המלצה| קניית טלויזיה
-
ofirnus92
- חבר ותיק

השתדרגתי במחשב חדש בעל כרטיס מסך חדשני שכולל HDMI והתחלתי להוריד סרטי HD רק שעל פני מסך המסך 22" קשה לראות סרטים כמה חברה ביחד וכדומה... עד היום הטלויזיה לא ממש ענניינה אותי ובסלון יש לי טושיבה בת 10 41 אינץ גדולה שמנה כבדה ומכוערת שאולי הגיע הזמן להחליף ועכשיו החלק שלכם!
אני מחפש דגם מסך של חברה סבירה, מחיר סביר וכמובן איכות הצפייה המיטבית ואני רוצה מנסיון! מעדיף לקנות את החתול שלכם מאשר לקנות אותו בשק!
אני מחפש דגם מסך של חברה סבירה, מחיר סביר וכמובן איכות הצפייה המיטבית ואני רוצה מנסיון! מעדיף לקנות את החתול שלכם מאשר לקנות אותו בשק!
-
tomertomer
- חבר פורום

-
jupiter1
- חבר ותיק

לגבי פלזמות תשים לב, יש כל מיני דגמים במבצעים אטרקטיביים, רק שלרוב אין למסך מנגנון למניעת השתקפות (כמו בדגמים היקרים). אני אישית מאד אוהב את הסמסונג PS42A451 של ההורים שלי (פלזמה) ואפילו רכשתי זה עתה סמסונג PS42A410 משומשת, אבל אף אחת מהם לא תומכת FULL HD ויכול להיות שעדיף לך לקנות LCD ולא פלזמה, למרות שבעיני הסמסונג פלאזמה הן מדהימות.
-
zach
- חבר פורום

-
dmitrysh
- אחלה חבר

-
suprime
- אחלה חבר

הטיפ היחיד שאני יכול להגיד לך.... שאתה לא חייב בכל מקרה לקנות FULL HD .. כמובן הכל תלוי במחיר אתה תראה טוב גם ב HD READY
זה גם רזולוציה מאוד גבוהה...אבל פחות מ FULL HD ...
לדעתי לא תראה ממש הבדלים משמעותיים ... שוב הכל תלוי מחיר\הפרש
בסופו של דבר FULL HD זה לא חובה ...
אל תהייה נעול לגבי חברה או דגם מסויים..
תעבוד מסודר..תבדוק את הכל ותראה מה אתה מקבל תמורת איזה מחיר
תכין לך רשימה של דגם\מחיר ואיפה לקנות מה ... ובסוף תקח החלטה שקולה
ולא כי מישהו אמר "שסאמסונג" זה הכי טוב בעולם או שיש דגם מסויים שהוא פצצה...
זה גם רזולוציה מאוד גבוהה...אבל פחות מ FULL HD ...
לדעתי לא תראה ממש הבדלים משמעותיים ... שוב הכל תלוי מחיר\הפרש
בסופו של דבר FULL HD זה לא חובה ...
אל תהייה נעול לגבי חברה או דגם מסויים..
תעבוד מסודר..תבדוק את הכל ותראה מה אתה מקבל תמורת איזה מחיר
תכין לך רשימה של דגם\מחיר ואיפה לקנות מה ... ובסוף תקח החלטה שקולה
ולא כי מישהו אמר "שסאמסונג" זה הכי טוב בעולם או שיש דגם מסויים שהוא פצצה...
- זורו44
- אחלה חבר

אני רכשתי את הלד של פילוט-100 הרץ בעובי של usb.
אחריותמורחבת לשלוש שנים של ניופאןוהתקנה קירית חינם.
המסך העתק של הלד40 של סמסונג אחד לאחד למעט המימשק.
הפילוט מתומחרתב4500-לעומתהסמסונג7500.
התמונה כה חדה ובלי ריצודים והבובים.
גם בsd וגם בhd.
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7729154
אחריותמורחבת לשלוש שנים של ניופאןוהתקנה קירית חינם.
הפילוט מתומחרתב4500-לעומתהסמסונג7500.
התמונה כה חדה ובלי ריצודים והבובים.
גם בsd וגם בhd.
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7729154
-
2pac4u
- אחלה חבר

