יום המודעות לצלחות לווין פרטיות
-
prince_amir
- תותח על

אני מסכים אם SATOBACKO, הישראלים הם עם שלא אוהב להתאמץ, ההגדרה שלו מדוייקת לתירוצים של ישראלים, אין תרגום ( אני טיפש ובור ואין לי מושג באנגלית למרות שלמדתי מכיתה ג ), יש ליגה ישראלית ( ברמה של הכדורגל בארץ, אתם רוצים שאני יראה בחו"ל ), אנחנו עוברים דירה ( אין לי את ה ז** להתחיל להתקין דברים בבית או לריב עם וועד הבית ), קיבלתי דיל טוב מהוטיס ( יש לי על מי לצעוק ולקטר שרע לי ודפקו אותי, כמו בבחירות ש4 שנים דופקים אותי ואני בוחר באותה מפלגה כל פעם ).
בקיצור, הקהילות היחידות שכרגע כן הולך אצלם לווין, הם הצרפתים שעושים עליה לארץ ואנגלוסקסים שרוצים תוכניות באנגלית במקום הדרק שיש לנו פה.
בקיצור, הקהילות היחידות שכרגע כן הולך אצלם לווין, הם הצרפתים שעושים עליה לארץ ואנגלוסקסים שרוצים תוכניות באנגלית במקום הדרק שיש לנו פה.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
רמי.א
- תותח על

אני בעד יום מודעות לצלחת לווין פרטית ואני אסביר למה
כי בסופו של דבר אני מעריך שבעוד כמה שנים רוב תושבי מדינת ישראל יוגדרו עוד יותר כעניים כי מרוב שהכל יעלה בהרבה יותר כסף למשל כתוצאה מהעלאת מחירי הדלק אז יעלו עוד המחירים של למשל המים וארנונה והתחבורה ציבורית והדלק לנסיעה ברכב,שמבחינה כספית רוב תושבי המדינה לא יוכלו לשלם כסף כל חודש גם ל YES או ל HOT,
ויעדיפו להתחבר לצלחת לווין פרטית,
גם נכון לעכשיו מבדיקות שאני רואה כל שנה ושנה יותר ויותר אנשים שאני מכיר אמרו לי שהם רוצים או שהם כבר התקינו צלחת לווין פרטית,חלק בשביל חסכון כספי וחלקם בשביל לצפות בעוד ערוצים,שלא נוח לחברות הכבלים והלווין בישראל לשדר ללקוחות שלהם,
אז תרצו או לא תרצו אני מעריך שעוד כמה שנים גם בלי יום מודעות לצלחת לווין פרטית,תהינה במדינת ישראל הרבה יותר מודעות לצלחת לווין פרטית אז לדעתי אם בסופו של דבר תהיה במדינת ישראל מודעות מאוד גדולה לצלחת לווין פרטית,אז אני חושב שעדיף שזה לא משנה ושכן בשביל ההנאה והידע,שיהיה במדינת ישראל יום מודעות לצלחת לווין פרטית,
ובכל אופן לדעתי מה שיקרה במדינה הזאת בעוד 15 שנים אם לא פחות מזה זה שכמעט כל הדברים במדינת ישראל יהיו יקרים בהרבה יותר במחיר וכתוצאה מזה שרוב תושבי מדינת ישראל יעדיפו להתקין צלחת לווין פרטית,אז הכנסת של מדינת ישראל תחוקק חוק שכל מי שמתקין צלחת לווין פרטית יצטרך לשלם כל חודש מעט כסף למשרד האוצר של מדינת ישראל כדי שהכסף הזה יעבור לחברות הכבלים והלווין במדינת ישראל לצורך המשך קיומן.
האם אתם מסכימים איתי בזה?
כי בסופו של דבר אני מעריך שבעוד כמה שנים רוב תושבי מדינת ישראל יוגדרו עוד יותר כעניים כי מרוב שהכל יעלה בהרבה יותר כסף למשל כתוצאה מהעלאת מחירי הדלק אז יעלו עוד המחירים של למשל המים וארנונה והתחבורה ציבורית והדלק לנסיעה ברכב,שמבחינה כספית רוב תושבי המדינה לא יוכלו לשלם כסף כל חודש גם ל YES או ל HOT,
ויעדיפו להתחבר לצלחת לווין פרטית,
גם נכון לעכשיו מבדיקות שאני רואה כל שנה ושנה יותר ויותר אנשים שאני מכיר אמרו לי שהם רוצים או שהם כבר התקינו צלחת לווין פרטית,חלק בשביל חסכון כספי וחלקם בשביל לצפות בעוד ערוצים,שלא נוח לחברות הכבלים והלווין בישראל לשדר ללקוחות שלהם,
אז תרצו או לא תרצו אני מעריך שעוד כמה שנים גם בלי יום מודעות לצלחת לווין פרטית,תהינה במדינת ישראל הרבה יותר מודעות לצלחת לווין פרטית אז לדעתי אם בסופו של דבר תהיה במדינת ישראל מודעות מאוד גדולה לצלחת לווין פרטית,אז אני חושב שעדיף שזה לא משנה ושכן בשביל ההנאה והידע,שיהיה במדינת ישראל יום מודעות לצלחת לווין פרטית,
ובכל אופן לדעתי מה שיקרה במדינה הזאת בעוד 15 שנים אם לא פחות מזה זה שכמעט כל הדברים במדינת ישראל יהיו יקרים בהרבה יותר במחיר וכתוצאה מזה שרוב תושבי מדינת ישראל יעדיפו להתקין צלחת לווין פרטית,אז הכנסת של מדינת ישראל תחוקק חוק שכל מי שמתקין צלחת לווין פרטית יצטרך לשלם כל חודש מעט כסף למשרד האוצר של מדינת ישראל כדי שהכסף הזה יעבור לחברות הכבלים והלווין במדינת ישראל לצורך המשך קיומן.
האם אתם מסכימים איתי בזה?
-
zweiss
- תותח על

