ערוץ מוסיקה בבולגרית בלווין 16E מומלץ מאד

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

אתמול עלה ערוץ DSTV בלווין 16E תדר:10796V-30000 ערוץ מוסיקה וקליפים בבולגרית המתחרה של הערוץ FAN TV אחלה מוסיקת פופ בבולגרית והזמרות שם כל אחת דוגמנית מהקטלוג [1eye] נקווה רק שימשיכו להוסיף ערוצים כאלה.
ןבאותו תדר נוסף גם ערוץ מבוסניה OBN
http://www.obn.ba/
לפי לוח השידורים יש בו סדרות כמו:אבודים,האבקות RAW נראה מעניין
http://www.obn.ba/index.php?option=com_ ... &Itemid=61
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
zweiss
תותח על
תותח על

שליחה על ידי zweiss »

אחלה ערוץ!
יש גם קליפים באנגלית
נחמד מאוד!
המשך כך קובי! [בירה]
1.2m=7W,4W,9E,13E,16E
1.2m=19.2E,23.5E,26E
1.2m=39E
0.8m=1W
VU+ SOLO SE
VU+SOLO
מנוי ל-DOLCE
TVR HD
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

יפה,אבל הוא החל לשדר לא מאתמול אלא כבר משבת לאחר שעלה כבר לפני שבועיים ויותר...
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

11tom @ 17/6/2010, 11:42 כתב: יפה,אבל הוא החל לשדר לא מאתמול אלא כבר משבת לאחר שעלה כבר לפני שבועיים ויותר...
אז מעניין שערוץ כזה שווה לא טרחת לפרסם וכל ערוץ נידח אחר שלא מעניין אף אחד אתה מפרסם בכל תרועה ורינה.
VISONET 9510
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

קובי היקר
הסברתי את זה כמה פעמים אבל כנראה עוד לא קלטת
אני לא מפרסם 'כל ערוץ נידח' אלא רק ערוצים ממדינות שעוד לא היו על אף לווין הנקלט באיזור,לדוגמא אם כבר יש ערוץ מקובה אני לא אפרסם אם יעלה עוד ערוץ קובני אבל אם טורקמניסטן למשל שלא נקלטת פה תעלה על לווין כלשהו שנקלט באזורנו אני אפרסם גם אפרסם כי זה מה שמעניין אותי ועוד רבים כמוני,וזה לא משנה אם זה יהיה סתם ערוץ דת או מכירות או כל שטות אחרת אם זה היחיד מאותה מדינה אני אפרסם,לסיום קובי לא כל האצבעות שוות ולא כולם מתעניינים באותם דברים,אני מכבד את תחומי התעניינותך אפילו שאני לא מוצא בהם עניין וחבל שזה לא הדדי...
בכבוד רב
תום
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

11tom @ 17/6/2010, 11:58 כתב: קובי היקר
הסברתי את זה כמה פעמים אבל כנראה עוד לא קלטת
אני לא מפרסם 'כל ערוץ נידח' אלא רק ערוצים ממדינות שעוד לא היו על אף לווין הנקלט באיזור,לדוגמא אם כבר יש ערוץ מקובה אני לא אפרסם אם יעלה עוד ערוץ קובני אבל אם טורקמניסטן למשל שלא נקלטת פה תעלה על לווין כלשהו שנקלט באזורנו אני אפרסם גם אפרסם כי זה מה שמעניין אותי ועוד רבים כמוני,וזה לא משנה אם זה יהיה סתם ערוץ דת או מכירות או כל שטות אחרת אם זה היחיד מאותה מדינה אני אפרסם,לסיום קובי לא כל האצבעות שוות ולא כולם מתעניינים באותם דברים,אני מכבד את תחומי התעניינותך אפילו שאני לא מוצא בהם עניין וחבל שזה לא הדדי...
בכבוד רב
תום
תום ידידי
קלטתי טוב את זה שאתה מפרסם ערוצים ממדינות שעדיין לא נקלטו בארץ ,אך אתה לא צריך להיקבע רק על זה,ערוצים כמו הCIELO והDSTV הם עדיין טיפה יותר מודרנים ומעניינים מאיזה ערוץ דת כזה או אחר ואם כבר ראית שהערוצים האלה עלו או נפתחו היה עוזר שהיית מפרסם את זה באותו זמן, תאמין לי שלחברים פה זה היה יותר חשוב מערוצים שאת האמת בינינו לא מעניינים אף אחד חוץ ממך,הבנתי יש לך צלחת ממונעות,לא לכולנו יש, אז אתה סורק את הגלובוס כדי למצוא ערוצים מכל רחבי העולם ומודיע לנו על כזה שעדיין לא נקלט פה,אך כמו שאמרתי לא לכל אחד יש צלחת 1.80 ולא כולם יכולים לראות ולקלוט את מה שאתה קולט,לכן גם אם אתה נתקל בערוצים אחרים מעניינים שעלו או שהם פתוחים אפשר ומומלץ לרשום על זה.
המשך יום נעים. :)
VISONET 9510
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

