בעיה בנוגע ללווין עמוס...

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
Phonxer
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Phonxer »

שלום לכם, אני חדש בפורום הזה ויש לי בעיה שהייתי רוצה שתעזרו לי בה.

יש לי צלחת לווין, אין לי מושג איזה קוטר.. אבל זה מספיק כדי לקלוט 3 לווינים(עמוס,הוטבירד,ובאדר)

ויש לי ממיר Topfield 400fe

אז היה אצלנו איזה תכנאי ובאותו זמן אני הייתי בלימודים אז הוא התקין הכל, הכל טוב ויפה...

יש ערוצים ישראלים מהלווין עומס..

עכשיו אני השתעממתי והתחלתי לחפש ערוצים דרך האפשרויות ומצאתי עוד הרבה ערוצים שצריך לשלם עליהם וחלק חופשיים..

אז לאחר כמה שבועות לחצתי בטעות על factory setting/system recovery וזה מחק את כל הערוצים + הגדרות של התוכנה..

אז עשיתי עוד פעם חיפוש ערוצים וזה מצא את כל מה שהיה חסר לי אני בעיקר צפיתי בMTV Arabia..

נמצאו ערוצים מהלווין עמוס כמו Russia Today אבל לא נמצאו הערוצים הישראלים ( 11 2 10 ו 33 ).

אז עשיתי כמו מה שאני יכול כדי למצוא את הערוצים אבל שום דבר לא עוזר..!

אולי הבעיה היא בהגדרות של התוכנה לפני שמחפשים ערוצים?

אשמח לקבל עזרה בעניין.
2pac4u
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 2pac4u »

אתה חייב להכניס ידנית את התדרים של:
רשות השידור (1,33,כנסת)
תדר: 11647 V
SR: 8518
FEC: 3/4

רשות השניה (2,10)
תדר: 11658 V
SR: 8520
FEC: 2/3

אחרי שהוספתה (בדרך כלל תחת TRANSPODER,לא מכיר את הממיר),תעשה סריקה מחדש.
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

צריך גם להגדיר את כניסות הדייסק,לדעתי באדר על כניסה מספר אחת.שאר שני הלווינים על שתיים משלוש הכניסות האחרות.
והסריקה צריכה להיות על מצב FTA.
Phonxer
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Phonxer »

2pac4u @ 24/6/2010, 17:12 כתב: אתה חייב להכניס ידנית את התדרים של:
רשות השידור (1,33,כנסת)
תדר: 11647 V
SR: 8518
FEC: 3/4

רשות השניה (2,10)
תדר: 11658 V
SR: 8520
FEC: 2/3

אחרי שהוספתה (בדרך כלל תחת TRANSPODER,לא מכיר את הממיר),תעשה סריקה מחדש.
תודה רבה על המענה המהיר שקיבלתי ממך! עזרת לי מאוד ופתרת את הבעיה!

עכשיו יש לי שאלה בנוגעה לפתרון הבעיה:

אם אני כותב עוד תדרים כמו מה שאמרת לגביי ערוץ 1 ו 33 או 2 ו 10? האם יש עוד ערוצים כאלה? או האם זה בכלל אפשרי עוד?

אשמח לקבל עוד פרטים בעניין הזה תודה.
2pac4u
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 2pac4u »

הממיר הוא גולם,זאת אומרת כל עוד לא מעודכן בתוכו לווין(אם כמה,אז כמו שרשמו למלה התצורה של הדייסק),ואחר-כך התדר ביחד עםה-SR/FEC,אז הממיר פשוט לא יודעה לסרוק אותו.יש ממירים שמתעדכנים אוטומטית,ורובם יש צורך להכניס ידנית.הנתונים האלו יכולים להשתנות,זאת הסיבה שעשיתה "שיחזור יצרן" נעלמו הנתונים האלו.את הנתונים בישבילך לקחתי מפה
http://www.lyngsat.com/amos.html
הוטבירד למשל
http://www.lyngsat.com/hotbird.html

עכשיו מכוון שהממיר שלך (אני חושב),בנוי לקלוט רק ערוצים חופשים,אתה תעבור רק על תדרים שיש סימון F לידו,אם רשום בעמודה של System
Encryption משהו,זה לא יעזור שתכניס,הממיר יתן לך הודעה "הערוץ מוצפון",כדי ליראות אותם אתה חייב כרטיס חוקי או שיתוף (זה כבר מצריך החלפה לממיר מתאים).
בהצלחה |כן|
Phonxer
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Phonxer »

תודה על המענה שוב..

