שידור ישיר מהספינות הטורכיות
- מתי
- תותח על

בחדשות אמרו שיש שידור ישיר מהספינות .מישהו קולט את זה ?
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
- ramimz
- אחלה חבר

טורקיות או תורכיות.
אבל בטח לא תורקיות או טורכיות.
העיקר שהם הפכו להיות חרא של עם........ תואר כבוד שהיה שמור
לצרפתים הרבה מאוד זמן.
אבל בטח לא תורקיות או טורכיות.
העיקר שהם הפכו להיות חרא של עם........ תואר כבוד שהיה שמור
לצרפתים הרבה מאוד זמן.
אחת התמונות היפות ביותר שצילמתי
DM800se Clone - Amazing unit
צלחת 1מ' 5E, 4W, 7W
צלחת 1מ' 26E, 19E, 16E, 13E, 7E
DM800se Clone - Amazing unit
צלחת 1מ' 5E, 4W, 7W
צלחת 1מ' 26E, 19E, 16E, 13E, 7E
- tiptip
- תותח על

- pakwan
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

-
zweiss
- תותח על

-
dpklain
- תותח על

-
Kobi B
- תותח על

עכשיו מודיעה ממשלת טורקיה כי ללא קשר לתוצאות המשט הזה , כנראה שכבר מתוכנן
משט נוסף , זאת כנראה מלחמת התשה שממשלת טורקיה בסיוע האירנים פתחו נגדנו ...
לדעתי זאת עילה לניתוק היחסים עם טורקיה מיידית !
ולחשוב שעד לאחרונה מכרנו וסייענו להם בטכנולוגיות צבאיות כולל מזלטים ומלטים
ואני כבר לא מדבר על הסיוע ההומניטרי בזמן רעידת האדמה לפני מס שנים ,
השילטון המוסלמי בטורקיה ומפלגת השילטון מבינים כי אין להם סיבה להמשיך בקו המערבי
יחד עם אירופה והאמריקאים כי הם כבר לא יתקבלו לאיחוד האירופי בשנים הקרובות
ולכן עדיף להם לתפוס צד עם ציר הרשע של אירן ,סוריה והעולם המוסלמי/ערבי .
יש להחרים את טורקיה ולא להגיע לשם בכלל ...לצערנו עדיין יש מי שלא עומד בפני הפיתוי
של המחירים הזולים ומבצעי הכל כלול של לישכת התיירות הטורקית !!
משט נוסף , זאת כנראה מלחמת התשה שממשלת טורקיה בסיוע האירנים פתחו נגדנו ...
לדעתי זאת עילה לניתוק היחסים עם טורקיה מיידית !
ולחשוב שעד לאחרונה מכרנו וסייענו להם בטכנולוגיות צבאיות כולל מזלטים ומלטים
ואני כבר לא מדבר על הסיוע ההומניטרי בזמן רעידת האדמה לפני מס שנים ,
השילטון המוסלמי בטורקיה ומפלגת השילטון מבינים כי אין להם סיבה להמשיך בקו המערבי
יחד עם אירופה והאמריקאים כי הם כבר לא יתקבלו לאיחוד האירופי בשנים הקרובות
ולכן עדיף להם לתפוס צד עם ציר הרשע של אירן ,סוריה והעולם המוסלמי/ערבי .
יש להחרים את טורקיה ולא להגיע לשם בכלל ...לצערנו עדיין יש מי שלא עומד בפני הפיתוי
של המחירים הזולים ומבצעי הכל כלול של לישכת התיירות הטורקית !!
-
Highway Star
- תותח על

