אז ככה מבחינתי HOT ו-YES (הורי מנויים ל-HOT , אני לא הולך להיות מנוי לאף אחד) עברו את הגבול מזמן בייחוד בכל מה שקשור לשידורי ספורט.
אני מהנדס תוכנה ויש לי חוש טכני לא רע ומה שאין לי זה הרבה זמן פנוי וידע בתחום הזה מה שכן אני יודע זה שאם אתה רוצה לקלוט מספר לווינים צריך להתקין או צלחת לווין איכותית מסתובבת או מספר צלחות שיכסו קרוב ל-360 מעלות בנוסף לתזוזות אפשריות בגובה.
לגבי ה-STB אין לי מושג קצוץ , יש מקליט ? יש HD ? יש כזה שיכול לפענח שידורים בתשלום/מוצפנים של
המוטו שלי אומר לקנות משהו אחד "טוב" (ומן הסתם יקר) ולהנות ממנו עד שינויי טכנולוגיה דרסטיים. (במחשבי PC זה משהו בין שנה לשנתיים לגיימרים [אני אגב כבר לא
למשל ידוע לי על מישהו שמתקין (כולל ציוד) צלחת פשוטה ו-STB לערוצים ישראליים 2,10,11,99 וכו' וכן מספר (ייתכן עשרות) תחנות ערביות בסביבות 1500 ש"ח. אבל אם לי בא פתאום לראות איזה משחק NBA בתחנה אמריקאית ? או איזה סדרה טובה באוסטרליה ? או סתם קונצ'רטו מאיטליה אז הלך עליי
1)מה אתם מציעים ?
2)מה סדרי הגודל של עלויות של חבילה איכותית ?
3) האם ההתקנה והקינפוג/כיוונון פשוטים יחסית לאחר הקנייה ?
4)האם הניוד במקרה של מעבר דירה הוא פשוט כמו התקנה מחדש (הגיוני
5)אגב יש תחנות בכבלים (במקרה של ישראל HOT) שעולות איכשהו ללווין ? ערוץ 8 הוא +/- היחיד ששייך נטו ל-HOT ולא ניתן לראות אותו באינטרנט למשל...
THNX ALOT