ויש לי שאלה קטנה...

אם כתוב לי (לאחר שנכנסתי ל Install)

motorized diseqc 1.2

זה אומר שיש לי צלחת שאני יכול לשלוט בה לכיוונים שונים? (ז"א להזיז אותה אוטומטית דרך השלט)

אני יודע שזה נשמע קצת מוזר, (דרך השלט ו....)

אבל יש לי כל מיני אפשרויות כמו להזיז לפי הuser או installer...

אשמח לקבל עזרה גם הפעם..

תודה.
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

אם היה לך מנועH-H אז זה היה רלוונטי
Phonxer
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Phonxer »

mola10 @ 25/6/2010, 12:50 כתב: אם היה לך מנועH-H אז זה היה רלוונטי
אז זה אומר שלא השתנה לי שום דבר... כי נכנסתי לאפשרות הזו ושינתי לדוגמא ל 4W ואז לחצתי על משהו ואז נכתב לי stop עוד פעם לחצתי ואז stop... אני חושב שהצלחת הסתובבה לי באותו זמן.. כי אני חושב שיש קשר בין האיכות של הערוצים הישראלים לבין האפשרות שכתבתי למעלה.. ^

כי נדמה לי שהאיכות השתנתה..

כאשר אני מוצא את הלווין עמוס כתוב לי :

Level - 74 ומשתנה כל חצי שניה (מהבהב) ל 75, מה שהיה לפני 78

Quality 99

ה Level משתנה אבל ה quality לא.

יש קשר בין ה motorized (מנוע) לאחר ששינתי

לבין האיכות של הערוצים?

ואם כן איך אני פותר את הבעיה?

תודה.
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

אם אין לך מנוע לא קורה שום דבר ולא זז דבר
ה levelלא משנה והוא משתנה כל הזמן
החשוב זה QUALITY וגם הוא משתנה ב% בודדים
Phonxer
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Phonxer »

תודה על העזרה.

שאלתי את השאלה הזו משום שהlevel משתנה לי מ 78 ל 74/5 ולפי דעתי הסיבה היא כאשר התעסקתי עם האפשריות שיש ב motorized DiSEqC.. האיכות או הקליטה של הערוצים השתנה לי...

אבל אתה אמרת לי שאין לי כל בעיה שהיא.. אז הכל בסדר?

יש לי שאלה אחרת..

אם אני אתקין את המנוע שאמרת, והצלחת יכולה להתכוונן לכל צד.. האם זה אומר שאני יכול לקלוט מלווינים אחרים כמו נגיד Thor או Sirius?

ואם אני אכוון את הצלחת לצד אחר זה אומר שאני מפסיק לקלוט את Hotbird ואת הלווינים האחרים שאני קולט כרגע? (זה רק 3 כרגע..)

אשמח לקבל תשובה.

תודה.
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

כן תקלוט הרבה יותר לווינים אבל רק אחד בכל רגע נתון
כשהמרכזי יהיה על הוטבירד לדוגמא תוכל לקלוט את 2 הנוספים שיש לך כרגע
Phonxer
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Phonxer »

mola10 @ 25/6/2010, 22:40 כתב: כן תקלוט הרבה יותר לווינים אבל רק אחד בכל רגע נתון
כשהמרכזי יהיה על הוטבירד לדוגמא תוכל לקלוט את 2 הנוספים שיש לך כרגע
תודע על המענה שוב.

יש לי שאלה אני התלבטתי אם לפתוח "נושא חדש" או להמשיך בנושא שפתחתי כבר.. אני פשוט חושש שלא יכנסו לנושא חדש ויגיבו לי.., טוב לא משנה..

1. מאחר ויש לי כל כך הרבה שאלות האם אני צריך לפתוח הרבה "נושאים חדשים"/הודאות?

2. שאלה שנייה.

לפי מה שהבנתי עד עכשיו זה שאם יש לי צלחת גדולה יותר אני יכול לקלוט יותר לווינים..

