מספר שאלות למי ממכם שמאזור הצפון

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
dodo2010
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי dodo2010 »

שלום חברים,

גם אני סוף סוף הגעתי להחלטה לסיים את הרומן שלי עם המאהבת הנבזית- חברת "הוט".

בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות על מספר חברות או מתקינים רציניים באזור הצפון (כולל פרטי יצירת קשר). מכיוון שאינני מנוסה בתחום, חשוב שזה יהיה מתקין או חברה אמינה שעל-סמך נסיונכם מתקינה ציוד איכותי ולא חיקוי זול לסוגיו.

כמו-כן, סליחה על הבורות, אבל איך הקליטה נעשית בימות החורף (המעטים אמנם בארץ) הסוערים יותר? הקליטה נפגעת משמעותית כשיש רוחות חזקות?

לבסוף, מבחינת ממיר מומלץ. לי חשוב שתהיה לי האופצייה להקליט ערוץ מסויים או שניים ותוך כדי לצפות בערוץ אחר. אודה לכם על המלצות לגבי ממירים מומלצים, על-סמך נסיונכם. מוכן להשקיע קצת יותר על ממיר יותר איכותי.

תודה על הסבלנות וסופשבוע טוב לכולם,

דודו |hello|
vladimir97
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vladimir97 »

אין לך מה לדאוג מחיקויים ואל תחפש דברים יקרים כי לרוב אלה יהיו חיקויים בדמות חלקים מקוריים.

במזג אוויר ממש סוער לפעמים יש פריזית- לא משהו קריטי ומהותי, בטח שלא בארצנו שבקושי יודעת מה זה חורף.

לצפות בערוץ מסוים ולהקליט אחר זה בעייתי, אלא אם שני הערוצים על אותו תדר/קוטביות.

אם אינך מתעניין בשידורי HD- הייתי ממליץ על ממיר דרימבוקס 500 - גם לא יקר וגם נותן הכל.
אם כן- אז יש מספר אפשרויות אחרות.
CubeRevo 250HD, IPBOX 250S PVR, Dreambox 500 x 2, 13E,4W,5E,75E,9E
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

שליחה על ידי gilad2211 »

להקליט ערוץ אחד ולצפות באחר זה ממש לא בעיה!

אפשר לשים LNB מפוצל ואז לחבר דרך 2 ממירים או לקנות בנוסף ללווין עוד ממיר DTT. תלוי מה אתה רוצה לראות ולהקליט. תזכור שבלווין יש לך בהרבה יותר תכנים איכותיים להקלט מאשר בDTT שמאפשר לך לצפות רק ב5 הערוצים של ישראל (1,2,10,33,והחיות (הכנסת) )

ובקשר ללממיר עם לא חשוב לך HD אז לך על הyu-ma-tu אחלה ממיר עובד גם עם שיתוף (לא מצאתי איפה רוכשים אבל יש להורדה). אך הייתי ממליץ לך בכל זאת להשקיע בHD ולרכוש את הAZBOX. לי יש כזה והוא נהדר. את השאר שממליצים פה כגון הDM לא בדקתי.
ממיר AZBOX PREMIUM HD+

3 צלחות לווין המכוונות ל 4.0W,7.0W,4.9E,9.0E,13E,19.2E,26E,42E
israeln
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי israeln »

אפשרי AZBOX עם שני טיונרים מסוג S2.
Cessna 172-4XCGQ
emh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי emh »

בזמן הגשמים יש הפרעות קשות בצפייה, בגלל שבר ענן.

לפעמים גם בימי קיץ רגילים יש הפרעות בערוצים ממצרים,
אך ערוצים ממקומות אחרים נקלטים טוב.

(הפתרון שלי: להחזיק גם ממיר DTT
וגם באינטרנט יש אפשרות לצפות בתוכניות שפיספסתי)
אין לי רגע דל :-)
שלח תגובה