HD ערוץ 1

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
arigo saki
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי arigo saki »

לגלובל בד"כ מי שמתעצבן לא כ"כ מכיר את השטח וכך התגובה שלך ! במקרה נפלת על אחד שמבין ממש "קצת" בעולם זה. :lol:

אין שום דימיון בין זיכיון לכביש 6 לרשות השידור (שהינה גוף ממלכתי שממומן בחוק ע"י התושבים ישירות ע"י אגרה)
כביש 6 היה מכרז בתנאים ידועים לזכיין שזכה להפעלה לתקופה קצובה במחיר ידוע. ההשוואה הנכונה בלבד לרשות השידור היא שממחר יחליטו בכביש 6 שהנתיב הימני יהיה מותר למנסיעה רק ללקוחות הוט ויס (בעקבות קומבינה כלשהי) זו ההשוואה הנכונה!
כולנו ממנים את רשות השידור ולכן בכסף שלנו ללכת ולמכור למישהו אחר מוצר טוב יותר זו שערוריה. מה גם שהתאגדות של הוט ויס יחדיו מהווה הפרה של רשות הגבלים עסקיים והופכת את המעשה לשליטה של דואופול - וזה מקרה שחייבים לטפל בו (ממש רחמנות על משפחות אלוביץ' ופטריק דרהי)! הבעיה כפי שאמרו קודמיי שלאזרחים אין כוח לכלום כי בשנה ומתנהגים כמו שתיקת הכבשים לפני שחיטה ! העלו בשנה האחרונה מס על הדלק פעמיים ואף אחד לא צייץ!!!
בטוח שאם עו"ד היה מגיש בג"צ הסכם השידור (עלק זיכיון היה מכרז בכלל בנושא?) של הוט ויס היה נופל כמו מגדל קלפים !
נראה מצבים כאלה קורים בצרפת איטליה או מדינה כמו ארה"ב ?
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

לגלובל בד"כ מי שמתעצבן לא כ"כ מכיר את השטח וכך התגובה שלך
ממש לא מתעצבן ...וקצת מכיר את השטח רק 30 שנה במקצוע ...אבל לא חשוב עזוב .
עדיף שבוויכוח הלגיטימי תקפיד להיות ענייני ותקרא טוב את מה שכתבתי מיקודם ,
לרגע לא השוותי בין כביש 6 לרשות השידור ...
השוותי בין הזיכיון של כביש 6 לזיכיון של YES ו- HOT ששנהם זיכיונות של חברות פרטיות .

(עלק זיכיון היה מכרז בכלל בנושא?) של הוט ויס היה נופל כמו מגדל קלפים !
אמרת שאתה מבין קצת בעולם הזה ...אתה לא יודע שהיה מכרז לנושא של YES ו- HOT ?

נראה מצבים כאלה קורים בצרפת איטליה או מדינה כמו ארה"ב ?
בצרפת ואיטליה מיליוני מנויים לחברות הלויין ויש פרסומת בכבלים ובלויין וגם בערוצים הממלכתים RAI
ולכן לא צריך אגרת רשות שידור בארץ בקושי כמה מאות אלפי בתי אב משלמים את האגרה המסכנה ...
בארה"ב - שוב עולם אחר ...דקת פרסומת בפרים טיים בערוץ ממלכתי-ציבורי למשל ABC או NBC
יכולה לממן את אגרת הטלויזיה של ישראל ל 10 השנים הבאות ....

מה לעשות שהשוק בארץ קטן יש בסך הכל כמה מאות אלפי מינויים לYES ול HOT , יש עוד כמה מאות אלפים שמשלמים אגרה , אם הממשלה היתה מתירה לערוץ 1 לשדר פרסומת ( למה BBC באנגליה יכול ? )
אז כל הבעיה היתה נפתרת ...לא חושב ?

