אז ככה, יש לי שתי צלחות בבית, שתיהן לא מחוברות, אחת של יס ואחת של גילת לווינים (עבדתי שם פעם) ואני מעוניין לקלוט את הערוצים הישראלים, ערוצי ילדים ובעיקר ערוצי ספורט אמריקאי (ESPN, פוקס ספורט ומידל איסט שמשדרים הרבה פוטבול).
אני מניח שאצטרך לקרא לטכנאי לכוון את הצלחות השאלות שלי הן:
1. לאן לכוון?
2. איזה ממירים אני צריך (2 טלוויזיות בבית)?
3. בהנחה שאני אצטרך להשתמש בשתי הצלחות, איך שולטים במעבר בינהן?
תודה רבה
בעקבות הודעת הוט על הורדת ערוץ ESPN
-
suprime
- אחלה חבר

שלום. אני לא מבין גדול בתחום...אבל אני יענה במה שאני כן יודע שאולי יוכל לתת לך התחלה טובה.
1 - לאן לכוון , הכל תלוי לאיזה לויין אתה רוצה לקלוט בעצם...
אני מציע לך לבדוק את הערוצים הקיימים בכל לויין באתר
http://en.kingofsat.net/satellites.php
שים לב לעמודה שבה רשום ערוצים חינמיים -
FREE TO AIR
כמובן שיש מגבלות כמו גודל צלחת ללויינים עם סיגנל חלש...או כאלו שלא ניתן לקלוט מאזור ישראל..
ייתכן שאפשר לקלוט כמה לויינים על אותה צלחת.... תתיעץ עם מתקין מנוסה בשביל זה.
2 - אתה צריך כל ממיר שעובד... בהנחה שאתה קונה ממיר והוא גם תקין.. כל ממיר FTA יעשה עבודה. ממיר הכי זול שאני הצלחתי למצוא עולה כ 260 שח כולל משלוח, אם אתה רוצה לדעת בדיוק מאיפה לקנות שלח לי הודעה פרטית...אני לא בקיא בחוקי הפרסום בפורום ולכן לא ארשום כאן.
כמובן שאתה צריך 2 ממירים בשביל לחבר 2 טלויזיות בצורה ישירה ועצמאית ,ללא קומבינות למינהם.
נכון אתה יכול "להשקיע" יותר נגיד 400 עד אין סוף שח לממיר רגיל... הכל תלוי בך.
יש אופציה לקנות ממיר יותר יקר שתומך בדבר שנקרא שיתוף כמובן הכל עניין של כסף ... הממיר עולה יותר וגם השיתוף עולה ויש צורך במינוי שיתופי לכל ממיר בנפרד ,קח בחשבון.
לצורך העניין אפשר לקנות ממיר כזה בארץ בסביבות ה 500-600 שח מתחיל וכל זה בשביל לראות עוד ערוצים.
וכמובן שאפשר להביא ביבוא אישי מחול בסביבות ה 300 שח ובמידה ונעצר במכס אז עוד כ 100שח מכס....
3 - בהנחה שהצלחות ללא מנוע ועומדות קבוע אתה לא צריך לשלוט בהם.
מה שעושים זה מחברים כל עינית-LNB ל דייסק-DISEQ , שהוא שולט במעבר ע"י תיקשורת עם הממיר.
הדייסק משמש כ מרכזייה לחבר את כל העייניות לממיר.י
קח בחשבון בשביל לחבר יותר ממיר בודד ועצמאי אתה צריך LNB עם 2 יציאות ומעלה.
העצה היחידה שאני יכול לתת לך זה לא לקפוץ מעל הפופיק להתלהב לשלם אלפי שקלים על משהו שאולי אתה לא צריך.... תתחל בשלבים של צעדי תינוק.. תמיד אפשר להוסיף עוד בהמשך או להחליף ממיר ליותר משוכלל...
1 - לאן לכוון , הכל תלוי לאיזה לויין אתה רוצה לקלוט בעצם...
אני מציע לך לבדוק את הערוצים הקיימים בכל לויין באתר
http://en.kingofsat.net/satellites.php
שים לב לעמודה שבה רשום ערוצים חינמיים -
FREE TO AIR
כמובן שיש מגבלות כמו גודל צלחת ללויינים עם סיגנל חלש...או כאלו שלא ניתן לקלוט מאזור ישראל..
ייתכן שאפשר לקלוט כמה לויינים על אותה צלחת.... תתיעץ עם מתקין מנוסה בשביל זה.
2 - אתה צריך כל ממיר שעובד... בהנחה שאתה קונה ממיר והוא גם תקין.. כל ממיר FTA יעשה עבודה. ממיר הכי זול שאני הצלחתי למצוא עולה כ 260 שח כולל משלוח, אם אתה רוצה לדעת בדיוק מאיפה לקנות שלח לי הודעה פרטית...אני לא בקיא בחוקי הפרסום בפורום ולכן לא ארשום כאן.
כמובן שאתה צריך 2 ממירים בשביל לחבר 2 טלויזיות בצורה ישירה ועצמאית ,ללא קומבינות למינהם.
נכון אתה יכול "להשקיע" יותר נגיד 400 עד אין סוף שח לממיר רגיל... הכל תלוי בך.
יש אופציה לקנות ממיר יותר יקר שתומך בדבר שנקרא שיתוף כמובן הכל עניין של כסף ... הממיר עולה יותר וגם השיתוף עולה ויש צורך במינוי שיתופי לכל ממיר בנפרד ,קח בחשבון.
לצורך העניין אפשר לקנות ממיר כזה בארץ בסביבות ה 500-600 שח מתחיל וכל זה בשביל לראות עוד ערוצים.
וכמובן שאפשר להביא ביבוא אישי מחול בסביבות ה 300 שח ובמידה ונעצר במכס אז עוד כ 100שח מכס....
3 - בהנחה שהצלחות ללא מנוע ועומדות קבוע אתה לא צריך לשלוט בהם.
מה שעושים זה מחברים כל עינית-LNB ל דייסק-DISEQ , שהוא שולט במעבר ע"י תיקשורת עם הממיר.
הדייסק משמש כ מרכזייה לחבר את כל העייניות לממיר.י
קח בחשבון בשביל לחבר יותר ממיר בודד ועצמאי אתה צריך LNB עם 2 יציאות ומעלה.
העצה היחידה שאני יכול לתת לך זה לא לקפוץ מעל הפופיק להתלהב לשלם אלפי שקלים על משהו שאולי אתה לא צריך.... תתחל בשלבים של צעדי תינוק.. תמיד אפשר להוסיף עוד בהמשך או להחליף ממיר ליותר משוכלל...
-
צור .א
- תותח על

-
suprime
- אחלה חבר