-
neo99
- חבר פורום

קרמר, ניסיתי להמנע אבל פתחת - אז תקבל:
לפני כשנתיים פניתי (משום מה) אליך במייל לקבל ממך הצעה לחיבור בניין בן 11 קומות עם 60 דיירים.
אחרי שהסברתי לך ענית לי כהרגלך - "אתה לא מבין כלום, מה שאתה רוצה לא ניתן לעשות ובטח שלא במסגרת תקציב סביר".
התעקשתי ופניתי אליך פעם נוספת, אבל אתה בשלך, עד שנמאס לי ממך.
באותו זמן הצטרפתי לפורום זה וראיתי שיש דעות טובות על עבודות התקנה רמי דסה.
דיברתי איתו והסברתי לו מה אני רוצה. אלא שבניגוד אליך רמי לא אמר לי שאני טמבל. הוא קבע איתי פגישה בבניין, טיפס לגג, בחן במשך כחצי שעה את התשתיות ואמר לי שניתן לעשות בדיוק מה שאני רוצה.
לאחר כמה ימים נשלח לי מייל עם הצעת מחיר שהסתכמה בפחות מ- 10,000 ש"ח.
ארבעה דיירים התחברו ביחד איתי ועוד 55 יכולים להתחבר בכל רגע.
המערכת עובדת נהדר וכל מי שהתקין מרוצה.
אז מי הטמבל? ולמי יש יותר נסיון?
אם רמי היה אומר לי שאני לא מבין (וכמו שאני מכיר את רמי צריך להיות מאד טיפש כדי שהוא יוציא משפט כזה מפיו) אז הייתי בודק את עצמי, אבל מאנאלפבית שכמוך?
ועוד משהו כללי קרמר: אני לא מבין כיצד אדם מוגבל שכמוך מרגיש בטחון להעביר ביקורת בוטה (בדרך כלל עם שגיאות כתיב) על כל כך הרבה אנשים שחלקם שכח את מה שאתה בחיים לא תבין. מי אתה בכלל?
לפני כשנתיים פניתי (משום מה) אליך במייל לקבל ממך הצעה לחיבור בניין בן 11 קומות עם 60 דיירים.
אחרי שהסברתי לך ענית לי כהרגלך - "אתה לא מבין כלום, מה שאתה רוצה לא ניתן לעשות ובטח שלא במסגרת תקציב סביר".
דיברתי איתו והסברתי לו מה אני רוצה. אלא שבניגוד אליך רמי לא אמר לי שאני טמבל. הוא קבע איתי פגישה בבניין, טיפס לגג, בחן במשך כחצי שעה את התשתיות ואמר לי שניתן לעשות בדיוק מה שאני רוצה.
אם רמי היה אומר לי שאני לא מבין (וכמו שאני מכיר את רמי צריך להיות מאד טיפש כדי שהוא יוציא משפט כזה מפיו) אז הייתי בודק את עצמי, אבל מאנאלפבית שכמוך?
ועוד משהו כללי קרמר: אני לא מבין כיצד אדם מוגבל שכמוך מרגיש בטחון להעביר ביקורת בוטה (בדרך כלל עם שגיאות כתיב) על כל כך הרבה אנשים שחלקם שכח את מה שאתה בחיים לא תבין. מי אתה בכלל?
-
ycontender
- חבר ותיק

