מעוניין להתקין צלחת לווין

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
rpz79
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי rpz79 »

שלום לחברי הפורום, שמח להיות פה :) ,

אז ככה מבחינתי HOT ו-YES (הורי מנויים ל-HOT , אני לא הולך להיות מנוי לאף אחד) עברו את הגבול מזמן בייחוד בכל מה שקשור לשידורי ספורט.

אני מהנדס תוכנה ויש לי חוש טכני לא רע ומה שאין לי זה הרבה זמן פנוי וידע בתחום הזה מה שכן אני יודע זה שאם אתה רוצה לקלוט מספר לווינים צריך להתקין או צלחת לווין איכותית מסתובבת או מספר צלחות שיכסו קרוב ל-360 מעלות בנוסף לתזוזות אפשריות בגובה.

לגבי ה-STB אין לי מושג קצוץ , יש מקליט ? יש HD ? יש כזה שיכול לפענח שידורים בתשלום/מוצפנים של :P "NO" למשל ?

המוטו שלי אומר לקנות משהו אחד "טוב" (ומן הסתם יקר) ולהנות ממנו עד שינויי טכנולוגיה דרסטיים. (במחשבי PC זה משהו בין שנה לשנתיים לגיימרים [אני אגב כבר לא [1eye] ] אני מניח שבמערכות האלו זה 5-10 שנים לפחות) מכאן ההגדרה הכי נכונה ל"טוב" פה היא: "קרוב ביותר מבחינה טכנולוגית לדגמים שמיוצרים היום (קונקורנטי להיום) ומסוגל לעמוד בשינויים טכנולוגיים שיתרחשו עד X שנים מהיום".

למשל ידוע לי על מישהו שמתקין (כולל ציוד) צלחת פשוטה ו-STB לערוצים ישראליים 2,10,11,99 וכו' וכן מספר (ייתכן עשרות) תחנות ערביות בסביבות 1500 ש"ח. אבל אם לי בא פתאום לראות איזה משחק NBA בתחנה אמריקאית ? או איזה סדרה טובה באוסטרליה ? או סתם קונצ'רטו מאיטליה אז הלך עליי :ph34r: הצלחת הזו שווה כמו צלחת מרק B)

1)מה אתם מציעים ?
2)מה סדרי הגודל של עלויות של חבילה איכותית ?
3) האם ההתקנה והקינפוג/כיוונון פשוטים יחסית לאחר הקנייה ?
4)האם הניוד במקרה של מעבר דירה הוא פשוט כמו התקנה מחדש (הגיוני :huh: ) הכוונה היא האם האזרח הפשוט יכול לנייד צלחות מהסוג הזה על גבי מכונית פרטית "רגילה" ?
5)אגב יש תחנות בכבלים (במקרה של ישראל HOT) שעולות איכשהו ללווין ? ערוץ 8 הוא +/- היחיד ששייך נטו ל-HOT ולא ניתן לראות אותו באינטרנט למשל...

THNX ALOT
[אקדחים]
עודד
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי עודד »

ברוכים הבאים,
מציע לך לדפדף אחורה במדור מתחילים
שאלו בדיוק את השאלות שאתה שואל
פעמים רבות.
DM500 /Gemini 4.2
DM800 /newenigma2
7W, 4W
arigo saki
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי arigo saki »

על רגל אחת-נתחיל שהוט ויס הם בדיוק כמו עשרות חברות אחרות בעולם שמציעות חבילות ערוצים - עד כאן אין חדש מבחינתך. השאלה תמיד מה מעניין אותך יותר? אי אפשר לראות הכל בלי לוותר על משהו אלא אם כן משלמים!
ישנם מספר לווינים שאוהבים אותם בגלל FTA - שידורים פתוחים כמו ערוץ 1,2,10,33, לכן לווינים מובילים הם 13E ו 7W (ניתן להרכיב מספר ראשים על צלחת אחת) אצל די הרבה חובבני FTA. ותלוי בשפות שאתה רוצה לקלוט בלווין.
ממיר תלוי ברצונותיך HD או לא, תכונותיו ואפשרויות מגוונות אחרות כמו הקלטה וכו'. כמובן שגם מחשב יכול לשמש כאופציה עם הרכיבים הנכונים אבל לא בטוח שיותר זול ייצא מרכישת ממיר לוייני יעודי. - כמובן זה היה על רגל אחת |dance|
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

שלום לך
הממיר שממולץ הוא דרים 500HD מבוסס לינוקס עם חיבור רשת לשרתים
צלחת טקטל קוטר מטר 1
לווינים ישראל ניילסט הוטבירד אסטרה , אפשרי להוסיף עוד בהתאם לצרכים שלך
לגבי העברת צלחת ניחשת טוב את העליות
בהצלחה
israeln
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי israeln »

rpz79

תוכל להסתפק בצלחת אחת (קוטר מומלץ 1.2 מטר )עם 4 לווינים, ממיר HD טוב מבוסס לינוקס, וכמובן חיבור לשיתוף שיקנה לך גישה לחבילות ערוצים לרבות שידורי ספורט.
יש בלווין הרבה מאוד חבילות וסוגי תוכן, ועל כן שווה שתחפש ותקרא, ותגבש החלטה איזה לווינים אתה מעוניין לקלוט ?
הלווינים הפופלארים הם: 7w,4w,1w,5e,7e,9e,13e,16e,19e,23e,26e,28e,39e,42e
כאן תוכל לראות את רשימת האלומות הנקלטות בארץ, ואת רשימת הערוצים/חבילות- www.lyngsat.com

מערכות קליטה מתקדמות:

א. שתי צלחות הקולטות 7-8 לווינים וכמובן ממיר HD, מומלץ ממשפחת הדרימבוקס 500HD/800HD.

ב. צלחת ממונעת בקוטר 1.8 מטר הקולטת את טווח הלווינים הבא: 30w-80e
סדר גודל של 30 לווינים

כל הציוד ניתן לפירוק והעתקה לבית אחר, ובהחלט ניתן לשנע אותו ברכב פרטי עם גגון.

בהצלחה,
ישראל
Cessna 172-4XCGQ
שלח תגובה