יום המודעות לצלחות לווין פרטיות

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
syaros
תותח על
תותח על

שליחה על ידי syaros »

בזמן האחרון יש הרבה הודעות בפורום על זה שהוט ויס לא בסדר, וגם על זה שאין מספיק מודעות לנושא קליטת שידורי טלוויזיה באמצעות צלחות לווין פרטיות. לדעתי לא מספיק לקרוא את ההודעות ולכתוב איזה טוקבק פה ושם, צריך לעשות משהו יותר רציני.

אני מציעה לארגן "יום המודעות לצלחות לווין פרטיות". ביום הזה, אנחנו נקים עמדות הסברה ברחבי הארץ. בעמדה יהיו צלחות לוויין אמיתיות ומכוונות, ממירי וטלוויזיה, וגם חומר מודפס לחלוקה לאנשים. אנחנו נדגים ונסביר לציבור הרחב את אפשרויות הקליטה והצפייה ללא צורך בחברות הוט ויס.

להצלחת המבצע דרוש סיקור תקשורתי. אני לא בטוח שנקבל כזה מערוצים כמו 2 ו-10, אבל אולי נזכה לסיקור של אחד או יותר מהאתרי החדשות כמו Ynet. [כזכור כבר הייתה כתבה באחד האתרים בהשתתפותו של ישראל - מנהל האתר]. אפשר גם לנסות לקבל חסות לאירוע מיבואנים הגדולים או גורמים אחרים.

הייתי רוצה לשמוע את עמדתכם בנושא.
75E;13E;9E,4W
DM7020HD
מספר האנשים שניתקתי מהוט/יס = 8 והספירה נמשכת...
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

לדעתי זה מיותר ואפילו יכול להעיר את הדב משנתו.
spikerg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי spikerg »

יש במדינה הזאת אנשים מטומטמים שיושבים בכנסת שיכולים להמציא חוק מפגר של איסור התקנת צלחות אחרי כנס כזה...

אני חושב שזה לא מתאים כרגע...
OPENBOX S10 HD

13E,4W,75E
mony
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי mony »

אני לא במקצוע אבל אני חושב שרמי צודק - זה מיותר יזמין עלייהום מאיכות הסביב , ירוקים ( מכער את הנוף) ידרוש מכל אחד לקבל אישור מהעיריה בלי קשר לגודל צלחת , יוטל מס או תשלם אגרה על הצבת צלחת , יזמין רעש מכל מיני גופים שהנוער חשוף לכל מיני תכנים (שידורי דת, פורנו הימורים) ולא משנה שכל זה באינטרנט ובנוסף נניח שישנה הצלחה לנושא מה את חושב שתוכל להמשיך לחגוג עם שי***ים ?? אז זה יזמין לחץ מגופים להפסיק את העבירות על זכויות יוצרים - בתי משפט וכדומה... שאני אמשיך ? ומה חוט ויס ישבו בחיבוק ידיים ? כדאי לחשוב על כל התמונה במקום לחשוב על רווח קטן לתקופה קצרה , לא ??
vladimir97
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vladimir97 »

אנשים לא מתעסקים בגלל חוסר מודעות,
אבל הרוב פוסלים את עניין הצלחות, בין היתר בגלל היעדר חומר בעברית אבל יש עוד סיבה יותר חשובה - המחיר.
אני מבין את הרצון והצורך של מתקינים להרוויח ואת ההסברים השונים למחירים אבל צריך להסתכל על הצד של הצרכן, אחרת נשארים באותו מקום.
אני מדמיין את עצמי בן אדם פשוט. התקנה של לווינים ברמה המצומצמת ביותר תעלה כ-3500 ש"ח, אולי יותר.
יש מתקינים אמינים יותר, יש מתקינים אמינים פחות אבל כל אחד מהם יכול ברגע מסוים להיעלם, להתעלם כי הוא בן אדם סך הכל, פרטי בד"כ.
אחר כך, בכלל כל קריאה לשם תקלה, ויש כאלה, עלולה לעלות כ-150 ש"ח במקרה הטוב.
לעומת זאת יש את "כן" ו-"חם" שאני גם לא כל כך אוהב, אבל אלה חברות גדולות וידועות. משלמים להם כל חודש את ה-250 ש"ח ואין שום כאבי ראש. אם יש בעיה, באים לתקן, אם לא אפשר לצעוק, להרעיש, לאיים, לתבוע. בן אדם פרטי לכו תחפשו אותו.
אם המחירים היו שפויים יותר, יותר אנשים היו לוקחים את הסיכון-סיכוי.
אני שוב מבין את הראש של מתקינים, אבל כל נותן שירות חייב לחשב גם את הצד השני. אני מבין יחסית בתחום ואני בכלל איש טכני אז אני אסתדר, מה עם אחרים ?
CubeRevo 250HD, IPBOX 250S PVR, Dreambox 500 x 2, 13E,4W,5E,75E,9E
spikerg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי spikerg »

