איזו שהיא בעיה. ומבקש המלצות על תוכן מעניין ..

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
emiltairov
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי emiltairov »

שלום
אני סוף סוף התקנתי צלחת לווין .מותקן אצלי צלחת בגודל 1.2 מטר ומחוברת ל 4 לווינים (סיריוס,הוטבירד,יורובירד,ניילסט).ממיר +שיתוף AZBOX PREMIUM
כמה שאלות :1.איזה ערוצים או חבילות מומלצות יש :sky italia,cyfra,platforma
אני מעוניין בתוכן של ספורט (ליגה אנגלית ,NBA,ליגת אלופות ,F1, וכו"),סרטים וסדרות באיכות רגילה ו בHD ,ערוצים ברוסית,ערוצי דיסקברי למינהם ,ערוצי אנימה ומנגה יתקבלו גם כן בברכה וכל מיני ערוצים מעניינים שאתם רועים וממליצים עליהם.
2.יש לי כרגע איזו שהיא בעיה נראה לי שזה בספק האינטרנט הבעיה היא שערוצים בשיתוף נפתחים לעט,יש פריזים,נתקע,חלק מערוצים פשוט לא נפתחים כמובן אין שום בעיה בערוצים הפתוחים.
יש לי תשתית של הוט וספק 012 2.5 מ"ב ללא חייגן מחובר דרך רעוטר לינקסיס עם כבל רשת.

"gilad2211" אני מבקש ממך עזרא מיוחדת כי אצלך מותקן אותו שיתוף וגם אותו ממיר כמו אצלי .(אותו מתקין)
לכן אתה יכול להגיד לי מה נראת לך הבעיה אצלי.כרגע אני בודק דרך תמיכה של 012 הם צריכים לחזור עליי..

עוד שאלה איזו חבילות פתוחות אצלנו וכמובן מה מומלץ ביניהם כמובן עם יש ערוצים גם פתוחים טובים יתקבלו בברכה.המלצה גם על מיני ערוצים מעניינים כמו שהמלצתה על (BIG BROTHER).תודה רבה

תודה תודה לכולם .....
syaros
תותח על
תותח על

שליחה על ידי syaros »

1. שאלת שאלה "כבדה". זה כמו שכל יום יכנס אדם אחר לספריה העירונית וישאל: "אילו ספרים טובים יש לכם?"...

2. בבעיות של שיתוף מסחרי יש לפנות לספק השיתוף.
75E;13E;9E,4W
DM7020HD
מספר האנשים שניתקתי מהוט/יס = 8 והספירה נמשכת...
emiltairov
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי emiltairov »

מישהו ......................
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

שליחה על ידי gilad2211 »

בעיה בספק האינטרנט שלך.....

אצלי עובד חלק ללא פריזים חוץ מהסקיי איטליה שלפעמים כן עושה פריזים.

אגב, הבנתי (וגם מניסיון) שהכמה שמהירות הגלישה שלך יותר גבוהה ככה יש פחות פריזים בסקיי כי הוא מעדכן את הקודים כל שניה בערך. כשלי הגדילו מ1.5 ל2.5 זה עזר.
ממיר AZBOX PREMIUM HD+

3 צלחות לווין המכוונות ל 4.0W,7.0W,4.9E,9.0E,13E,19.2E,26E,42E
שלח תגובה