dreambox 800HD
-
TV_Eye
- חבר פורום

מאד כדאי
במקרה וצורך באחריות יש לך למי לפנות בארץ
במשך 24 חודש איו את זה בחו"ל
http://www.satshop.co.il/p101280.cfm
במקרה וצורך באחריות יש לך למי לפנות בארץ
במשך 24 חודש איו את זה בחו"ל
http://www.satshop.co.il/p101280.cfm
מילה טובה לא עולה כסף
-
spikerg
- אחלה חבר

-
spikerg
- אחלה חבר

אני לא כתבתי שיש לי ניסיון.י א @ 22/10/2010, 17:17 כתב: מאיפה הנסיון? יש לך דרים 500
אני מתכוון לזה שהממירים המזויפים לא פחות טובים מהמקורים.
לא חסר ממירים של DM שהם מזויפים והם עובדים כמו המקור.
לצורך דוגמא DM500HD - ראיתי אותו אצל חבר שגם חובב בתחום יש לו את הממיר המזויף והוא עובד מעולה ללא שום בעיה.
בכל מקרה ישראל - אני מבין שאתה רוצה שיקנו ממך (לא שזה רע...) אבל התגובה הקודמת הייתה רק דעתי..
יש כאלו שיקבלו אותה ויש כאלו שלא..
שבת שלום!
OPENBOX S10 HD
13E,4W,75E
13E,4W,75E
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אתה מבין מה שאתה רוצה להבין. שיקנו ממי שהם רוצים זה ממש לא העניין. אבל כשממליצים המלצה למישהו אז צריך שהיא תיהיה מבוססת משהו אמיתי, לא שמעתי ממישהו...
מעבר לכך - לא ראית DM500HD סיני כי אין כאלה. הסינים עוד לא הצליחו לזיף את הממיר הזה. אז מה סתם לזרוק מילים?
ואת ההערה שלך לגבי שאני רוצה שיקנו אצלי אני ממש לא אהבתי והייתי מצפה ממך לחזור בך. תזכור שאני נותן לך להתארח אצלי באתר וגם אפילו קיבלת עבודות דרך האתר.
מעבר לכך - לא ראית DM500HD סיני כי אין כאלה. הסינים עוד לא הצליחו לזיף את הממיר הזה. אז מה סתם לזרוק מילים?
ואת ההערה שלך לגבי שאני רוצה שיקנו אצלי אני ממש לא אהבתי והייתי מצפה ממך לחזור בך. תזכור שאני נותן לך להתארח אצלי באתר וגם אפילו קיבלת עבודות דרך האתר.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
spikerg
- אחלה חבר