צודק ב100%
OPENBOX S10 HD

13E,4W,75E
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

חברה אתם קשקשנים גדולים . קודם כול
1. מה זה יתן למארגן כלום מבחינת כספית
2. במגזר הערבי יש אלפי צלחות כי בערבית יש מה ליראות . בעיברית אין מה ליראות
3. הישראלי רוצה להשקיע חד פעמי . ולימצוא תחליף ליס/הוט . שזה ערוצי ספורט /ילדים /וטבע . וזה אין . שיתוף זה יקר ולא יציב ולא בטוח .
אז כולם נישארים עם יס/הוט . או הממיר הקרקעי .

החשוב . פותח השירשור כתב דברים לא לעניין . סתם ברברת ללא היגיון . כי גם גם אם זה יצליח . כסף לא יצא לו מיזה . אז מה אכפת לך מאחרים
רק הטכנאי קרמר
סמל אישי של משתמש
dudutr
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dudutr »

mony @ 1/5/2010, 13:44 כתב: זה מיותר יזמין עלייהום מאיכות הסביב , ירוקים ( מכער את הנוף) ידרוש מכל אחד לקבל אישור מהעיריה בלי קשר לגודל צלחת , יוטל מס או תשלם אגרה על הצבת צלחת , יזמין רעש מכל מיני גופים שהנוער חשוף לכל מיני תכנים (שידורי דת, פורנו הימורים)
ומה עם מאות אלפי הצלחות של יס שכבר קיימות?
מאיפה מישהוא יודע אם הצלחת שעל הגג היא פרטית,או של יס?
אתה חושב שיבררו עם יס על כל צלחת שרואים,אם היא שלהם,או פרטית?
DM 800HD GP3
1.20--19.2E-15.8E-13E-9E-4W-7W
1.10--10E-7E-4.8E
1.20--42E
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

אם טלראן /סיגמה היו עושים את הרעש הזה . אני מבין הם רוצים למכור צלחות וממירים
ויש מתקינים שיש להם פרסומת באינטרנט ולפעמים ובעיתונות . הנוסח זה
"למה לשלם כול חודש שלם פעם אחת וזהו התקן צלחת " . אבל מה רואים בצלחת . ומה רואים בהוט ??? הבדל שמיים וארץ לרובם . רק דוברי שפות נהנים מיזה שזה הזקנים
רק הטכנאי קרמר
syaros
תותח על
תותח על

שליחה על ידי syaros »

הטכנאי קרמר @ 1/5/2010, 14:47 כתב: ...פותח השירשור כתב דברים לא לעניין . סתם ברברת ללא היגיון . כי גם גם אם זה יצליח . כסף לא יצא לו מיזה . אז מה אכפת לך מאחרים

קרמר, אני מקווה שעדיין קיים אדם אחד שלא הברחת אותו ממך, שאכפת לו ממך.
75E;13E;9E,4W
DM7020HD
מספר האנשים שניתקתי מהוט/יס = 8 והספירה נמשכת...
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

מר syaros שהפורום יהייה על רמה . ולא כול מני גולשים יעלו איזה רעיונות ללא תוכלת
רק הטכנאי קרמר
claudia5
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי claudia5 »

רמי צודק.יש לי צלחת לווין פרטית וטוב לי איתה,אני לא רואה באופק מצב שאני מתחיל לשלם פי שלוש במחיר כדי לראות יס או הוט.

במדינתנו כאשר בממשלה מבינים שיש מישהו שבטעות חוסך כסף מיד הממשלה הופכת לשותפה ואז אין יותר הנחות ומבצעים.

תראו מה קרה לבעלי מע' גז לרכב שפתאום כבר מדברים בממשלה על הגדלת מחיר הטסט והעלת המיסוי על הגזוכל זה רק כי יש כאן כמה חברים שמצאו דרך לחסוך כסף.

בבקשה מאמר צנוע בנושא חיסכון:

http://i.start.co.il/blogs/kesef/archiv ... 47708.aspx

וההמשך
http://i.start.co.il/blogs/kesef/archiv ... 65419.aspx
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

ברמת העיקרון קרמר צודק ....כמה שלא תהפכו את זה צלחות פרטיות בישראל
הם לא תחליף הולם ל YES ו-HOT כל עוד לא ניתן לקלוט מגוון של ערוצים בעברית ובתרגום
כמו ערוצי סרטים , ספורט , טבע וילדים ...ולכן צלחות פרטיות הם תחליף הולם רק למי שמסתפק
בערוצים הראשיים או לדוברי שפות סקטוריאלים שמחפשים במיוחד לראות משהו ספציפי ...

