כל מה שאתה אומר זה לא נכון2pac4u @ 5/6/2010, 17:57 כתב: חוץ מזה حسن מה לך ולאתר של רוצחי אנשים תמימים/ילדים/רשעים/לא אנושיים/גונבים איברים שלכם/רוצחים ללא הבחנה.מה אתה מצפה מאיתנו ?
הרי אנחנו אחראים לכל הצרות של עולם,בגללנו יש עוני בארצות מסביבנו,בגללנו יש דיקטאטורות ושליטים שבעיינהם אין שום ערך לחיי אדם,בגללנו המצריים גם עשו עוצר אליכם(תרשה לי,הרי אתה שייך לעם הפלסטיני,לא ??),בגללנו הירדנים לא מוכנים להכיר בעם הפלסטיני,בגללנו רוב העם הערבי "לא הכי מלומדים" אנחנו מונים מהם השכלה....
בקיצור,עזוב,אנחנו אשמים בהכל,ואין סיכוי שנשכנע אותך אחרת,זה פשוט בלתי אפשרי להביא טיעונים נגד צדיקים כמו ארדואן/נסראללה/אסד/אחמדינגא'ד הגיבורים שלך.
אז תעשה לנו טובה,שחרר אותנו מהנוכחות שלך בפורום הזה,לך ל-FLYSAT שם תהיה גיבור,או לך לקהילת לווינים של אחיך,אולי גם יגייסו אותך![]()
מזל שאתה לא בראש הפירמידה ,בטוח היה קורא אסון
אני מצטער שאין לכם סבלנות לשמוע את הצד השני, ולהסתכל על הדברים מצדדים אחרים
אתה לא יכול לגרש אותי מהפורום ,לפורום יש מנהל ורק הוא יכול לעשות את זה .שיטת הדיבור שלך מראה את השנאה שאתה מקנה,ומידת הגזענות.(ועכשיו אל תגיד לי שיש לך הרבה חברים ערבים)אני לא ארד לרמת דיבור כמו שלך,בגלל מה שאתה אומר לא מזיז לי.
אם אני מביע את דעתי אתה לא יכול להוציא אותי להורג או לגרש אותי
אני יכול לכתוב מה שבא לי אם זה במסגרת חוקי הפורום
לא מוצא חן בעיניך? אל תגיב ואל תכנס לשרשור.אולי אתה יכול לעזוב.
אני לא צריך להוכיח לך שום דבר
אם הדבריםן שאתה אומר הם נכונים, לא היו צועדים אלפי אנשים בתל אביב במחאה על מה שקרה
התקשורת תמיד מתגייסת לצד צהל ומראים לכם דברים שהם רוצים שתראו
בשבל לגבש עמדות כאלה.
כל העולם גינה את מה שקרה, אתה לא יכול לשכניע אף אחד
שהאנשים האלה באו מתוך כוונה להרוג חיילים
זה לא מסתדר לי בראש
קראתי כתבות בעיתונים ישראליים ,שאמרו שהיה אפשר לעשות את זה בצורה אחרת.
אין לי שום גיבור, אני סך הכל בנאדם עם שכל שחושב
אתה מבקש ממני לצפות בערוץ החמאס ולהרשם בפורום החמאס וגם להתגיס
אתה מבקש ממני דברים אסורים ובכל זאת מאשים אותי בכל מיני בגידות
מוזר לא?
אתה צודק למה אני עד הרגע הזה נמצא אתכם בפורום עם אנשים גזעניים .
וכל הדברים שאמרת?
זה רק מראה לך איזה בנאדם אני ואיך אני חושב.
נראה לי גם שאתה מלהיב בו הרבה אנשים ומשמיח אותם בדברים שלך.
לבריאות,למה לא?אנחנו הרי רוצים שכל האנשים בפורום יהיו שמחים
מה רע בזה?