עכשיו נגיד ויש לי צלחת של 2 מטר או 3.. כמה לווינים אני יכול לקלוט?

ובמקרה הזה למה אני צריך את הכרטיס שיתוף? הרי אני יכול לקלוט הרבה לווינים?

או שאני טועה ובמקרה של הכרטיס שיתוף מדובר אך ורק בחבילות שצריך לשלם עליהם,

כמו אלג'זירה ספורטס עד ל אלג'זירה ספורטס +10?

3. ושאלה נוספת היא :

יש לי כרגע כאמור Topfield 400fe

מממיר שקולט רק ערוצים חופשיים...

עכשיו אם אני קונה ממיר יותר משודרג שהוא ממיר עם כרטיס שיתוף.. אני צריך לשנות משהו בנוגע לצלחת או שקעים/חבלים/LNB??

או שפשוט לאחר שאני קונה את הממיר עם כרטיס שיתוף פשוט לחבר כמו הממיר שיש לי כרגע..?

אשמח לקבל תשובה..

תודה.
suprime
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי suprime »

כרטיס\שיתוף סהכ יאפשר לך לראות חבילות מקודדות\מוצפנות להבדיל ממה שאתה רואה כרגע שזה ערוצים פתוחים לכל אחד FTA = FREE TO AIR...

תחשוב על זה כמו מנוי מנותק של הוט ששמו פילטר שמאפשר לראות רק ערוץ 1+2 ...וברגע שיש לך מנוי פתאום אתה גם רואה ערוץ 3+ סרטים + אלוהים יודע מה עוד

במידה ותקנה ממיר ו\או כרטיס (לדוגמא כרטיס חוקי ) אתה יכול לחבר את הממיר בדיוק במקום הממיר הקיים שלך אחד לאחד.

כמובן בתנאי שהכרטיס שברשותך שייך לחבילה שגם הלווין שמשדר נקלט אצלך...

ככל שיש לך צלחת גדולה יותר תוכל לקבל סיגנל של לווינים בעוצמה גדולה יותר...
תוכל לשים הרבה יותר לווינים על אותה צלחת...כמה אפשר ? תלוי לאיזה כיוון אתה מכוון את הצלחת.
Phonxer
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Phonxer »

suprime @ 27/6/2010, 11:08 כתב: כרטיס\שיתוף סהכ יאפשר לך לראות חבילות מקודדות\מוצפנות להבדיל ממה שאתה רואה כרגע שזה ערוצים פתוחים לכל אחד FTA = FREE TO AIR...

תחשוב על זה כמו מנוי מנותק של הוט ששמו פילטר שמאפשר לראות רק ערוץ 1+2 ...וברגע שיש לך מנוי פתאום אתה גם רואה ערוץ 3+ סרטים + אלוהים יודע מה עוד

במידה ותקנה ממיר ו\או כרטיס (לדוגמא כרטיס חוקי ) אתה יכול לחבר את הממיר בדיוק במקום הממיר הקיים שלך אחד לאחד.

כמובן בתנאי שהכרטיס שברשותך שייך לחבילה שגם הלווין שמשדר נקלט אצלך...

ככל שיש לך צלחת גדולה יותר תוכל לקבל סיגנל של לווינים בעוצמה גדולה יותר...
תוכל לשים הרבה יותר לווינים על אותה צלחת...כמה אפשר ? תלוי לאיזה כיוון אתה מכוון את הצלחת.
הייתי פעם אחת בבית של חבר וראיתי שאין לו הוט אלה צלחת פרטית..

עכשיו אני לא הייתי בקיא בכל הנושא הזה של הלווינים/צלחות.כרטיסים.. (לא שעכשיו אני מבין מאה אחוז- אני מבין קצת..)

והוא מוציא מהממיר איזשהו כרטיס ומראה לי אותו.. אז אני לא יודע אם זה כרטיס שיתוף או כרטיס Aljazeera..

הוא מתחיל להעביר ערוצים ואני אומר לו להחליך לערוצי ספור והוא מראה לי ערות Skysports/fox sports אני בטוח שזה אחד מהם... ואמרו פה בפורומים שאלו הם ערוצים שלא נקלטים..

