איזה לווינים שווה לקלוט ללא שיתוף ?
-
jupiter1
- חבר ותיק

אני מעוניין להתקין מערכת ויכול לשים שתי צלחות מטר. לא מעוניין בחבילות שיתוף.
למיטב הבנתי לא תהיה בעיה להתקין 3 עיניים על כל צלחת... מלבד ההוטבירד, ניילסאט ועמוס (הסטנדרטיים), איזה לויינים אחרים הייתם ממליצים לקלוט בסט אפ הזה וכיצד הייתם ממקמים אותם על הצלחות ?
אני לא דובר שפות זרות מלבד אנגלית.
תודה !
למיטב הבנתי לא תהיה בעיה להתקין 3 עיניים על כל צלחת... מלבד ההוטבירד, ניילסאט ועמוס (הסטנדרטיים), איזה לויינים אחרים הייתם ממליצים לקלוט בסט אפ הזה וכיצד הייתם ממקמים אותם על הצלחות ?
אני לא דובר שפות זרות מלבד אנגלית.
תודה !
-
jupiter1
- חבר ותיק

-
jupiter1
- חבר ותיק

-
jupiter1
- חבר ותיק

הממ ... תודה, אך לא בטוח שאוכל למצוא תשובה לשאלה הספציפית, כיוון שאני מנסה להבין מה לבקש מהמתקין כדי שהסט-אפ יתאים לצרכי.... מנסה למצוא תכנון שיתן קליטה טובה מעמוס והוטבירד רוב ימות השנה ובנוסף להציב כמה עיניים שאפשר על השתי צלחות. זאת מכיוון שההתקנה על גג רעפים ויהיה בעתיד קשה או הלתי אפשרי לבצע תיקונים או שינויים.... לכן רוצה מראש להבין מה הכי טוב לעשות שם. אין פה בעיה של שיקול כלכלי במקרה הזה.
-
jupiter1
- חבר ותיק

-
Nuriel
- חבר פורום

היי, שאלה של מתחיל חדש מאוד.
יש לי 2 צלחות ולכל אחת עין אחת.
כשאני סורק לווין אני מקבל בסריקה אוטומטית ערוצים עליו וכשאני סורק את הלווין השני אני מקבל ערוצים אחרים והקודמים אינם.
איך אני יכול לסרוק את שני הלווינים ולראות ערוצים בשניהם?
כמו כן איך אפשר לסדרת את הערוצים המועדפים לפי סדר ולמחוק את הערוצים הבלתי רצויים??
יש לי ממיר ישן של מאגנום FTA-250 .
תודה לכל המשיבים.
יש לי 2 צלחות ולכל אחת עין אחת.
כשאני סורק לווין אני מקבל בסריקה אוטומטית ערוצים עליו וכשאני סורק את הלווין השני אני מקבל ערוצים אחרים והקודמים אינם.
איך אני יכול לסרוק את שני הלווינים ולראות ערוצים בשניהם?
כמו כן איך אפשר לסדרת את הערוצים המועדפים לפי סדר ולמחוק את הערוצים הבלתי רצויים??
יש לי ממיר ישן של מאגנום FTA-250 .
תודה לכל המשיבים.