קניה בחוץ לארץ

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

מי שמזמין מחוץ לארץ שיבקש שלא ישלחו לו בדואר EMS. אם זה מכשיר לדוגמא שרשום שהוא כולל WIFI אז צריך אישור של משרד התקשורת ושם אין עם מי לדבר.
עדיף שישלחו בדואר רגיל ואז אולי גם לא תשלמו מכס
suprime
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי suprime »

מסכים בעניין של עדיפות להמנע מ EMS...פעם זה היה מעולה..היום זה עוד כלי לסחטנות כספים מצד הלקוח.
בצורה הכי טובה תשלם רק כ 36שח בשביל לקבל מהם חבילה..בצורה הפחות טובה זה יתחיל מ 180שח לקבלה חבילה + מיסי מכס למינהם (במידה ויש או אין...).

אבל לגבי נושא שיחרור ציוד WIFI וכו...
לא מדוייק.. יש טופס מיוחד של שיחרור ציוד אלקטרוני\אלחוטי מהמכס,ניתו להוריד אותו מהאתר של משרד התקשורת.
רק צריך למלא אותו לצרף מסמכים עם מאפיינים טכניים לפקסס להם...והם יפקסס לך חזרה אישור.
כמובן שצריך להתקשר מייד אחרי הפקס לוודא שמישהו שם לא זרק את זה "בטעות"..

עשיתי את זה מלא פעמים בייבוא של נתבים אלחוטיים לפני מספר שנים כאשר לא היה אישור גורף כמו היום למוצרי BLUETOOTH וכו..
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

אין עם מי לדבר במשרד התקשורת הם לא עונים.
spikerg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי spikerg »

המדינה שלנו עד היום פרמיטיבית , במדינות מתוקנות בחיים דברים כאלו לא קוראים (עוד מעט יבקשו אישור על זה שאתה הולך לשירותים ...)
אני לא מבין מה הבעיה שיעשו רשימה של חברות מוכרות שלא צריך שום אישור עליהם , גם ככה כל החברות הגדולות עומדות בכל הסנדרטים , למה אני כאחד שקנה בחו"ל מתאם USB לרשת WIFI צריך לחפש איזה עובד זקן בן 80 שלא יודע מזה WIFI כדי שהוא יתן לי אישור..

ולנושא:

שילמתי מלא פעמים על EMS - דואר ישראל לוקחים כסף על כלום , כאילו המשלוח כבר שולם על מה אתם לוקחים כסף ? הם ממציאים בקבלה שזה "עמלת שיחרור קולטיבית מהמכס"

איפה עוד אפשר לשמוע את השטויות האלו?

יש לי הרגשה לפעמים שבארץ רק מחפשים איך לגנוב יותר מהאזרח ולעשות עליו קופה...
OPENBOX S10 HD

13E,4W,75E
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

זו החלטה של הפקידים שעובדים ב EMS הישראלי. אגב גם פניות הציבור לא עונים.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

גם משלוח רגיל (לא EMS) שמגיע לבית הדואר המרכזי הם שולחים מכתב הביתה שבוא מציעים לך שחרור תמורת 180 שקל לא כולל עלויות מכס כמובן.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

במשלוח רגיל מבקשים קבלה או חשבונית וצילום תעודה מזהה ולפי זה קובעים את המס, ביבוא אישי לא קיים תשלום של 180 שח-אם זה היה קיים הם היו נישארים ללא עבודה
Highway Star
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Highway Star »

ברשותכם אסטה קצת מהנושא...חזרתי אתמול אחרי שביליתי שבוע באירלנד.
אוי מה אני אגיד לכם...דיכאון ואין מילה יותר טובה להגדיר את מה שאני מרגיש בארץ.
כמה כיף להמצא בחברה רגועה ושלווה שאיש לא דוחף לך אף לצלחת ונכנס בחיים שלך עם שאלות מטופשות ומיותרות.
ואף אחד לא צופר לך ברמזור...
בקיצור אם איכשהו עד עכשיו השתעשתי במחשבות לרדת מהארץ אז עכשיו התגבשה החלטה אכן לעשות כך.
וקטע עם המכס זוהי דוגמא אחת מיני רבות למה הבשלתי לירידה מהארץ.
Optibox Gekko HD
4w-4.8e-9e-13e-36e-42e-53e--75e
1m Telran-1m Gibertini-1.2m Telran
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