-
רמי.א
- תותח על

בעיקרון אתה צודק,zweiss @ 3/5/2010, 17:57 כתב: אז דווקא כדי שלא יהיו מיסים
והיטלים כאלה או אחרים עדיף לא להעיר את הדוב
משנתו...
אבל מדובר פה בדבר שכבר אחוז לא קטן של אנשים במדינת ישראל יודע עליו,
אז קשה להסתיר סוד כזה,
מה עכשיו יעשו לדעתך? יסגור את כל החנויות במדנת ישראל שעוסקות בתחום הזה כדי שלא יקנו צלחות לווין פרטיות כדי שלא תגדלנה כמות האנשים במדינת ישראל שמשתמשים בצלחת לווין פרטית?
האם זה נראה לך אפשרי?
-
prince_amir
- תותח על

NEO, עם כל הכבוד, לך, הבכיין היחידי שרושם ככה זה אתה, אם רצית לחבר בניין של 6 קומות וקרמר לא רצה, זה עניין שלו, לא צריך לבכות שהוא סירב לקבל את העבודה, לא מתאים לו אז חיפשת מישהו אחר, מפה ועד להשמיץ, זה קצת רחוק, רצוי שתיתן כבוד גם לאלו שקצת בתחום הרבה שנים גם, וצריך גם ללמוד לחיות עם הסגנון שלהם.
בסך הכול עם מצאת מישהו אחר, זה ההפסד שלו והרווח של מישהו אחר.
בסך הכול עם מצאת מישהו אחר, זה ההפסד שלו והרווח של מישהו אחר.
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
zweiss
- תותח על

לא,אבל יכולים להציע שמי שמעונייןרמי.א @ 3/5/2010, 22:35 כתב: בעיקרון אתה צודק,
אבל מדובר פה בדבר שכבר אחוז לא קטן של אנשים במדינת ישראל יודע עליו,
אז קשה להסתיר סוד כזה,
מה עכשיו יעשו לדעתך? יסגור את כל החנויות במדנת ישראל שעוסקות בתחום הזה כדי שלא יקנו צלחות לווין פרטיות כדי שלא תגדלנה כמות האנשים במדינת ישראל שמשתמשים בצלחת לווין פרטית?
האם זה נראה לך אפשרי?
בהתקנת צלחת פרטית ישלם אגרה כלשהי למדינה,
על בסיס שנתי או בכל צורה שהיא.
אם אנחנו נהנים מהתחביב ולחלק זה גם פרנסה
למה לקלקל את זה?
אפשר להתעדכן בפורום,באתרים למיניהם באינטרנט.
לדעתי אין שום סיבה להרעים בתופים...
1.2m=7W,4W,9E,13E,16E
1.2m=19.2E,23.5E,26E
1.2m=39E
0.8m=1W
VU+ SOLO SE
VU+SOLO
מנוי ל-DOLCE
TVR HD
1.2m=19.2E,23.5E,26E
1.2m=39E
0.8m=1W
VU+ SOLO SE
VU+SOLO
מנוי ל-DOLCE
TVR HD
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

בין השאר אתה כותב . התחברו 4 דיירים כולל אותי . וכול דייר יכול להתחבר מתי שרוצה . אז צדקתי מה שעניתי לך אז . שאף אחד לא ירצה להתחבר . 4 מיתוך 60 זה כלום . ואם בניתה תשתית ל60 איש .neo99 @ 3/5/2010, 17:11 כתב: קרמר, ניסיתי להמנע אבל פתחת - אז תקבל:
זו השקע גדולה בבסיס . ולכול דייר זה עלה הון . אבל אים מחוברים רק 4 דיירים . והמערכת בנוייה רק ל4
לא ניתן להוסיף לקוחות . ואני בטוח ששני דיירים חזרו להוט/יס . אז לא הייה ממיר קרקעי . היום גם ה4 לא היו מתחברים . מלבדך . ואגב במה אתה צופה ?? באיילו ערוצים . עם שיתוף זה טוב . בלי שיתוף יש מעט ערוצים טובים רק במצרים . זכורה לי שיחה כזו איתך . אבל לא פגעתי בכבותך .
סתם כתבתה דברים לא לגופו של עניין וחבל . אתה מעיר לי שגיעות כתיב . מה לעשות עולה חדש משנת 1950
רק הטכנאי קרמר
-
MAYDASSA
- מתקין