י א - לא ניסיתי לפגוע בך.
ציינתי כבר שזו דעתי בלבד לגבי ממירים מזויפים של DM.
אני לא יודע מה היה כלכך פוגע בתגובה שלי , אבל אבקש סליחה ממך .
אם ההודעה שלי לא הייתה במקום אז תמחק אותה בבקשה.
מקווה שאתה מבין שלא ניסיתי לפגוע בך או במישהו .
תודה על ההבנה.
עריכה:
י א - לא ממש הבנתי איך הקנייה שלי קשורה , אבל. ידוע לי שאתה אדם ישר ואתה אחד האנשים היותר מוכרים בתחום בארץ.
מעבר לזאת אציין כי אכן באמת היה כך.
שלא תבין לא נכון בהודעה הקודמת שלי שניסיתי לפגוע בך או בחנות שלך , אני אמרתי את דעתי בלבד לגבי ממירים מזויפים וכפי שאני הבנתי (לפחות באותו הרגע) שאתה מנסה למכור ממיר שמהחנות שלך (לא שזה רע)..
ההבנה שלי הייתה מוטעת / לא נכונה ועל כך ביקשתי סליחה אם פגעתי בך.
מעבר לזאת אני רוצה לציין כי ישנם ממירים DM500HD מזויפים בשוק , ואני אומר זאת מניסיון כי ראיתי בעיניים שלי ממיר אחד כזה אתה גם מוזמן לראות באתר alibaba.com שאכן קיימים ממירים סינים כאלו.
תודה על ההבנה שוב
ציינתי כבר שזו דעתי בלבד לגבי ממירים מזויפים של DM.
אני לא יודע מה היה כלכך פוגע בתגובה שלי , אבל אבקש סליחה ממך .
אם ההודעה שלי לא הייתה במקום אז תמחק אותה בבקשה.
מקווה שאתה מבין שלא ניסיתי לפגוע בך או במישהו .
תודה על ההבנה.
עריכה:
י א - לא ממש הבנתי איך הקנייה שלי קשורה , אבל. ידוע לי שאתה אדם ישר ואתה אחד האנשים היותר מוכרים בתחום בארץ.
מעבר לזאת אציין כי אכן באמת היה כך.
שלא תבין לא נכון בהודעה הקודמת שלי שניסיתי לפגוע בך או בחנות שלך , אני אמרתי את דעתי בלבד לגבי ממירים מזויפים וכפי שאני הבנתי (לפחות באותו הרגע) שאתה מנסה למכור ממיר שמהחנות שלך (לא שזה רע)..
ההבנה שלי הייתה מוטעת / לא נכונה ועל כך ביקשתי סליחה אם פגעתי בך.
מעבר לזאת אני רוצה לציין כי ישנם ממירים DM500HD מזויפים בשוק , ואני אומר זאת מניסיון כי ראיתי בעיניים שלי ממיר אחד כזה אתה גם מוזמן לראות באתר alibaba.com שאכן קיימים ממירים סינים כאלו.
תודה על ההבנה שוב
OPENBOX S10 HD
13E,4W,75E
13E,4W,75E
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
האמירה שלך נותנת תחושה שאני מכוון אנשים לרכוש במקום מסוים וזה ממש לא כך.
כל אדם זכותו לרכוש מהיכן שהוא רוצה ואני לא מפלה אף אחד אם הוא רכש סיני, טורקי או יפני, ולא מאיפה רכש.
בלי קשר לנושא הזה - אני לא מאפשר למוכרים למיניהם לפרסם מוצרים שהם מיבאים למכירה אצלי כי זה מו שיהיה לך חנות לנעליים ויבוא סוחר נעליים ויכנס לחנות שלך ויציע לקונים לקנות את הנעליים שלו ולא של החנות. זה נראה לך דבר מקובל?
אבל התשובות הטכניות שלי אינם מושפעות מהמוצרים שאני מוכר. אני גם מוכר סיני וגם מקורי ואני לא מחפש להשפיע בתשובות שלי על איפה או מה שיקנו כדי שזה יגיע אלי.
מקווה שזה ברור
כל אדם זכותו לרכוש מהיכן שהוא רוצה ואני לא מפלה אף אחד אם הוא רכש סיני, טורקי או יפני, ולא מאיפה רכש.
בלי קשר לנושא הזה - אני לא מאפשר למוכרים למיניהם לפרסם מוצרים שהם מיבאים למכירה אצלי כי זה מו שיהיה לך חנות לנעליים ויבוא סוחר נעליים ויכנס לחנות שלך ויציע לקונים לקנות את הנעליים שלו ולא של החנות. זה נראה לך דבר מקובל?
אבל התשובות הטכניות שלי אינם מושפעות מהמוצרים שאני מוכר. אני גם מוכר סיני וגם מקורי ואני לא מחפש להשפיע בתשובות שלי על איפה או מה שיקנו כדי שזה יגיע אלי.
מקווה שזה ברור
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
TV_Eye
- חבר פורום

הבנתי מאנשים שהסינים יש להם זמן חיים קצר יחסית של פחות משנה. גם אם הוא עולה רבע מחיר אבל מחזיק פחות משנה, אני מעדיף לשלם קצת יותר ושיחזיק לי 4-5 שנים.
ישראל אכן איש אמין, ובעל מרכולת נאה ביותר, אך לצערי המחירים אצלו הם קצת מעל מה שאני יכול להרשות לעצמי. לכן אני אשמח לשמוע אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות במחיר מוזל באתר כל שהו בחו"ל?
ישראל אכן איש אמין, ובעל מרכולת נאה ביותר, אך לצערי המחירים אצלו הם קצת מעל מה שאני יכול להרשות לעצמי. לכן אני אשמח לשמוע אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות במחיר מוזל באתר כל שהו בחו"ל?
- mola10
- תותח על

-
TV_Eye
- חבר פורום

- girobert
- אחלה חבר

-
spikerg
- אחלה חבר

- dudutr
- תותח על

-
suprime
- אחלה חבר

-
TV_Eye
- חבר פורום

-
hezibt12
- תותח על

-
miro10
- חבר פורום

לי יש גם DM800HD מקורי וגם את הסיני בגירסה הכי חדשה,אנשים שיש להם את הסיני ולא מכירים את המקורי לא יודעים על מה הם מדברים ,איכות התמונה HD במקורי עולה בכמה דרגות, ועל הSD אין על מה לדבר.spikerg @ 22/10/2010, 15:11 כתב: TV-EYE - אם אתה שואל אותי , לא הייתי ממליץ לך על מקורי.
אתה יכול לקבל אותה תמורה בפחות מחצי מחיר (ואני מדבר על ממיר סיניDM800HD)