לאן?
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
Highway Star
תותח על
תותח על

אירלנד ;)
Optibox Gekko HD
Hlias sat
מתקין
מתקין
יצירת קשר:

שליחה על ידי Hlias sat »

יש המון אנטישמיות באירלנד ,ובכול ארופה לא סובלים יהודים ובמיוד ישראלים.
Highway Star
תותח על
תותח על

בוודאי שיש. אבל לא נתקלנו בשום גילוי עויינות כלפינו. להיפף שאלו למה אין תיירים מישראל...ביקשו שנמליץ לישראלים לבוא.
דרך אגב בעיה עם ישראל קיימת באירופה רק בחוגים יהודים "נאורים" באנגליה, אצל שמאל הקיצוני ומהגרים ממדינות מגריב וערב.
וחוץ מזה אירלנד זה לא בדיוק אנגליה וקשה לחשוד באירים בחיבה יתרה כלפי אנגלים...
Optibox Gekko HD
suprime
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי suprime »

כל עניין התשלום עבור חבילות EMS התחיל לפני כשנתיים... עקב תהליך הפרטה של הדואר והפיכת EMS לחברות בלדרות לכל דבר כמתחרים בחברות FEDEX DHL UPS וכו...

בעקבות ההפרטה הזאת עובדי המכס אינם עוברים על דברי EMS ולכן יש צורך בכוח אדם שיעבור על הפריטים המתקבלים ב EMS כלומר עמילן מכס... בדיוק כמו בחברות האחרות.
ולכן הם דרשו תשלום בתרוץ שעכשיו הם צריכים להעסיק עוד אנשים לעניין הזה שכן עובדי המכס לא עושים את העבודה בשבילם יותר.
וכל זה בהצהרה תקשורתית שזה לטובת האזרח והתחרות החופשית בשוק וגרימת הוזלת מחירים ..

באותו רגע חשבתי לעצמי... אמממ קודם היה חינם...עכשיו 35שח או 180שח מינימום..איפה זה מוזיל לי את המחירים ?.. טוב התשובה ברורה..זה לא רלוונטי מה אמרו....

עכשיו הקטע המצחיק...גם אם אתה רוצה לשחרר בעצמך פריט EMS כלור לצורך העניין ללכת לבית המכס\דואר רשאי בתל אביב... עדיין התהליך יעלה לך 80שח לחברת EMS + מכס במידה ויש.
וזה כמובן בתנאי שהם לא "החרימו" לך את החבילה לסניף שלהם ואז זה או תשלם 180שח+מכס
או שתגיד שלום לחבילה שלך...

אני בדיוק חזרתי מטיול שוויץ \ אוסטריה \ גרמניה .. , בדיוק כמו שהזכירו כאן לגבי אירלנד..תענוג.
ורק לצורך העניין.. כל המוצרים בסופרים שם סליחה על הביטוי.. חושרמוטה זול!.להבדיל ממה שאנשים חושבים....
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

לאחר קבלת אישור סתמי ממשרד התקשורת-מדובר ברדיו אינטרנט שיש לוWIFI ושויו לצרכי מכס 405 שח
ואלה התשלומים-שימו לב למילים:מס קניה 62 שח, מעמ 76 שח,אגרת רשימון 17 שח, ובנוסף עמלת שחרור פרטני 154 שח ו20 שח דמי הקצאת אשראי ועל העמלת שחרור פרטני ודמי הקצאת אשראי מעמ 28 שח, סה"כ 357 שח
הם שכחו משום מה לשים אגרת מלווה עננים.
אני גמרתי עם דואר מהיר, הם לא מעיזים לעשות זאת בדואר אויר רגיל כי אז כל המדינה תצעק
suprime
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי suprime »

כן ידידי...זה EMS.. מצטער בשבילך.
לגבי דואר רגיל....
חכה חכה...שחכתה מי ראש ממשלה שלך ?
הוא ידאג גם " להורדת" מחירים בדואר הרגיל...
בדיוק כמו שעשה עם כל דבר אחר
Hlias sat
מתקין
מתקין
יצירת קשר:

שליחה על ידי Hlias sat »

בתור תייר אין בעייה ,אבל ברגע שתגור קבע ויידעו שאתה יהודי או ישראלי הלך עלך ,,תסבול מאנטישמיות גם מהערבים וגם מהנוצרים,
שלח תגובה