה היה יותר מסודר.בכל מצב ברור שמדי פעם צריך לעשות סדר בקבוצות היות ותדרים עולים,יורדים או משנים תדרים.בקיצור כל השנה -פסח!!!
- vipersvcd
- תותח על

אצלי ראשית
ערוצי ישראל
גרמנית
צרפתית
פולנית
ספרדית
איטלקית
ערבית
ולאחר מכן כל הזבל למיניהם
ערוצי ישראל
גרמנית
צרפתית
פולנית
ספרדית
איטלקית
ערבית
ולאחר מכן כל הזבל למיניהם
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
- pakwan
- תותח על

- eli
- תותח על

לא הבנתי עדיין מה תורם השרשור הזה בתור מתקין לכל אדם יש את העדפות שלו ולכן יסדר שונה את הערוצים ומנסיון של המון התקנות הרוב בהתחלה ישראל ואחר כך לפי העניין .
מה זה מוסיף או משפר
מה זה מוסיף או משפר
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
-
Kobi B
- תותח על

אלי נשמה,לא צריך תמיד ליהיות אנטי,השרשור הזה לא נועד לתרום כלום,פשוט סקרנות איך כל אחד מסדר את הערוצים שלו ובאיזה סדר או לפי איזה קטגוריה,גם אני יכול להביא לך פה מיליון ואחד שרשורים שלא קשורים לכלום אז מה אני מגיב באנטי על כל אחד,קח את החיים בסבבהeli @ 10/4/2010, 18:54 כתב: לא הבנתי עדיין מה תורם השרשור הזה בתור מתקין לכל אדם יש את העדפות שלו ולכן יסדר שונה את הערוצים ומנסיון של המון התקנות הרוב בהתחלה ישראל ואחר כך לפי העניין .
מה זה מוסיף או משפר
VISONET 9510
-
hezibt12
- תותח על