שאלה על cubeRevo 250hd

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
adicohn
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי adicohn »

לפני המונדיאל רכשתי ממיר cuberevo 250hd. הבעיה העיקרית שיש לי היא, שלאחר הוספת ערוץ חדש, המכשיר מתנהג כאילו הוא מנותק מהאינטרנט. כל פעם לאחר הוספת ערוץ, אני לא יכול לראות את הערוצים, שבשיתוף. לפעמים לוקח 20 דקות לראות את הערוצים, ולפעמים גם מספר שעות. אני לא חושב, שמדובר בבעיה בחיבור לאינטרנט, כי זה קורה באופן קבוע לאחר הוספת ערוץ חדש, ולאחר כיבוי והדלקה של המכשיר. כאשר העבודה עם השיתוף חוזרת, אין בעיה עד לפעם הבאה, שבה המכשיר מכובה בטעות או הפעם הבאה שבה אני מוסיף ערוץ. אם הבעיה היתה החיבור לאינטרנט, אז מן הסתם היא היתה חוזרת על עצמה ללא קשר להוספת הערוצים ולכיבוי והדלקה של המכשיר.

תודה מראש לכל מי שינסה לעזור או לתת הסבר למה זה קורה.
aditeman
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי aditeman »

הסתדרת עם הממיר?
אני עכשיו תוהה מה לקנות - בעיקר רוצה לקלוט ספורט אמריקאי, להקליט ולראות תוך העברת פרסומות.
האם אתה ממליץ על ה cuberevo?
איזה ערוצי ספורט שווים ב-HD אתה מצליח לקלוט?
adicohn
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי adicohn »

לצערי עדיין לא הסתדרתי עם הממיר. נכון לעכשיו השיתוף שלי הפסיק לגמרי לעבוד, ואני יכול לצפות רק בערוצים הפתוחים. נעזרתי באבי מהפורום בעזרת הטלפון (דרך אגב הוא מאד מקצועי עם המון סבלנות), שאמר, שעושה רושם שהimage שלי לא תקין, ושיש צורך להתקין image חדש. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה, ושבגלל עומס בעבודה, לא היה לי זמן להתעסק עם זה. אני מקווה, השבוע אני אמצע זמן להתעסק עם זה.

לפני התקלה הייתי מאד מבסוט מהמכשיר ערוצי ספורט HD שקלטתי היו eurosport, eurosport2, אל ג'זירה וערוץ פולני, שאני לא זוכר את שמו. לא ניסיתי להקליט, לכן אין לי דיעה על קלות או איכות ההקלטה.

עדי
סמל אישי של משתמש
h2so4
תותח על
תותח על
Has thanked: 1 פעם
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי h2so4 »

סמל אישי של משתמש
dudutr
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dudutr »

adicohn @ 20/8/2010, 10:19 כתב: שעושה רושם שהimage שלי לא תקין, ושיש צורך להתקין image חדש. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה,
כנס למדור של הממיר כאן בפורום
יש את כל מה שאתה צריך
DM 800HD GP3
1.20--19.2E-15.8E-13E-9E-4W-7W
1.10--10E-7E-4.8E
1.20--42E
שלח תגובה