כוון ממיר מדגם יש לי את הצלחת הזאת שלוש שנים ונעלמו כמעט כול התחנות של אירופה אין לי מוסג שלב אחרי שלב איך אני מכוון את התחנות כדי שאוכל לראות שוב את כול התחנות שהיו לי .
הממיר שיש לי הוא מדגם
לגבי סידור תחנות ומחיקה ,זה הממיר הכי קל שיש לסידור כזה , אתה לוחץ על OK ואז על לחצן כחול ואז סיסמה
ואז לחצן ירוק ואז צהוב זה מוחק את כל התחנות או לחצן אדום זה מוחק תחנה
תחנה ,כשנידלק לך אור צהוב למעלה בשורה הראשונה ,צריך להיות כתוב DEL ,ואז אתה בוחר
תחנות שאתה רוצה למחוק ומסמן אותם בלחצן OK ואז אתה לוחץ EXIT ולוחץ על OK לאישור שהתחנות ימחקו ,ואז אתה נכנס למנוי ובוחר סריקת לווין במצב
בלייד סקאן ואז כל התחנות יסרקו שוב ויחזרו לממיר .
אתה מסמן ב V רק את הלווינים שאתה צריך לסרוק ואז בוחר את הלווין שאתה רוצה לסרוק וסורק אותו ,ובגמר הסריקה אתה עובר ללוין הבא , תלוי כמה LNB
יש לך מותקנים בצלחת .
אתה מסמן את הלווין עמוס ואת הלווין הוטבירד , ובהגדרות במניו יש שורה
שרשום דיאסק אתה צריך לסמן 1/4 או 2/4 או 3/4 או 4/4 עד שתראה שיש לך שתי קווים בצבע אדום כתום בתחתית הטבלה ,אז אתה נימצא על הלווין הנכון ואז תסרוק במצב בליינד סקאן .
לא אתה לא מסמן דבר ,רק תגיע לשורה של סרצ' סטלייט ואז יש לך אפשרות
עם המקשים שצמודים ל OK ימינה או שמאלה לשנות את מצב הסריקה לבלייד או
דיטל ,אז הממיר יסרוק סריקה מלאה .
כבר רמי ניסה להסביר לך שיש להגדיר קודם דייסק.כנראה עמוס אצלך בכניסה מס 1,ואז הוטברד צריך להיות באחת משלוש הכניסות 2-4.
לאחר שתגדיר כניסות דייסק לשני הלווינים האלה ותשמור את ההגדרה תסרוק את הלווין הוטברד במצב FTA ,יש אפשרות לסריקה (בליינד סקאן).