מתחיל חדש/ישן

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
נעול
damlev
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי damlev »

חברים יקרים

לאחר מספר שנים עם צלחת פשוטה וממיר עוד יותר פשוט ;) החלטתי לשדרג את הציוד!!
הייתי אצל חבר מעבודה וראיתי ממיר דרימבוקס לינוקס שפותח את כל הערוצים שיש דרך האינטרנט.
הוא קיבל את כל החבילה, יחד עם ההתקנה. אני אישית לא צריך התקנה כי יש לי את הצלחת, אבל אני מעונין לרכוש את הממיר וחבילת אינטרנט. לא מצאתי כאן בפורום הרבה חומר בנושא הזה, לכן שי לי כמה שאלות.

א. האם זה מחיר סביר, 1200 ש"ח, ממיר דרימבוקס dm-500 פלוס חבילת אינטרנט לשנה עם התקנה?
ב. האם אני צריך להגדיל את המהירות של ה adsl שלי? יש לי עכשיו 1.5 ומתקין ממליץ על 2.5 לפחות. למה זה ככה? חבר אמר לי שזה רק עבור קודים וזה טקסט בלבד? ממש לא בא לי לשלם יותר על משהו שאני לא צריך!
ג. אם אני מוריד משהו בביטורנט, האם זה משפיע על צפיה בערוצים?

תודה חברים! |כן|

נב - קראתי קצת על זה בפורומים בחו"ל ויש שם המון אינפורמציה. מצד שני, חיפשתי בעברית ואין כלום? יש לזה סיבה?
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

הפורום הזה אינו עוסק בשיתופים מסחריים.

א. כן
ב. לא בתנאי שאתה לא עושה שימוש ב- ג.
ג. ראה תשובה ל- ב
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
damlev
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי damlev »

תודה על התשובה מעניינת [לשון]
ברשותך, אני ארחיב.
ביליתי את כל הבוקר היום בקריאת כל מיני פורומים בחו"ל והבנתי שיש כמה דרכים אחרות להתחבר לחבילת אינטרנט (או כפי שאתה אומר, שיתוף). הפורום הכי מעניין שמצאתי נמצא כאן:
eurocardsharing.com
ויש שם המון!! מדריכים והסברים. אני מבין שהכי טוב זה לרכוש את הממיר בנפרד ולהתחבר לשיתוף לפי הבחירה.
האמת שאני לא כל כך רוצה להתעסק עם המתקין הזה. אדם לא אחי נחמד. עושה טובה שבכלל מדבר איתי.לחבר היו פעם תקלות בקליטה ולקח לו חודש לבוא.אני מעדיף למצוא מישהו אחר.אני בטח אסתדר עם התקנת הממיר לבד.יש הרבה מדריכים.
ראיתי שיש עוד אפשרות של קניית כרטיס חוקי והחלפה אם חברים אחרים.מדברים על זה המון בפורום הזה בחו"ל.איך בדיוק מחליפים כרטיסים? ומה זה אומר מילה local? אני מבין את הפירוש באנגלית. :D
ואם אין לי כרטיס חוקי משלי, איך אני אמור להצטרף? הרי, הכל מסחרי אם אין לך כרטיס להציע?? חייבים לשלם.
סליחה אם שגעתי אתכם. :blink: סה"כ מנסה לילמוד משהו חדש וראיתי שיש כאן הרבה תותחים! |כן|
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

כפי שכתבתי, הנושא הזה אינו מתאים לפורום שלנו.

קרא בפורומים בחו"ל ותלמד שם.

אין לי מושג מי המתקין הלא נחמד שפנית אליו אבל יש עוד מתקינים רבים שכן נחמדים. גם בפרסום למעלה יש.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
נעול