אני לא מבין את ההתנהגות הישראלית.
למשל יש דבר כזה שנקרא קפריסין התורכית. כלומר חצי קפריסין נכבשה ב1974 על ידיי תורכים.
ואם כבר מדברים על שטחים הכבושים אז זאת דוגמא הכי טובה וקלאסית מה זה כיבוש.
למרות זאת מישהו בעולם מדבר על זה?
למישהו זה מפריע?
התשובה היא לא!
אבל כאשר מדובר ב"פלסטינאים" אז המון רעש וצילצולים כאילו כל הבעיות בעולם נגמרו.
מה שצריך היה לעשות לאור כל זה זה לארגן משט הזדהות עם השכנים קפריסאים.
באותה נשימה הגיע זמן סוף סוף להפסיק להיות צבועים ולהכיר בשואת הארמנים וגם לקרוא ליהודים בכל העולם להחרים את תורכיה.
רק יש בעיה אחת עם כל זה: אנחנו יהודים ורקורד שלנו מוכח...
למשל יש דבר כזה שנקרא קפריסין התורכית. כלומר חצי קפריסין נכבשה ב1974 על ידיי תורכים.
ואם כבר מדברים על שטחים הכבושים אז זאת דוגמא הכי טובה וקלאסית מה זה כיבוש.
למרות זאת מישהו בעולם מדבר על זה?
למישהו זה מפריע?
התשובה היא לא!
אבל כאשר מדובר ב"פלסטינאים" אז המון רעש וצילצולים כאילו כל הבעיות בעולם נגמרו.
מה שצריך היה לעשות לאור כל זה זה לארגן משט הזדהות עם השכנים קפריסאים.
באותה נשימה הגיע זמן סוף סוף להפסיק להיות צבועים ולהכיר בשואת הארמנים וגם לקרוא ליהודים בכל העולם להחרים את תורכיה.
רק יש בעיה אחת עם כל זה: אנחנו יהודים ורקורד שלנו מוכח...
Optibox Gekko HD
4w-4.8e-9e-13e-36e-42e-53e--75e
1m Telran-1m Gibertini-1.2m Telran
4w-4.8e-9e-13e-36e-42e-53e--75e
1m Telran-1m Gibertini-1.2m Telran
-
prince_amir
- תותח על

דרך אגב, ממחקר שפורסם בעיתון יוצא כי רוב הטסים לטורקיה כיום הם ערביי ישראל ולא התושבים היהודים, יש כאלו שמעדיפים את יוון ואת אילת 
כמו כן פרסום מרעיש שאיש לא התייחס עליו שקשור לקפריסין, מסתבר שקבוצה של גולים יוונים שגורשו מהצד שנכבש על ידי הטורקים הגישו תביעה באירופה נגד הטורקים בבקשה לקבל את רכושם וביתם שבצד הטורקי.
אחרי דיונים רבים נקבע כי על פי החוק הבינלאומי לא חייבת טורקיה לתת ליוונים את הרוכשם שנגזל מהם והפיצוי היחידי שיתקבל הוא פיצוי כספי עבורם, הדבר הוחלט בבית דין בינלאומי לזכויות אדם באירופה.
ובכן, עולה השאלה, האם הדבר הוא לא אותו עקרון של הפליטים הםךסטינאים ? כנראה שלא כי שזה מגיע לישראל, אין חוק בינלאומי, יש רק חוק אחד אנטישמי.
כמו כן פרסום מרעיש שאיש לא התייחס עליו שקשור לקפריסין, מסתבר שקבוצה של גולים יוונים שגורשו מהצד שנכבש על ידי הטורקים הגישו תביעה באירופה נגד הטורקים בבקשה לקבל את רכושם וביתם שבצד הטורקי.
אחרי דיונים רבים נקבע כי על פי החוק הבינלאומי לא חייבת טורקיה לתת ליוונים את הרוכשם שנגזל מהם והפיצוי היחידי שיתקבל הוא פיצוי כספי עבורם, הדבר הוחלט בבית דין בינלאומי לזכויות אדם באירופה.
ובכן, עולה השאלה, האם הדבר הוא לא אותו עקרון של הפליטים הםךסטינאים ? כנראה שלא כי שזה מגיע לישראל, אין חוק בינלאומי, יש רק חוק אחד אנטישמי.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

