בעית קליטה בייחוד בערוץ הראשון

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
satopt4
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי satopt4 »

יש לי צלחת ישנה של יס וממיר TF6000fe, שאיתה אני קולט היטב ערוץ 2 ו- 10. ישנה בעיית קליטה עם ערוץ 1 (עד שהתחיל המונדיאל זה לא היה חשוב). את ערוץ 1 אני קולט כתלות במזג-האויר ופעמים רבות יש מצב בו לא נקלט אות או שהתמונה עם רעש. כיצד אוכל לשפר את הקליטה עבור ערוץ 1. אני חושב שה LNB אמור להיות טוב, ויש קואקסיאלי של כ 30 מטר מה LNB עד הממיר.
תודה
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

גם אצלי הבעייה . היום בשעה 5 בערך התחילה הבעייה . ואתמואל בערב גם הייתה הבעייה .
כניראה שערוץ ראשון משדר איזה פולס . שבחלק מהממירים זה משבש את הקליטה .
החלפתי אתמואל את הLNB לזינוול חדש לא עזר . היה לי מקודם עין כפולה . וגם הבעייה הייתה . רק בערוץ 1 . כנסת וערוץ 2 ניקלט טוב
רק הטכנאי קרמר
araceli
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי araceli »

גם אצלי יש אותה בעיה.הקליטה בערוץ 1 2 ו 10 נעלמת לפרקי זמן ארוכים ואז חוזרת. אולי כדאי לקנות ממיר לשידורים קרקעיים? :)
tomer1976
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי tomer1976 »

גם לי יש את הבעיה הזאת בעמוס. הטכנאי אמר לי שמהגג עד הבית יש לי יותר מדי חיבורים ולכן זה מוריד את האיכות.
הפתרון שלי: דונגל USB לשידורים דיגיטלים קרקעיים. קליטה מצויינת. אצלי הממיר הוא מחשב מדיה סנטר על לינוקס ככה שכל מה שהייתי צריך זה לחבר, לסרוק ולראות.
שלח תגובה