המצב שונה במגזר הערבי שם יש להם מבחר של מאות ערוצי חינם פתוחים בשפה ותרגום שלהם
גם בחו"ל המצב שונה כי המבחר החינמי הוא אדיר גם בצלחות וגם ב DVB-T
mony
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי mony »

dudutr @ 1/5/2010, 14:51 כתב: ומה עם מאות אלפי הצלחות של יס שכבר קיימות?
מאיפה מישהוא יודע אם הצלחת שעל הגג היא פרטית,או של יס?
אתה חושב שיבררו עם יס על כל צלחת שרואים,אם היא שלהם,או פרטית?
היום יש צלחת אחת לכל בינין אבל אם כל דייר יתקין צלחת זה יהיה שיטפון או שאתה חושב שהדיירים יתאגדו ?? בחיים לא זוכר את ימי אנטות ה VHF הגדולות לכל דייר היו כמה רק בבינינים החדשים היו מתקינים אנטה מרכזית ...
עודד
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי עודד »

בתחום הלווינים כדאי להצמד לאמרה: "אין הברכה מצויה אלא בדבר הסמוי מן העין"
יחצנות לנושא הלווינים רק תגרום נזק כפי שאמרו בצדק כמה חברים.
DM500 /Gemini 4.2
DM800 /newenigma2
7W, 4W
neo99
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי neo99 »

מרביתכם צודקים.... הרגולטור מסוכן... אין תוכניות בעברית והמחיר לצרכן פרטי יקר יחסית.

אבל מנסיוני יש לצלחות פוטנציאל שממש טרם מוצה בקרב בתים משותפים גדולים (כאלו עם עשרות דיירים).
הסיבה: התקנת מערכת כזו עם תשתית לעשרות דיירים עולה כ- 10,000 ש"ח שזה לא הרבה מאד כסף בתקציב של בית משותף. מה עוד שההחלטה הזו תלויה בד"כ רק בראש הוועד. מכיוון שניתן לומר שהתקנת המערכת באה במקום אנטנות הטלויזיה שבקרוב אינן שימושיות יותר, תקנון וועד הבית מגדיר זאת כהחלפה/שידרוג של מערכת קיימת שאיננה מחייבת החלטה של אסיפת הדיירים.
כאשר הדייר צריך לשלם רק בעבור הממיר ובעבור החיבור לדירתו, סכום שחלק ניכר מהדיירים יכולים לשלם בלי לשבור קופת גמל, ניתן לשכנע חלק מהדיירים בכל בניין להצטרף (בדרך כלל כתוספת ליס ו/או הוט ולא במקומן).
כמובן שזה קוסם למבוגרים הדוברים ערבית, עיראקית, פרסית, רוסית, פולנית גרמנית וכד'. אולם גם צעירים חובבי גאדגטים (כמו חלק ניכר מחברי פורום זה) יתלהבו.
בשנים האחרונות חלו שיפורים טכנולוגיים שמאפשרים לפזר את הסיגנלים הנקלטים בין מאות ממירים מחד ובעלות פוחתת מאידך. ישראל אמר לי שהוא ראה בתערוכה לפני מס' חודשים מערכות המחוברות בסיב אופטי שניתן להעבירו בפיר הראשי של הבית המשותף. השיפור בסוויצים והירידה במחירם הופך את הטכנולוגיה הזו לזמינה.
מה שצריכים זה למצוא את צינורות השיווק הנכונים משום שחלק ניכר מהמתקינים הם בעלי מקצוע מעולים, אבל משווקים פחות טובים. כמו כן חסר להם המידע ביחס לוועד הבית (מידע המצוי אצל אב הבית של החברה המנהלת). אב הבית הוא לדעתי איש המפתח לשיווק הצלחות.
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

neo99 @ 1/5/2010, 20:39 כתב: מרביתכם צודקים.... הרגולטור מסוכן... אין תוכניות בעברית והמחיר לצרכן פרטי יקר יחסית.