זורו44 @ 6/8/2010, 23:05 כתב:
אתה חיי בסרט צבעוני ללא ספק,ולשניה לא באה לתמוך בתימחור הלא היגיוני למסכי סמסונג בארץ.אבל מפה לאמירות כמו שלך,שזה סמסונג פשוט עם מדבקה של PILOT....רק מראה על הבורות שלך איך התחום הזה עובד...מעבד תמונה,דור של פאנל,פאנל שלא עבר בקרת איכות,טיב של רכיבים אלקטרוניים,כניראה כל זה בשבילך בילבולי שכל,אז אתה מבסוט,זה הכי חשוב....אבל לפחות אל תינסה להיות כזה "מקצועי" בהמלצות שלך[לשון]
- mola10
- תותח על

-
ofirnus92
- חבר ותיק

קודם כל תודה עד כה לתגובות...
מה אתם אומרים על המסך הזה??
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=YZ3EADE1D2
המחיר בערך ברמה סבירה בשבילי, והביקורות עליו בחול גם בסדר, ראיתי אותו בחנות והתמונה בסדר גמור לדעתי!
???
מה אתם אומרים על המסך הזה??
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=YZ3EADE1D2
המחיר בערך ברמה סבירה בשבילי, והביקורות עליו בחול גם בסדר, ראיתי אותו בחנות והתמונה בסדר גמור לדעתי!
???
-
2pac4u
- אחלה חבר

אתה בתור "מר הכל יודעה/מבין/מדבר בעקיצות/לעג/מה זה הזיום של הפורום הזה" האחרון שיכול בכלל לבוא בדרישה,התרומה/עזרה שלך בפורום הזה לאנשים בתחילת דרכם מוכר לנוmola10 @ 7/8/2010, 11:51 כתב: אז כאחד "שמבין איך התחום עובד" אולי תסביר לו מה כן
לפותח השירשור,קיבלתה המלצה הכי נכונה,לגבי הכתובת הנכונה,פורום HT שמתמחה בזה.אין לי בעיה לעזור לך פה.אבל צריך יותר פרטים (כמו שיבקשו ממך גם ב-HT),כגון:
-תקציב מדוייק
-מרחק צפיה
-התפלגות של התוכן שאתה צופה SD/HD
אחרי שתיכתוב את זה,אפשר להמליץ לך על דגמים מדוייקים,וגם אז נשלח אותך לירואת בתצוגה את הדגמים שתוכל להחליט סופית.
-
2pac4u
- אחלה חבר

- זורו44
- אחלה חבר

*מי שיפתח את הגב של הפילוט לד של ניופאן יגלה ,שהפאנאל תוצרת סמסונג.2pac4u @ 7/8/2010, 11:17 כתב:![]()
![]()
![]()
אתה חיי בסרט צבעוני ללא ספק,ולשניה לא באה לתמוך בתימחור הלא היגיוני למסכי סמסונג בארץ.אבל מפה לאמירות כמו שלך,שזה סמסונג פשוט עם מדבקה של PILOT....רק מראה על הבורות שלך איך התחום הזה עובד...מעבד תמונה,דור של פאנל,פאנל שלא עבר בקרת איכות,טיב של רכיבים אלקטרוניים,כניראה כל זה בשבילך בילבולי שכל,אז אתה מבסוט,זה הכי חשוב....אבל לפחות אל תינסה להיות כזה "מקצועי" בהמלצות שלך[לשון]
לגבי כל היתר בהחלט רכיבים שאין עלייהם אינדקציה כמו ספקים,מעגלי אודיו ושמע ברמת הרכיב. ,ולגבי בקרת האיכות של סמסונג
לעומת: http://www.changhong.com/changhong_en/c ... global.htm
changhong מגלגל 2 מיליארד דולר בשנה בתחום האלקטרוניקה והמזגנים דומה לסמסונג.
כל התחום של הלד קיים בסך הכל שנה אז "ההעתק" יצא שנה מאוחר יותר מהאורגינל.
מדובר בלד בשיטת י Edge LED, , בהם נורות הלד נמצאות בצידי המסך בלבד ואורן מתפזר על שטח המסך.
אחרי 10 שנים בתחום ופגישה עם מותגים "שווים לת*ת" ה"חיקוי" של ניופאן עם 3 שנות אחריות
שווה צפיה .מקסימום נחזיר או נחליף לדגם עם מדבקה של מותג "2pac4u".
מי שינסה להתקין ולחבר את הלד של lg יבין כמה הם צריכים לילמוד מהנדסת האנוש של סמסונג
וה"העתק" המקורי.
-
123ab
- חבר פורום

