שלום לכולם.
קודם כל חג שמח
מצטער אם זה דוסקס כבר אני פשוט לא מוצא.
האם יש איזה PLUG IN שניתן להתקין ולקרוא את האינפורמציה על ערוצים של SKY ITALIA או CYFRA למשל באנגלית או בכל שפה אחרת?
הממיר הוא VISIONET 9510HD
וממיר DREAM 500S
תודה
EPG בשפה אנגלית
-
suprime
- אחלה חבר

-
aditeman
- חבר פורום

מצאת דרך להשיג את ה-EPG ל-visionnet? אם כן, אשמח אם תשלח לי גם...
בנוסף, אני קניתי את הממיר הזה לפני שבוע וחצי ואני "בתהליך למידה" של כל התחום.
יש לי המון בעיות עם הממיר:
1. הוא נתקע (דורש כיבוי קר והדלקה) אם אני מעביר הרבה ערוצים.
2. ה-plugin מפסיק כל כמה זמן (משתמש בxcamclient ver 2.1.2) ואני צריך לאתחל אותו ידנית.
3. לפעמים הקלטה שעבדה במשך כמה שעות לא ניתנת לניגון.
4. אם מכניסים/מוציאים התקן USB, הרשת מתנתקת (LAN) ואני צריך פיזית להוציא ולהכניס חזרה את כבל הרשת....
נתקלת בבעיות כאלה? אני עם הגרסאות האחרונות מהאתר של טלראן - אתה יודע איפה אפשר למצוא עוד מידע על הממיר הזה (לא מצאתי כמעט כלום בגוגל...)
תודה
בנוסף, אני קניתי את הממיר הזה לפני שבוע וחצי ואני "בתהליך למידה" של כל התחום.
יש לי המון בעיות עם הממיר:
1. הוא נתקע (דורש כיבוי קר והדלקה) אם אני מעביר הרבה ערוצים.
2. ה-plugin מפסיק כל כמה זמן (משתמש בxcamclient ver 2.1.2) ואני צריך לאתחל אותו ידנית.
3. לפעמים הקלטה שעבדה במשך כמה שעות לא ניתנת לניגון.
4. אם מכניסים/מוציאים התקן USB, הרשת מתנתקת (LAN) ואני צריך פיזית להוציא ולהכניס חזרה את כבל הרשת....
נתקלת בבעיות כאלה? אני עם הגרסאות האחרונות מהאתר של טלראן - אתה יודע איפה אפשר למצוא עוד מידע על הממיר הזה (לא מצאתי כמעט כלום בגוגל...)
תודה
-
gesha_s
- חבר פורום

-
aditeman
- חבר פורום

קניתי אותו ב"טופ-סאט" בדרום תל אביב.
קיבלתי המלצה עליו שהוא ממיר זול ופשוט לתפעול אבל תומך טוב ב-HD, הקלטה ושיתוף.
תכלס, הממיר עושה את הדברים "בסדר" והוא באמת קל לתפעול, אבל הבעיות ה"קטנות" האלה ממש מציקות. אני מקליט ספורט במשך הלילה ודברים כמו קפיאת המכשיר, ניתוק השיתוף ואי הצלחת ההקלטה יכולים לחרפן אותי. כבר פיספסתי השבוע שניים מתוך חמשת המשחקים שהקלטתי וחוסר ב-EPG מקשה על קביעה של הקלטה נוספת...
לגבי הפריזים...
כן, יש לי פריזים. תלוי באיזה ערוצים ובאיזה תדירות. אני יכול לחיות עם פריזים קצרצרים של שנייה, אבל יש ערוצים ושעות שבהם יש לי פריז של דקה כל עשר דקות וזה משגע אותי. כמוכן, יש מצבים שערוץ מסויים לא נפתח למשך חצי דקה או יותר... הבנתי שרוב הדברים האלה קשורים לשרת אליו אתה מחובר, אבל אני לא בטוח שזה לא קשור גם לממיר. מהאינטרנט שלי בבית אני מאד מרוצה ולא נראה לי שאפשר להאשים אותו...
אם תסתדר עם EPG או תמצא מידע נוסף על הממיר, אשמח אם תגיד לי.
קיבלתי המלצה עליו שהוא ממיר זול ופשוט לתפעול אבל תומך טוב ב-HD, הקלטה ושיתוף.
תכלס, הממיר עושה את הדברים "בסדר" והוא באמת קל לתפעול, אבל הבעיות ה"קטנות" האלה ממש מציקות. אני מקליט ספורט במשך הלילה ודברים כמו קפיאת המכשיר, ניתוק השיתוף ואי הצלחת ההקלטה יכולים לחרפן אותי. כבר פיספסתי השבוע שניים מתוך חמשת המשחקים שהקלטתי וחוסר ב-EPG מקשה על קביעה של הקלטה נוספת...
לגבי הפריזים...
כן, יש לי פריזים. תלוי באיזה ערוצים ובאיזה תדירות. אני יכול לחיות עם פריזים קצרצרים של שנייה, אבל יש ערוצים ושעות שבהם יש לי פריז של דקה כל עשר דקות וזה משגע אותי. כמוכן, יש מצבים שערוץ מסויים לא נפתח למשך חצי דקה או יותר... הבנתי שרוב הדברים האלה קשורים לשרת אליו אתה מחובר, אבל אני לא בטוח שזה לא קשור גם לממיר. מהאינטרנט שלי בבית אני מאד מרוצה ולא נראה לי שאפשר להאשים אותו...
אם תסתדר עם EPG או תמצא מידע נוסף על הממיר, אשמח אם תגיד לי.