טוענים ששלחו לי את הכסף,אבל משום מה אני לא רואה אותו בחשבון,אישרתי את חשבון הPP לידע כללי ועדיין לא רואה כלום,הנה תמונה מהמייל שלהם.

מה עושים?

RVP @ 21/8/2010, 04:34 כתב: כן בסופו של דבר פרשתי מכל העסק הזה של הלוויינים עקב זה שעשינו הוט בסופו של דבר(אחרי מחשבה עמוקה הבנתי שלשלם לצ'רלטון 25 שקלים עם ערוץ HD זה לא רע בכלל ושזה עדיף על שיתוף).
תודה רבה לכם שוב.

א.אין כל מניעה להיות מנוי של הוט ובנוסף צלחת לויין...RVP @ 21/8/2010, 04:34 כתב: כן בסופו של דבר פרשתי מכל העסק הזה של הלוויינים עקב זה שעשינו הוט בסופו של דבר(אחרי מחשבה עמוקה הבנתי שלשלם לצ'רלטון 25 שקלים עם ערוץ HD זה לא רע בכלל ושזה עדיף על שיתוף).
תודה רבה לכם שוב.

אני מציע לך לבדוק את ההודעות האחרונות ולהחליט לספר לנו את האמתRVP @ 21/8/2010, 21:19 כתב: ברור שלי שצ'רלטון זה ערוץ חיצוני,זה לא נכלל אצלי בחינם כיום ב2 חודשים שהם הבטיחו לי,אני משלם עכשיו 25 שקל כל חודש ב2 חודשים האלה על HOT.
ויש לנו גם היום צלחת לווין עם ממיר ישן של ART על הוטבירד,התכוונתי שלא היה שווה לעשות שיתוף.
וכמו כן האחיות שלי ואמא שלי לא מתאים להם צלחת לווין,אין להם מה לראות שמה,אז גם בגלל זה על הדרך העדפנו הוט.
suprime-''צ'רלטון'' אלה ערוצים כדורגל בהוט/יס שמספקים שידורים מהליגה האנגלית/גרמנית/ישראלית ועוד כמה תכנים,לאחרונה נוסף ערוץ HD ככה שגם אלה שמשלמים 50 שקלים זה משתלם להם מאוד בסופו של דבר.

לא הבנתי מה אתה אומר בתגובה הזאת,כאילו יש לי אינטרסים מיוחדיםyossid @ 21/8/2010, 21:09 כתב: אני מציע לך לבדוק את ההודעות האחרונות ולהחליט לספר לנו את האמת
כי בהודעה אחת אתה רושם 25 שקל לשנה
ובהודעה זו אתה רושם 25 שקל בחודש כך אתה משלם
בברכה
יוסי

אם עדיין לא הבנת קבל תזכורתRVP @ 21/8/2010, 19:38 כתב: קיבלתי את צ'רלטון ב25 שקלים לשנה(אל תשאלו איך בבקשה),אבל בד'כ נותנים מבצע של 25 שקלים ל2 חודשים ראשונים,ובשאר 50 שקלים מחיר רגיל,התחייבות ל4 חודשים לצ'רלטון,אני השגתי מחיר של 25 שקלים לשנה.