"קהילת הלוין הישראלית"

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
zigi stardust
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי zigi stardust »

תודה על ההכוונה.
נכנסתי לאתר ונהניתי מאוד מהעברית העילגת והרמה הירודה, מעלה חיוך על השפתיים ומשובב נפש.....
סמל אישי של משתמש
bd1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי bd1 »

לדעתי הפוסט הזה כן חשוב.כיוון שכל זמן שאין שום גוף רישמי שמגן על בעלי הצלחות הפרטיות מיפני נוכלים למיניהם ובמיוחד לגבי השיתופים שנעשים באמונה אנחנו חיבים להגן על עצמנו ולעזור אחד לשני .והדבר הראשון הוא לידע את כל החברים והמישתמשים בכל היתנסות עצמית לחיוב ולשלילה.כולנו לומדים כל הזמן איך לשפר את הביצועים של הצלחות והממירים בכדי להביא לעתיד טוב יותר לענף.שני חברים שניכוו ומנסים לשתף את כולנו בניסיון [ואני בטוח שהם לא היחידים בעלי ניסיון רע ] לא צרכים להיתקל ב חחחחחח...מכל הגאונים שנולדו אם כל הידע הדרוש לענף.ואם מישהוא חושב שהוא יודע הכל בבקשה שתף אותנו בידע...חג שמח
תמונהתמונה
spikerg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי spikerg »

bd1 - שאני יבין הכוונה שלך היית אליי לגבי ה"חחח".???

אם כן , אני רק צוחק על הבחור שפתח את הפורום הזה וחושב שהוא בעל שליטה בחברת ענק (שלא אפרט את שמה פה..)
OPENBOX S10 HD

13E,4W,75E
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

ואם הכוונה אלי עם ה חחח אז הצחוק היה על האנשים שאותם הוא שאל..
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
sababo
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי sababo »

שמעתם שיש ממיר שפותח את כל החבילות בעולם ללא אניטרנט אפילו...במחיר מצחיק של 17000 ש"ח
סמל אישי של משתמש
zeevtt
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי zeevtt »

hezibt12 @ 21/9/2010, 23:49 כתב: כמו שהחבר miro10 אמר
הוא איים אלי בתביעות וכ'ו
כמעט עשיתי עליו פרסום רע בכל מיני אתרים
עד שהוא אמר שהוא יתבע אותי על דיבה רעה..
אז שתקתי.
ואז חכיתי שעוד אנשים יתלוננו עליו
אבל אני רואה שהרבה אנשים מעדפים לשתוק.
על מה בדיוק הוא יתבע אותך
הוא חושב שהוא מינמום ביל גייטס ;) שיתבע אותי אני יחלק קורקינט חשמלי לכל חברי הפורום אחרי המשפט :lol: :lol: :lol:
:lol:
bitman
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי bitman »

אני נפלתי איתו בשיתף
עשיתי CCCAM וסקיי איטליה על הפנים. במיוחד כשיש משחקים בשבת וראשון פריזים מפה ועד להודעה חדשה.
פריזים של כל 10 שניות ועד לפריזים של חצי דקה רואים וחצי דקה חושך ואף יותר בד"כ בעת משחקי הליגה האנגלית וליגת אלופות.
בשורה התחתונה בלתי אפשרי לצפות במשחקים או סרטים בסקיי איטליה HD גם לא בסיפרה
הדבר היחיד שעובד ללא פריים זה אלג'זירה ספורט HD
כמובן שאני בגללו רבתי עם ספק האינטרנט וגרמתי להם להעביר אותי לחבילת גיימר ללא תשלום.
גם לאחר מעבר לחבילת גיימר...RS ו-HF אמנם עובדים פצצה אבל השיתוף עדיין מגמגם וכבר בדקתי עם כל הטווחים של 014.
השרתים שלו אמנם בגרמניה(במרתפי בונקר גרעיני לפי סיפוריו בפורום שלו :lol: ) אבל הם עמוסים וכנראה אני יושב על HOP שלישי ומעלה לכן המחיר הנמוך והפריזים.

השיתוף עובד סביר לרוב החבילות לפעמים יש פריזים בשאר החבילות בקיצור שבת ראשון מקבלים רק עצבים מלנסות לראות ליגה אנגלית או כל משחק או סרט בסקיי איטליה.
בנוסף ערוצי ה-HD של החבילות הטורקיות לא נפתחים. לדבריו ערוצי HD בהחבילה האלבנית לא נפתחים ב-DM800
כמובן שאני מדבר על ערוצי ה-HD
בקיצור...השיתוף הזה הוא כמו התחזית בים...נדיר שיש ים פלטה :)
סמל אישי של משתמש
yossid
תותח על
תותח על

שליחה על ידי yossid »

החבילות שנפתחות טוב מאוד בשיתוף שלו הם כל הערוצים המוגדרים FTA
כל שאר חושך חושך :lol: :lol: :lol:
זה משמקבלים אצלו

בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
David63
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי David63 »

לפי דעתי צריך לפרסם המלצות של נותני שיתוף מפני שאנשים שלא מבנים יפלו בפח כמו אחרים , אפשר לפרסם אפילו אימיל , לא צריך לפחד אנחנו לא באירן. :angry:
drsignal
תותח על
תותח על

שליחה על ידי drsignal »

David63 @ 22/9/2010, 23:47 כתב: לפי דעתי צריך לפרסם המלצות של נותני שיתוף מפני שאנשים שלא מבנים יפלו בפח כמו אחרים , אפשר לפרסם אפילו אימיל , לא צריך לפחד אנחנו לא באירן. :angry:

כל עניין ה sharing אינו לגאלי לחלוטין , אז אני לא חושב שיש נגד מה להתלונן ....

בלי להתסיס טיפה יקר אך כיף להיות בלתי תלוי

הפורום של הבחור זה קשקוש הוא מכר שיתופים עלק , לאנשים שלא מבינים
המגד הזה הוא קשקשן לא מהעולם הזה הבחור שרוט , לצערי אי אפשר להתלונן במשטרה כי השיתוף עצמו הוא עבירה על החוק

המלצה שלי לא לרכוש שיתוף !! (הסיבה העיקרית שהשיתוף התחיל זה תחביב הובי ולא כסף אחת הדרכים לעשות זאת...)
רוכשים כרטיס מנוי מקורי -> מגדירים שיתוף לכרטיס -> מתחברים לשרת חופשי (שבו כולם משתפים, * יש הרבה קהילות כאלה )

גם תמורת כרטיס ל jsc , הרבה קהילות ישמחו לקבל אותך כחבר , ואם יש פריזים אפשר לעבור לקהילה אחרת ...

שמעו בקהילות כאלה הן קהילות סגורות שלכולם יש כרטיס לשתף כך שמספר המחוברים הוא כמספר המשתפים כך תקבלו איטליה ללא פריזים .... ופה נגמר כל הבעיות , הבעיה היחידה לאנשים שלא מבינים צריך ידע טכני איך לעשות זאת ואיך לפתוח פורטים בנתב לצורך הזה

טכנית זה כבר ממש עבירה על החוק לשתף כרטיס אמיתי ... אך מצד שני גם המחוברים החוק לא ממש יעשה איתם חסד ...
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

השרשור הזה שוב גולש לכיוונים אסורים ואני נאלץ לנעול אותו.

אח.. מתי תתבגרו..
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
נעול