1. אז איך יש לו את הערוצים הללו?

2. ואם אני אתקין צלחת גדולה יותר, האם אני יכול לקלוט איזה שהוא ערוצים שיש בהם ליגה אנגלית/ספרדית בכדורגל?

3. ובאיזה גודל הצלחת אמורה להיות?

כי עד עכשיו אני פשוט צופה בal jazeera sports/Global ולא נראה לי שהםישדרו שם משחקים מהליגה הספרדית.. כי יש להם בערך 12 ערוצים שהם יכולים לשדר שם כך שאני צריך את הכרטיס Irderto? ככה נראה לי קוראים לזה או שיש לזה גירסה חדשה irdeto 2..

ואם אני שם כרטיס שיתוף האם זה מבטיח לי את הערוצים שציינתי למעלה (aljazeera sports+1 עד 10+)?????

4. האם יש כמה סוגים של כרטיסי שיתוף או שיש סוג אחד? היכן קונים? וכמה זה עולה?

5. כידוע לך יש לי ממיר שקולט רק ערוצים חופשיים FTA...

עכשיו כפי שאני מבין כאשר אני קונה ממיר Dreambox אני צריך גם לינוקס על המחשב.. מה שאין לי .. אז מה אני עושה? על איזה ממיר אתה ממליץ לי אם אין לי לינוקס?

6. אם יש לי אינטרנט המהירות 1.5M האם זה אומר להספיק או שאני צריך יותר?

תודה על העזרה ואשמח לתשובה גם הפעם...

תודה.
syaros
תותח על
תותח על

שליחה על ידי syaros »

יש לך המון שאלות.... זה לא דבר רע, אבל בוא תנסה להתמקד בדברים הפשוטים קודם, ואחר כך תתקדם לדברים יותר מורכבים.
תקרא כאן בפורום את כל ההודעות, לפחות חצי שנה אחורה - אנחנו ענינו על המון שאלות, וזה שאתה לא קורא את התשובות ורוצה שנענה לך שוב, זה לא מכובד.

קבל הסבר קצר: אין דבר כזה "כרטיס שיתוף" או "ממיר עם כרטיס שיתוף". אתה עשית סלט ממספר מושגים. המושג הראשון - כרטיס צפייה או כרטיס גישה - זה כרטיס שאתה קונה, מכניס לממיר וצופה בערוצים מוצפנים. בקנייה של הכרטיס, אתה משלם על חצי שנה או שנה של צפייה בערוצים. אחרי התקופה הנ"ל יש צורך לשלם שוב. לפעמים ניתן להאריך את המנוי על ידי תשלום לספק התוכן ישירות דרך אתר האינטרנט שלו.
75E;13E;9E,4W
DM7020HD
מספר האנשים שניתקתי מהוט/יס = 8 והספירה נמשכת...
Phonxer
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Phonxer »

syaros @ 27/6/2010, 17:50 כתב: יש לך המון שאלות.... זה לא דבר רע, אבל בוא תנסה להתמקד בדברים הפשוטים קודם, ואחר כך תתקדם לדברים יותר מורכבים.
תקרא כאן בפורום את כל ההודעות, לפחות חצי שנה אחורה - אנחנו ענינו על המון שאלות, וזה שאתה לא קורא את התשובות ורוצה שנענה לך שוב, זה לא מכובד.

קבל הסבר קצר: אין דבר כזה "כרטיס שיתוף" או "ממיר עם כרטיס שיתוף". אתה עשית סלט ממספר מושגים. המושג הראשון - כרטיס צפייה או כרטיס גישה - זה כרטיס שאתה קונה, מכניס לממיר וצופה בערוצים מוצפנים. בקנייה של הכרטיס, אתה משלם על חצי שנה או שנה של צפייה בערוצים. אחרי התקופה הנ"ל יש צורך לשלם שוב. לפעמים ניתן להאריך את המנוי על ידי תשלום לספק התוכן ישירות דרך אתר האינטרנט שלו.
תודה על המענה..

אני פשוט קראתי את ההודעות שיש בפורום ולא ממש הבנתי.. אך לאחר כמה חיפושים בגוגל הבנתי קצת יותר..

תודה על העזרה..
שלח תגובה