היי,כן עשיתי חיפוש קודם כל אז עדיף שלא יגידו לי את זה עכשיו.
http://www.youtube.com/watch?v=aQDNBp6w97w
הלכתי לפי זה,כמובן ששיניתי דברים כמו לווין HOTBIRD(על זה מכוונת הצלחת),אבל בסריקה של הערוצים שום דבר לא נמצא!,מישהו יכול לעזור לי שאני יבין מה בעצם צריך לעשות?(יש עוד כל מיני הגדרות שמה,השארתי את זה כמו שזה כמו תדרים וכל זה)
יאפ עשיתי ככה בידיוק,בחרתי בSINGLE רק כי יש לנו צלחת 1 ואנחנו רוצים רק הוטבירד,אחרי זה המשכתי בידיוק כמו ששמה,אבל משום מה אין לי אפשרות ללחות על הערוצים הנעולים יעני שלא יתן לי אותם,בכל מקרה בחיפוש זה כזה תקוע לא יודע איך להסביר...אם הבנתי שלפי הסרטון של הבחור ההוא זה צריך להיות משהו כמו 4-5- דקות,אצלנו זה היה דלוק חצי שעה ואין שום דבר.
אני יעלה תמונות אחרי שלב שלב ממה שאני עושה,10 דקות..
טוב הבעיה היא פשוט בזה שLOCK וגם SYNCE לא מסומנים בV,מדוע זה ככה?,בבחירת הלווין בחרתי בSINGLE כמו שרשמתי למעלה.
הצלחתי!!!!!!!!!!,המון תודות לעוזרים.
בסופו של דבר עשיתי הכל נכון עוד לפני הוידאו שראיתי,אבל משום מה ה2 הדברים האלה לא היו מסומנים לי בV,פתאום הוצאתי תשקע מהחשמל של הממיר חטפתי עצבים אחרי דקה חיברתי אמרתי ננסה פעם אחרונה אם לא נקרא לאיזה מתקין,בקיצור פתאום אני רואה תV בשני הדברים האלה,איזה כיף,המתנה המושלמת לאבא,עכשיו נשאר רק בשבילי שיהיה שמה פריימרליג.
וד'א,איך אני שם כל מיני קודים וכאלה..נגיד חבר שלי עושה אני יכול לשים כל ערוץ שאני רוצה בעזרת פידים,איפה אפשר למצוא אתר כזה בכלל?
אמולטור אתה צריך להתקין דרך השלט כמובן לחבר את הממיר לרשת כדי שיהיה מחובר לאינטרנט.
להוריד SOFTCAM.KEY מעודכן לתיקיית VAR.KEYS בממיר ואז תתחיל לראות קצת מהמקודדים הבודדים שנשארו בהוטבירד אם בכלל, אתה קצת עלול להתאכזב כי באמת לא ידוע לי אם נשארו כאלה ערוצים שנפתחים עם מפתחות, לדעתי תסתכל עוד קצת במדור דרימבוקס על מנת לקבל יותר מושג על איך עושים את הדברים שרשמתי לך