רק הערה אחת
אמרת (ואני מצטט) 'לא לכל אחד יש צלחת 1.80 ולא כולם יכולים לראות ולקלוט את מה שאתה קולט'
ובכן קובי תרשה לי להבהיר שאני לא מפרסם ערוצים או לווינים שנקלטים רק בצלחות 1.80 מפני שאני עצמי לא קולט אותם או קולט בקושי כמו למשל הלווין אסטרא 1H שלעולם אינני מפרסם ערוצים שלו מכיון שאני עצמי בקושי קולט ממנו כמה אחוזים ואני מודע לזה שרובם פה לא קולטים אותו בכלל,כל מה שאני מפרסם הוא תמיד אבל תמיד מלווינים שנקלטים פה גם בצלחות 1.20 ואף למטה מכך,אגב,ישנו גולש פה בפורום בשם MOLA10 שבצלחת ה 1.20 שלו קולט בהרבה יותר טוב ממני וערוצים שאני לא רואה מהם אפילו אחוז קליטה הוא קולט מצויין ובוחר לפרסם זאת בפורום אז מה עדיף לפרסם ערוצים מצלחת '1.20' שקולטת כמו צלחת 2 מטר או 1.80 שלי שקולטת כמו ולרוב פחות מאותה צלחת '1.20' פלאית, תחשוב בעצמך ותכריע...
2pac4u
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 2pac4u »

11tom @ 17/6/2010, 11:48 כתב: ישנו גולש פה בפורום בשם MOLA10 שבצלחת ה 1.20 שלו קולט בהרבה יותר טוב ממני וערוצים שאני לא רואה מהם אפילו אחוז קליטה הוא קולט מצויין ובוחר לפרסם זאת בפורום אז מה עדיף לפרסם ערוצים מצלחת '1.20' שקולטת כמו צלחת 2 מטר או 1.80 שלי שקולטת כמו ולרוב פחות מאותה צלחת '1.20' פלאית, תחשוב בעצמך ותכריע...
כי יש לו צלחת "פלא" והבנה שאנחנו יכולים רק לחלום,הבעיה שלנו זה "אנחנו,וחוסר הידע שלנו".
ובכלל מפריע לו למה אתה פותח שירשור על כל פיפס...
drsignal
תותח על
תותח על

שליחה על ידי drsignal »

קובי אתה גבר אמיתי , סתם רעיון תשנה את הכינוי לקובי הבולגרי ? זה יכול להיות רעיון מדליק

ותמשיך לעדכן אותנו בערוצי תרבות אמיתיים
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

לא ידעתי שאני מהווה מוקד התענינות ---תודה רבה
אני כותב על קליטה של ערוץ רק כשאני רואה אותו ולא בגלל שמופיע באיזה אתר או פורום
אני לדוגמא לא קולט 2 תדרים ב 40E למרות שבעבר ניקלטו ואחרים קולטים
כנראה מיקום דרומי יותר היה משפר את הסיכויים
אתמול קיבלתי לבדיקה LNB חדש של SATMAXIMUM קטן ויכול להתאים להצמדה
כתוב עליו 0.1DB HD READY (שהם נתונים יבשים) אבל קולט נפלא ומצוין ועולה רק 30שח
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

MOLA10
אני כותב על ערוץ בזמן שאני רואה אותו אלא אם כן לא ראיתי ורק בזכות אחד מהאתרים נודע לי על קיומו.
לפעמים בלי האתר אתה לא תדע עליו בכלל כפי שניסית להתווכח על אותו ערוץ מנסיכות סן מרינו שטענת בחמת זעם שהוא ממש לא משם ושזה ערוץ אחר ממילנו בכלל ובסוף יצאת טועה בגדול לאחר שהראיתי לך חד וחלק ב2 האתרים באותיות של קידוש לבנה שאכן זה ערוץ מסן מרינו,וישנם עוד דוגמאות כאלה אז אל תזלזל באתרים כי הרבה פעמים בלעדיהם לא תדע כלום.
ויכול להיות ששכחת אז הנה תזכורת...
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... l=סן+מרינו
יום טוב!
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

כל האתרים הם לא רישמיים של חברות הלווין ולכן גם המידע הוא בערבון מוגבל
המידע בהם מבוסס על דיווחי הקוראים ויש בהם טעיות כולל בלינגסאט
גם אני מדווח ולא פעם תמצא את השם שלי ליד התדרים
הערוץ האיטלקי שהזכרת משדר פיזית ממילנו אבל החברה שמוזכרת בפירסומת נמצאת בסן מרינו
שלח תגובה