3X1 meter dish

יש דבר כזה שנקרא קפריסין התורכית. כלומר חצי קפריסין נכבשה ב1974 על ידיי תורכים.
אפרופו קפריסין הטורקית , לפני מס שנים יצא לי להגיע לקפריסין להתקנת מערכת תקשורת לויינית עבור משרד התקשורת הקפריסאי , כשהעלו אותנו מארחינו הקפריסאים לגג הבניין בניקוסיה ,
התגלה לנגד עינינו דגל ענק של קפריסין הטורקית מעברו השני של הגבול ....
גודלו הענקי של הדגל ונוכחתו מבהירים ללא ספק את השאיפה הטורקית מוסלמית להשתלטות
ולהוכחה אנחנו פה ולא נלך מפה ....לכל מי שיש לו ספק ! ולמי שלא מבין מי הם הטורקים ומה שאיפותיהם
הנה תמונה ...
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
-
alafenis
- חבר פורום

- invisble_man
- אחלה חבר

-
Kobi B
- תותח על

-
zweiss
- תותח על

-
arigo saki
- חבר ותיק

הבעיה מתחילה מארה"ב אובמה ורם עמנואל הרי ברור לכולם שמילה אחת שלהם יכלה לשלוח את המשט עם זנב בין הרגליים לתוך מימי העותומאנים.
וקוריוז נוסף לכל הנופשים בטורקיה אף פעם לא הבנתי למה לסוע לחו"ל כדי לבדוק כמה אפשר לאכול? עכשיו נראה לי שהבנתי - מפטמים אותם טוב, כדי לסובב אותם אח"כ על הגריל (סופם של חזירים להישחט)

וקוריוז נוסף לכל הנופשים בטורקיה אף פעם לא הבנתי למה לסוע לחו"ל כדי לבדוק כמה אפשר לאכול? עכשיו נראה לי שהבנתי - מפטמים אותם טוב, כדי לסובב אותם אח"כ על הגריל (סופם של חזירים להישחט)
-
prince_amir
- תותח על

בינתיים יש רק 2 הרוגים, וחבל שלא הטביעו אותם עם הקרגו שלהם בלב ים, אולי ככה היו לומדים לקח אחת ולתמיד, לי נראה שבפעם הבאה הטורקים ישלחו את הצי לשהם ביחד עם השיירות ואז נראה באמת שמח.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
Kobi B
- תותח על

