9E עם ממיר HD,כי כל החבילה משודרת ב-DVB-S2 (רק 5 ערוצי HD בפועל)....והתשובה....כן
עריכה:ולא לשכוח על 9E יש לך עוד חבילה חמודה PLATFORMA HD,שגם שם התשובה...כן
קצת לא קשור, אבל אם כבר אז כבר: כמה דוברי הונגרית יש בפורום?! אני שואל, שכן באזור שבו אני גר (קריות) אנ'לא מכיר הרבה הונגרים... נחמד לדעת שיש קהילה בארץ של הונגרים =)
לא הרבה זה בטוח,במיוחד לא צעירים,ורוב מוחלט של דור 2/3 לא דוברים הונגרית....קהילה נישארה רק בקיבוצים/מושבים,אם בכלל.
A magyar nyelv nem könnyü nyelv,nehéz megtanúlni
A magyar nyelv nem konnyu,nehez megtanulni
2pac4u @ 16/5/2010, 11:03 כתב:
לא הרבה זה בטוח,במיוחד לא צעירים,ורוב מוחלט של דור 2/3 לא דוברים הונגרית....קהילה נישארה רק בקיבוצים/מושבים,אם בכלל.
A magyar nyelv nem könnyü nyelv,nehéz megtanúlni
A magyar nyelv nem konnyu,nehez megtanulni
אפילו האתר לא מרשה את הניקוד ההונגרי
ואם הבנתי נכון מה שכתבת (בקושי קורא הונגרית), אז אתה צודק. זו שפה באמת מאוד קשה, אפילו אם אתה לומד אותה. אבל היא בהחלט יפה =)
אגב, שאלה אחרונה ואני מבטיח לא להציק יותר: את חבילת HELLO HD ביורובירד אפשר לפתוח רק עם שיתוף או שיש גם קודים? (יש לי ממיר YUMATU IQ SERIES)..
שפה יפה או לא,שונה בהחלט,מצד אחד אותיות לטיניות,מצד שני 44 אותיות ,לא דומה לכלום,בקיצור לא שימושי
לשאלתך,HELL HD מחייב ממיר HD עם יכולת חיבור לשיתוף.
קודים ראיתי רק לערוצי ROMANCE בלויין 4.8E,גם אם יש לחבילה הזאת,משהו זמני
2pac4u @ 18/5/2010, 09:52 כתב:
MTV 2 פחות טוב מ-MTV 1 שמקודד.
אם כבר מתעסקים בערוצים הונגריים/רומניים,יש מישהו שרואה את חבילת DOLCE TV ו-BULSATCOM ב-39E ? נקלט טוב ? בעל שיתוף ?
אני מסכים ש-M2 הוא לא יותר טוב מ-M1, אבל בתכלס, יש להם כמעט את אותם תכנים. אני צופה ב-M1 דרך ה-TVU PLAYER וגם M1 הוא קצת משעמם, וחוץ מהסרט או הסדרה המזדמנים, הרוב זה תעודה וכו'... אבל זה עדיין איכותי יותר ומעניין יותר מה-FTA של הרומנים...
ahgi @ 18/5/2010, 12:38 כתב:
אנני צופה בערוצים ההונגרים
סליחה על הבורות
האם התגובות האחרונות נגעות לשאלה שלי?
ahgi,
M2 הוא לא ערוץ זבל, זה בטוח. הוא ערוץ יחסית די טוב למי שדובר הונגרית. לא הכי הכי, אבל בטוח לא זבל. בעיקר סרטי תעודה, ספורט מדי פעם, סרטים (בכל ערב סרט ב-עשר, אם אנ'לא טועה) וכו'. תחשוב ערוץ ציבורי.