מה הקשר למס על הדלק ? באירופה הדלק לא פחות יקר וברוב המדינות יקר יותר מישראל ,
בארה"ב זול יותר כי אין מס על הדלק בכלל ...אולי בגלל זה הם במשבר כלכלי הגדול מאז שנות החמישים
ולישראל כלכלה יציבה וטובה ...נכון לא קל לחיות כאן אבל זה מה יש !

והעיקר שתהיה שנה טובה לכולם ! ;)
arigo saki
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי arigo saki »

שוב שנה טובה, הויכוח בהחלט מראה על תפיסות עולם שונות אתה נורא מגן על חברות הוט ויס כאילו היו ממש ענייי הארץ, אבל אף אחד לא חייב את בזק (בעלי יס) שהיום משפ אלוביץ' והוט (פטריק דרהי היום) +נוני מוזס + פישמן להישאר בענף!
ניתן להתרשם מדבריך כאילו הם נורא מסכנים ולכן אנחנו צריכים לתמוך בהם ;) אני ממש מזיל דמעה ערב החג. אז בתמורה נוסיף להם עוד פרסומות שגם ככה הרסו ועיוותו כל חלקה טובה במוחם של ילדינו ושלנו.
רצונם בעיקרי של הטייקונים כמו בכל מקום בעולם להיות ולהשפיע על עולם המדיה והשיקול הכלכלי חשוב אבל משני, זה לא מפריע להם לבכות למדינה ובעיקר לאוצר בכדי לשפר עמדות.

בדיוק כמו תחומים אחרים אם הם לא יכולים להישאר בענף מצידי שיולאמו או שיקרסו. המדינה יכולה לתפעל מדיה (כמו שמתפעלת את בנק לאומי שכיום הטוב במערכת) בוודאי לא פחות טוב ואל תשווה לי שוב לרשות השידור.

תפיסתך בהחלט מראה את מה שקורה בארץ (ריכוזיות ריכוזיות ועוד) וזה בסדר, אבל לא לטעמי.

נ.ב. נראה מצבים כאלה קורים בצרפת איטליה או מדינה כמו ארה"ב - ההשוואה הייתה להעלאת מחירי דלק בארה"ב או צרפת כמו שהיו כאן, וכן המכרז של הוט ויס (ועוד יחדיו שבכלל שערוריה)? אולי גם בנק לאומי והפועלים יתאמו מכרזים? מזכיר לי את המכרז של אולמרט לראשון טורס ועוד...

|dance|
eliak
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי eliak »

שלום לכולם,
אני עקשן ולא מוותר
ולא מסתפק בתשובות של השפיגלמן על סוס ועגלה :D
ועוד תשובות שונות ומשונות של מהנדסים ודוברים.
אם תראו ממה התחלתי תבינו שאני מתייחס לפורום כקבוצת השפעה פוליטית.
אז חזרתי ללשכת השר וכתבתי שאני סבור שכבוחר שיש לו חוזה עם השר אני זכאי לתשובה מהשר.
ובמיוחד מהשר כחלון שהפורום עמד על סגולותיו ויכולותו לשנות סדרי עולם.
הפלא ופלא חזר אלי כבר איש שהוא יועץ שר התקשורת איש יקר ששמו אברהם חדד
ובקש שאשאיר טלפון לשוחח עימי
השארתי טלפון והסברתי שאנו מבינים יותר טוב משפיגלמן וחלק מהיועצים הטכנים שלהם מדוע טכנית לא ניתן מיידית,ומה שאני מבקש היא התחייבות של השר שהוא מבין את החשיבות ושהוא יעשה כך וכך עם הנושא.

אז נא להמתין שבועיים ואעדכן אתכם
סמל אישי של משתמש
tiptip
תותח על
תותח על

שליחה על ידי tiptip »

|כן| |כן| |כן|
dream 800 hd
26E 19.2E 16E 13E 7E
9E 5E 4W 7w
אור שפע ואהבה!!!
הטכנאי קרמר