שלום,
ברצוני לרכוש ממיר דרימבוקס שיתאים לשיתוף. (נראה לי שאני אוותר בשלב הזה על ממיר HD בגלל העלויות הגבוהות ומספר ערוצי HD מצומצם...נראה לי שהסינים צריכים עוד שנה שנתיים להוציא מכשיר איכותי וזול).
אז קודם כל - נכנסתי לאתר SATSHOP וראיתי שם שני דגמים של דרימבוקס סיניים:
Dreambox 500S Black
ו - Dreambox 500S
- מה ההבדל ביניהם? ומה עדיף?
כמו-כן, אם ברצוני להקליט תוכניות - מה הדרך לעשות זאת בממירים האלה?
...האם אני אהיה חייב להכניס מחשב לסלון על מנת להקליט ערוצים בממיר הזה?
תודה.
איך מקליטים ב Dreambox 500S ?
- esorek
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
שלום לך
ראשית, ההבדל בין Dreambox 500 לגרסה השחורה היא צבע הקופסא :
הממיר הרגיל הוא בצבע אפור, הגרסא השחורה דומה יותר לדרימבוקס 8000 ובצבע שחור. כעקרון, הדרימים החדשים עברו מתיחת פנים. מבחינת עדיפות, רצוי לקנות את הגרסא החדישה ביותר (ככל הנראה השחורה, מומלץ לעקוב אחרי שרשור של קונים מרוצים מהפורום, לא חסר כאלה).
מאחר ולממירים אלו אין יציאת USB, אתה מבצע הקלטה באמצעות קישור הממיר למחשב / כונן חיצוני מקושר לרשת / Storage רשת. יש על כך מדריכים בפורום. אתה לא חייב מחשב בסלון, אבל מומלץ בחום לקשר את המחשב והממיר באמצעות קישור חוטי ולא אלחוטי (לחבר את שני המרכיבים באמצעות חיבור ישירות לנתב,, ולא ברשת אלחוטית), כדי להמנע מגמגומים בהקלטות.
בהצלחה !
ראשית, ההבדל בין Dreambox 500 לגרסה השחורה היא צבע הקופסא :
הממיר הרגיל הוא בצבע אפור, הגרסא השחורה דומה יותר לדרימבוקס 8000 ובצבע שחור. כעקרון, הדרימים החדשים עברו מתיחת פנים. מבחינת עדיפות, רצוי לקנות את הגרסא החדישה ביותר (ככל הנראה השחורה, מומלץ לעקוב אחרי שרשור של קונים מרוצים מהפורום, לא חסר כאלה).
מאחר ולממירים אלו אין יציאת USB, אתה מבצע הקלטה באמצעות קישור הממיר למחשב / כונן חיצוני מקושר לרשת / Storage רשת. יש על כך מדריכים בפורום. אתה לא חייב מחשב בסלון, אבל מומלץ בחום לקשר את המחשב והממיר באמצעות קישור חוטי ולא אלחוטי (לחבר את שני המרכיבים באמצעות חיבור ישירות לנתב,, ולא ברשת אלחוטית), כדי להמנע מגמגומים בהקלטות.
בהצלחה !
* Mutant 200s * Gemini 4.4-Heb / PLI Jade * 2X1.0m *
* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *

* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *

-
yeheskel
- חבר ותיק

תודה.
עוד כמה שאלות על הפרק:
1. האם בשיתוף רצוי שהנתב יהיה צמוד לממיר של הטלויזיה או שאפשר לחבר אותו אלחוטית (או דרך מתאמי אינטרנט על רשת חשמל) מבלי שיהיו גימגומים בתמונה?
2. אם אני קונה שני דרימבוקסים - אחד לסלון ואחד לחדר שינה, עם חיבור נפרד לכל אחד מהם לצלחת, האם אוכל לראות ערוצים שונים בשיתוף בכל אחד מהם? (נראה לי שהממיר בחדר שינה אפשר לחבר למחשב להקלטה, אשמח לקבל קישור למדריך הקלטה).
3. האם אני צודק שהמחירים של ממירי HD גבוהים משמעותית מממירים רגילים, ולא מצדיקים רכישה במיוחד כאשר גם מבחר הערוצים שמשדרים HD מצומצם? (צריך להוציא כמה אלפים על ממיר HD טוב?)
4. האם קיים ממיר HD פשוט, ללא יכולת הקלטה, שנותן תמונה טובה? (יכול להיות גם סיני).
תודה.
עוד כמה שאלות על הפרק:
1. האם בשיתוף רצוי שהנתב יהיה צמוד לממיר של הטלויזיה או שאפשר לחבר אותו אלחוטית (או דרך מתאמי אינטרנט על רשת חשמל) מבלי שיהיו גימגומים בתמונה?
2. אם אני קונה שני דרימבוקסים - אחד לסלון ואחד לחדר שינה, עם חיבור נפרד לכל אחד מהם לצלחת, האם אוכל לראות ערוצים שונים בשיתוף בכל אחד מהם? (נראה לי שהממיר בחדר שינה אפשר לחבר למחשב להקלטה, אשמח לקבל קישור למדריך הקלטה).
3. האם אני צודק שהמחירים של ממירי HD גבוהים משמעותית מממירים רגילים, ולא מצדיקים רכישה במיוחד כאשר גם מבחר הערוצים שמשדרים HD מצומצם? (צריך להוציא כמה אלפים על ממיר HD טוב?)
4. האם קיים ממיר HD פשוט, ללא יכולת הקלטה, שנותן תמונה טובה? (יכול להיות גם סיני).
תודה.
-
arigo saki
- חבר ותיק

חיבור דרך נייד
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=37469
הקלטה מהממיר למחשב
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... topic=8860
בחיבור לשני ממירים תוכל לראות ערוצים שונים בכל אחד מהם (אבל צריך כבל כפול) ו LNB כפול!
אישית היום הייתי כן משקיע בממיר HD ברור שבקרוב ערוצים רבים יתחילו לשדר ב HD !
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=37469
הקלטה מהממיר למחשב
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... topic=8860
בחיבור לשני ממירים תוכל לראות ערוצים שונים בכל אחד מהם (אבל צריך כבל כפול) ו LNB כפול!
אישית היום הייתי כן משקיע בממיר HD ברור שבקרוב ערוצים רבים יתחילו לשדר ב HD !