אבל מנסיוני יש לצלחות פוטנציאל שממש טרם מוצה בקרב בתים משותפים גדולים (כאלו עם עשרות דיירים).
הסיבה: התקנת מערכת כזו עם תשתית לעשרות דיירים עולה כ- 10,000 ש"ח שזה לא הרבה מאד כסף בתקציב של בית משותף. מה עוד שההחלטה הזו תלויה בד"כ רק בראש הוועד. מכיוון שניתן לומר שהתקנת המערכת באה במקום אנטנות הטלויזיה שבקרוב אינן שימושיות יותר, תקנון וועד הבית מגדיר זאת כהחלפה/שידרוג של מערכת קיימת שאיננה מחייבת החלטה של אסיפת הדיירים.
כאשר הדייר צריך לשלם רק בעבור הממיר ובעבור החיבור לדירתו, סכום שחלק ניכר מהדיירים יכולים לשלם בלי לשבור קופת גמל, ניתן לשכנע חלק מהדיירים בכל בניין להצטרף (בדרך כלל כתוספת ליס ו/או הוט ולא במקומן).
כמובן שזה קוסם למבוגרים הדוברים ערבית, עיראקית, פרסית, רוסית, פולנית גרמנית וכד'. אולם גם צעירים חובבי גאדגטים (כמו חלק ניכר מחברי פורום זה) יתלהבו.
בשנים האחרונות חלו שיפורים טכנולוגיים שמאפשרים לפזר את הסיגנלים הנקלטים בין מאות ממירים מחד ובעלות פוחתת מאידך. ישראל אמר לי שהוא ראה בתערוכה לפני מס' חודשים מערכות המחוברות בסיב אופטי שניתן להעבירו בפיר הראשי של הבית המשותף. השיפור בסוויצים והירידה במחירם הופך את הטכנולוגיה הזו לזמינה.
מה שצריכים זה למצוא את צינורות השיווק הנכונים משום שחלק ניכר מהמתקינים הם בעלי מקצוע מעולים, אבל משווקים פחות טובים. כמו כן חסר להם המידע ביחס לוועד הבית (מידע המצוי אצל אב הבית של החברה המנהלת). אב הבית הוא לדעתי איש המפתח לשיווק הצלחות.
אתה כותב מניסיוני . איזה ניסיון יש לך ספר לחברה . שזה יעזור בהרבה תחומים ??!!
סתם מגילה ארוכה כתבתה ללא שום היגיון
רק הטכנאי קרמר
satobacko
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי satobacko »

אני עובד במקום עבודה שבו יש אלפי עובדים. בחברה שבה אני עובד אני ידוע בחברה כ"פריק" של לווינים, והדבר עובר מפה לאוזן. מספר רב של פעמים פנו אלי עובדים שמאסו במשכנתא ורצו למצוא פתרונות. חובב אוהב לשוחח על תחביבו - ואני עניתי באריכות והסברתי בסבלנות לכל מי ששאל והתעניין.
בנוסף, מספר פעמים נתתי מספרי טלפון של אנשי מקצוע שאני מכיר.

כמה אנשים לדעתכם רכשו בסופו של דבר לצלחת פרטית? התשובה - 0.

מה הסיבה? "בדיוק שבאתי להתנתק קיבלתי דיל מצויין מהוט - 299 שקל לכל הערוצים", "בעלי החליט שהוא לא יכול לוותר על ליגת העל בכדורגל", "כנראה נעבור דירה ב 2034 אז לא שווה לנו להשקיע", וכו'.

המסקנה שלי - עם כל הרצון הטוב, צלחת לווין בארץ תשאר כנראה נחלתם של מעטים.
עם ישראל אוהב שמגישים לו הכל לפה והוא לא צריך להתאמץ. הוא אוהב תרגום בעברית, כדורגל ישראלי.
אוהב שירות לקוחות שאפשר להתקשר אליו בכל פעם שיש בעיה. את זה ערוצי הלווין לא יכולים לתת.

אני מסכים עם ההערה ששקט תעשייתי טוב לכולנו. במידה והתחביב שלנו יתפוס תאוצה יהיו רק צרות.

אני מזכיר לכולם את ימי TELSTAR העליזים. בגלל שלא סופרים אותנו (במובן החיובי של המילה) חגגנו לא מעט זמן ...
סמל אישי של משתמש
pakwan
תותח על
תותח על

שליחה על ידי pakwan »

אני דווקא הצלחתי לחבר כמה שהתעניינו אצלי בעבודה
כמו שאחרים כאן כתבו לרוב העם הלווין אינו תחליף לחם/כן
לדעתי בהשקעה יחסית קטנה אפשר הדרגתית להתחבר גם ללוין ואחרי זה לראות אם אפשרי להתנתק מחם/כן או לא
אני לא מבין מה המטרה או התועלת של "יום המודעות ללוין", כולם יודעים שיש צלחות לווין פרטיות, יש מספיק פרסומות בעיתונים ובכל חוברת של ישראכרט/ויזה, יש פורומים למידע כדוגמת זה, שום דבר לא מוסתר או מחתרתי.
לאף אחד כאן לא צריך להיות איזשהו אינטרס של מלחמה או נקמה בחם/כן, כי זה רק יזיק לכלל הקהילה
תמונה

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
shabis
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי shabis »

לדעתי להשאיר את המצב כמו שהוא
מי שרוצה ימצא את הדרך

יש אלפי משפחות שמתפרנסות מ-כן/חם ואם תפגע פרנסתם אין לדעת מה יקרה
צלחת 1 מטר עמוס/ניילסאט
צלחת 1 מטר הוטבירד