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

מערכת ל100 ממירים עולה הון של כסף . מעל 10 אלף ש"ח מפצלים . דייסקים . קווי ירידה
תחזוקה . כול דייר יש לו טעם אחר בצפייה . מחר תהייה תקלה . מי משלם תיקון . הועד ? כול ה8? שניים יגידו נימאס לי . כמה עולה חיבור ??? . אם הועד שילם סכום בתשתית . . לא מאמין .
ב1200 ש"ח יש לדייר צלחת פרטית שלו . בלי שותפים . ובלי טובות של השכנים .
באידיש יש פתגם שאומר " לבד הנשמה נקייה .
ואים זה עובד טוב . שכולם יהנו המתקינים . והצופים .
ליפני שנתיים לא הייה הממיר הקרקעי . ואז הייה לחץ בעבודה בפול גז .
אני עדיין מפקפק בפורייקט .
תחזוקה . כול דייר יש לו טעם אחר בצפייה . מחר תהייה תקלה . מי משלם תיקון . הועד ? כול ה8? שניים יגידו נימאס לי . כמה עולה חיבור ??? . אם הועד שילם סכום בתשתית . . לא מאמין .
ב1200 ש"ח יש לדייר צלחת פרטית שלו . בלי שותפים . ובלי טובות של השכנים .
באידיש יש פתגם שאומר " לבד הנשמה נקייה .
ואים זה עובד טוב . שכולם יהנו המתקינים . והצופים .
ליפני שנתיים לא הייה הממיר הקרקעי . ואז הייה לחץ בעבודה בפול גז .
אני עדיין מפקפק בפורייקט .
רק הטכנאי קרמר
- eli
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

קרמר זה לא חדש, וגם אלי טועה זה לא בדיוק קו אחד
היתרון של מולטי סוויטץ הוא לקחת LNB שמחולק ל 4 רמות תדרים,
VH VL HH HL, ומספר LNB כאלו , הם מתחבירם ליחידה שנקראת מולטיסוויטץ, עכשיו בגלל החלוקה של התדירם לפרטים. ניתן לדומגא לקחת 4 LNB ( 4W, W,13E,16E ולחבר למרכזית המולטיסווטץ 4 - 8 -16 קליינטים בו זמנית וכל אחד יכול לראות בממיר מה שהוא רוצה בלי חשש לפגוע במערכת, החסרון כמו שהוא, חייב להיות קו ישירות מהמולטיסווטיץ לממיר.
היתרון של מולטי סוויטץ הוא לקחת LNB שמחולק ל 4 רמות תדרים,
VH VL HH HL, ומספר LNB כאלו , הם מתחבירם ליחידה שנקראת מולטיסוויטץ, עכשיו בגלל החלוקה של התדירם לפרטים. ניתן לדומגא לקחת 4 LNB ( 4W, W,13E,16E ולחבר למרכזית המולטיסווטץ 4 - 8 -16 קליינטים בו זמנית וכל אחד יכול לראות בממיר מה שהוא רוצה בלי חשש לפגוע במערכת, החסרון כמו שהוא, חייב להיות קו ישירות מהמולטיסווטיץ לממיר.
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