-
2pac4u
- אחלה חבר

אתה פתחתה ? או שקראתה מלא ביקורות על המסך "המדהים" שלך (מיותר לציין שאין איזכור ברשת,למסך מדבקה שלך).....מותג של סופר,אתה צודק כך קונים היום טלוויזיה,קילו עגבניה/מלפפון...ועל הדרך מעמיסים PILOTזורו44 @ 7/8/2010, 14:47 כתב: מי שיפתח את הגב של הפילוט לד של ניופאן יגלה ,שהפאנאל תוצרת סמסונג.
את האמת,מניופאן ציפיתי,למסך עם LOCAL DIMMING,אבל למה להתפס לקטנות.(עדיין לא מבין מה קשר ליבואן בסדר למוצר "נחות",זה מה שנותן לך ביטחון ?)
וכל השטויות שקישקשתה כדי לנסות להצדיק את הרכישה ה"חכמה" שלך...תרשה לי לו להתייחס,רק הייתה מסתכל קצת מסביב,ורואה LED SHARP LC40LE600E,בפחות מ-4500 ש"ח,מסך ברמה אחרת בטוח משלך
נכון,זה לא 700,או הדגם האחרון עם QUATTRON,אבל נכון להיום,אם אתה רוצה LED,בעלות/תועלת הכי כדאית,רובם בוחרים בזה.
- tiptip
- תותח על

זה ממש לא נכון123ab @ 7/8/2010, 14:50 כתב: כך בחשבון ,שהחברים באתר HOMTHEATRE תומכים בעיקר בסמסונג.
וחברת LG בעיקר היא בבחינת מוקצה .
בתור חבר ותיק שם אין העדפה לחברה זאת או אחרת
בודקים ( גם את LG סוף סוף) את כל החברות שמשתפים פעולה.
פשוט יש הרבה שרכשו סמסונג ואין הרבה שיגידו
שהילד שלהם מכוער
dream 800 hd
26E 19.2E 16E 13E 7E
9E 5E 4W 7w
אור שפע ואהבה!!!
26E 19.2E 16E 13E 7E
9E 5E 4W 7w
אור שפע ואהבה!!!
- זורו44
- אחלה חבר

המסך הזה הוא ללא מנגנון 100hz.וכל השטויות שקישקשתה כדי לנסות להצדיק את הרכישה ה"חכמה" שלך...תרשה לי לו להתייחס,רק הייתה מסתכל קצת מסביב,ורואה LED SHARP LC40LE600E,בפחות מ-4500 ש"ח,מסך ברמה אחרת בטוח משלך
מציג שדורsd בצורה בינונית ומטה.
מסך עם LOCAL DIMMING יש לניופאן אך של טושיבה בקטגוריה יקרה הרבה יותר.
אני תיקנתי מסכים לא מעט ולידע כללי יצרן הפאנאלים הגדול בעולם הוא סמסונג.
חבל שהקשר בין המקלדת לאצבעות והראש רפויה והשכל אצלך בת*ת.