שונאי ישראל כל הטורקים האלה התעמתתי איתם בלשון בפורום שלהם ועכשיו הם העיפו אותי ממנו,אני ניסיתי להסביר להם שכל מדינה ריבונית הייתה עושה מה שאנו עשינו כאשר גורם זר נכנס למים הטירטוריאלים שלהם ללא רשות ואיזה תגובות נאצה קיבלתי מ"חבל שהיטלר לא גמר אתכם" מה" שהיטלר עשה לכם הוא מעט ולא מספיק" ולא מתבייש המנהל פורום שלהם רושם לי שאני חורג מכללי הפורום כאשר לכל אלה שמדברים על היטלר והשמדת העם היהודי הוא לא פוצה פה.פשוט זבלים 
דרך אגב אני רוצה להחליף את שם המשתמש שלי,האם זה אפשרי יא איני רוצה לשאת את המילה טורקי לצד הקובי
אחרי מטף ההשמצות וקללות הנאצה שקיבלתי מהחולרות האלו.
ולמדינת ישראל עימדי חזקה מול טורקיה הם רוצים לנתק את היחסים שלהם איתנו שינתקו מי צריך את אלה שחוברים יד ביד עם אלה שרוצים בהשמדתינו.
אין לי ארץ אחרת ושום טורקי מ.... לא יקנה אותי עם "הכל כלול" שלו.
ולכל השדרנים השמאלניים שבערוץ2 שמגנים על הצד השני
חיילינו הגיבורים מחרפים נפשם בעד המולדת ואתם מראיינים לי "הקורבנות" כביכול תתתתתתבבביייישו בעימות שלי בפורום הטורקי קראתי לזה שאמר"שהיטלר היה צריך לגמור את היהודים" HAYVAN בתרגום חופשי לעברית חיה,ומסכן הוא נעלב ה... ואז כולם בתגובה רשמו למנהל תראה באיזה מילים הוא משתמש כאילו כבר מה אמרתי המילים שנאמרו שם זה שיא האנטישמיות אז אל תאכלו את הלוקשים שמאכילים אותנו בתקשורת כי רק אחוז קטן בטורקיה שונא ישראל 95 אחוז ממדינה זאת שונא אותנו הם הפכו ליהיות יותר גרועים מצרפת.
ספינות "שלום" לא נושאות בתוכם סכינים,אלות וגרזנים מטרתם הייתה ברורה להתעמת "דווקא" עם הצבא שלנו כדי שהתוצאות ייראו לכל העולם ואכן הם לצערי הצליחו כל העולם "הצבוע" כבר בדרך לתת לנו "על הראש".
ושוב אנחנו הם ה"רעים" אבל צריך ללכת בדרך של לשים ז.. על כל אלה ולדאוג קודם כל לבטחוננו ולא להתרגש מכל אמירה של כל מדינה פלצנית שהיא תכתיב לנו איך להגן על עצמינו.
מי מפתח לטורקים נשק אם לא התעשיה האאוירית שתלחם נגד הPKK הכורדי,מי שלח משלחות סיוע ברעידת האדמה הגדולה שהייתה בטורקיה,מי ממן את התיירות שלהם אם לא הישראלים למרות שהם אחוז קטן מהאירופאים אבל אל תשכחו שהם באו לפה ללקק לנו שנחזור לבתי המלון שלהם בקיצור זה עם צבוע.
דרך אגב אני רוצה להחליף את שם המשתמש שלי,האם זה אפשרי יא איני רוצה לשאת את המילה טורקי לצד הקובי
אחרי מטף ההשמצות וקללות הנאצה שקיבלתי מהחולרות האלו.
ולמדינת ישראל עימדי חזקה מול טורקיה הם רוצים לנתק את היחסים שלהם איתנו שינתקו מי צריך את אלה שחוברים יד ביד עם אלה שרוצים בהשמדתינו.
אין לי ארץ אחרת ושום טורקי מ.... לא יקנה אותי עם "הכל כלול" שלו.
ולכל השדרנים השמאלניים שבערוץ2 שמגנים על הצד השני
חיילינו הגיבורים מחרפים נפשם בעד המולדת ואתם מראיינים לי "הקורבנות" כביכול תתתתתתבבביייישו בעימות שלי בפורום הטורקי קראתי לזה שאמר"שהיטלר היה צריך לגמור את היהודים" HAYVAN בתרגום חופשי לעברית חיה,ומסכן הוא נעלב ה... ואז כולם בתגובה רשמו למנהל תראה באיזה מילים הוא משתמש כאילו כבר מה אמרתי המילים שנאמרו שם זה שיא האנטישמיות אז אל תאכלו את הלוקשים שמאכילים אותנו בתקשורת כי רק אחוז קטן בטורקיה שונא ישראל 95 אחוז ממדינה זאת שונא אותנו הם הפכו ליהיות יותר גרועים מצרפת.ספינות "שלום" לא נושאות בתוכם סכינים,אלות וגרזנים מטרתם הייתה ברורה להתעמת "דווקא" עם הצבא שלנו כדי שהתוצאות ייראו לכל העולם ואכן הם לצערי הצליחו כל העולם "הצבוע" כבר בדרך לתת לנו "על הראש".
ושוב אנחנו הם ה"רעים" אבל צריך ללכת בדרך של לשים ז.. על כל אלה ולדאוג קודם כל לבטחוננו ולא להתרגש מכל אמירה של כל מדינה פלצנית שהיא תכתיב לנו איך להגן על עצמינו.
מי מפתח לטורקים נשק אם לא התעשיה האאוירית שתלחם נגד הPKK הכורדי,מי שלח משלחות סיוע ברעידת האדמה הגדולה שהייתה בטורקיה,מי ממן את התיירות שלהם אם לא הישראלים למרות שהם אחוז קטן מהאירופאים אבל אל תשכחו שהם באו לפה ללקק לנו שנחזור לבתי המלון שלהם בקיצור זה עם צבוע.
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E