לקרמר ולכל מי שלא מכיר ....
הטכנולוגיה של מולטיסוויצ'ינג זה לא משהו חדש , שיטה זאת
נפוצה באירופה כבר שנים ולמעשה זה הפתרון לבניינים רבי קומות
שבהם אסור להתקין צלחות פרטיות לכל דייר בנפרד וחייב להיות מתקן משותף .
מכיבן שבאירופה יש חבילות רבות מלויינים שונים קצת קשה להביא לכל דייר
בבית משותף כזה את כל המבחר שיש , מערכת מולטי כזאת ברך כלל מעבירה
למס רב של דיירים לפחות 2 לויינים שונים ..למשל אסטרא והוט בירד ,
מה שמאפשר לדיירים לחבר ממיר ולהתחבר לחבילה שאותה הם מעדיפים
למשל סקיי באנגליה וכו' ...
בארץ כמובן זה לא מוכר לנו ...כי YES דרך עמוס משדרת רק בקיטוב אחד
ובתחום תדרים אחד , המצב עלול להשתנות אם יתווספו ערוצים בעתיד או
חברות לויין חדשות ...מה שלא נראה סביר כרגע ,
התשתית למולטי מחייבת העברת מס כבלים בין הקומות לאורך הבניין
אם יש הרבה קומות אז יש צורך במולטיסוויצים אקטיבים עם הגבר כל
כמה קומות בדרך .....זה תשתית מסובכת קצת ומסורבלת אבל בסך הכל
עובדת יפה ומאפשרת לדיירים חופש בחירה מינימלי .
תשתית כזאת פחות אטקרטיבית למשתמשים בארץ וגם תשתיות בבתים ישנים בדר"כ
לא מאפשרים העברת מס רב של כבלים בין קומות וכו' ...קצת כאב ראש !
בתמונה שירטוט עקרוני של תשתית מולטי לבניין קומות
המעבירה 2 לויינים במקרה זה אסטרא והוטבירד
ה - LNB הוא מסוג קווטרו תחומי - כלומר 4 יציאות כל אחת לתחום אחר
V נמוך , V גבוה , H נמוך , H גבוה , ניתן לחבר 2 כאלה וככה לקבל
2 לויינים מלאים בכל התחום לכל הדיירים , כל סוויטץ' מאפשר
חיבור של עד 4 או 8 ממירים בקומה...תלוי בדגם של הסוויטץ' .
הטכנולוגיה של מולטיסוויצ'ינג זה לא משהו חדש , שיטה זאת
נפוצה באירופה כבר שנים ולמעשה זה הפתרון לבניינים רבי קומות
שבהם אסור להתקין צלחות פרטיות לכל דייר בנפרד וחייב להיות מתקן משותף .
מכיבן שבאירופה יש חבילות רבות מלויינים שונים קצת קשה להביא לכל דייר
בבית משותף כזה את כל המבחר שיש , מערכת מולטי כזאת ברך כלל מעבירה
למס רב של דיירים לפחות 2 לויינים שונים ..למשל אסטרא והוט בירד ,
מה שמאפשר לדיירים לחבר ממיר ולהתחבר לחבילה שאותה הם מעדיפים
למשל סקיי באנגליה וכו' ...
בארץ כמובן זה לא מוכר לנו ...כי YES דרך עמוס משדרת רק בקיטוב אחד
ובתחום תדרים אחד , המצב עלול להשתנות אם יתווספו ערוצים בעתיד או
חברות לויין חדשות ...מה שלא נראה סביר כרגע ,
התשתית למולטי מחייבת העברת מס כבלים בין הקומות לאורך הבניין
אם יש הרבה קומות אז יש צורך במולטיסוויצים אקטיבים עם הגבר כל
כמה קומות בדרך .....זה תשתית מסובכת קצת ומסורבלת אבל בסך הכל
עובדת יפה ומאפשרת לדיירים חופש בחירה מינימלי .
תשתית כזאת פחות אטקרטיבית למשתמשים בארץ וגם תשתיות בבתים ישנים בדר"כ
לא מאפשרים העברת מס רב של כבלים בין קומות וכו' ...קצת כאב ראש !
בתמונה שירטוט עקרוני של תשתית מולטי לבניין קומות
המעבירה 2 לויינים במקרה זה אסטרא והוטבירד
ה - LNB הוא מסוג קווטרו תחומי - כלומר 4 יציאות כל אחת לתחום אחר
V נמוך , V גבוה , H נמוך , H גבוה , ניתן לחבר 2 כאלה וככה לקבל
2 לויינים מלאים בכל התחום לכל הדיירים , כל סוויטץ' מאפשר
חיבור של עד 4 או 8 ממירים בקומה...תלוי בדגם של הסוויטץ' .
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
-
prince_amir
- תותח על

גלובל, לפי מה שאתה אומר ניתן לשרשר מולטיסוויץ?, זה עדיין אומר שצריך לשרשר כמו בתמונה 4-5 כבלים מקומה לקומה, מה שבהחלט בלתי אפשרי ברוב הבניינים בארץ כמו שאתה אומר בגלל חוסר התשתית
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)