צלחת 80
-
MIMZAK
- חבר פורום

שלום רב!
אני גר בבית פרטי והתקנתי צלחת נוספת כמו של יס 80 ס"מ
האם ניתן בעזרת ממיר פשוט לקלוט ערוצים נוספים חוץ מהחבילה שיש לי בצלחת השניה של יס
הכוונה האם ה-LNB שיס משתמשים בה תהיה טובה לקלוט את הוט בירד או סיריוס או משהו דומה?
האם צריך להחליף LNB
איזה ממיר לא יקר אתם ממליצים לי לרכוש הכוונה לקלוט ערוצים FTA
ללא שיתוף .
(אני יודע שציוד של יס לא חוקי לעשות בו שימוש אבל מי לא עושה כמוני....
מה גם שמחקתי את הלוגו של יס ממנה)
תודה למי שיענה.
אני גר בבית פרטי והתקנתי צלחת נוספת כמו של יס 80 ס"מ
האם ניתן בעזרת ממיר פשוט לקלוט ערוצים נוספים חוץ מהחבילה שיש לי בצלחת השניה של יס
הכוונה האם ה-LNB שיס משתמשים בה תהיה טובה לקלוט את הוט בירד או סיריוס או משהו דומה?
האם צריך להחליף LNB
איזה ממיר לא יקר אתם ממליצים לי לרכוש הכוונה לקלוט ערוצים FTA
ללא שיתוף .
(אני יודע שציוד של יס לא חוקי לעשות בו שימוש אבל מי לא עושה כמוני....
מה גם שמחקתי את הלוגו של יס ממנה)
תודה למי שיענה.
- razf
- אחלה חבר

לגבי הציוד של יס
צלחת כמו זאת עולה סביב ה 100 ש"ח ככה שאין מה להתרגש ולמחוק את הלוגו
לגבי הLNB העלות 25 ש"ח ככה שגם עם יס היו לוקחים אותה אז אפשר לקנות ב150 חדשה עם LNB
לגבי ממיר זול אתמול מישהו פרסם ביד שניה בפורום ממיר מעולה
מיוטאנט 200 ב 450 ש"ח
תראה הממיר הכי זול בחנויות היום זה אפקס והוא מתחיל ב 350 והוא ממיר פשוט לא תוכל לחבר אותו לאינטרנט זה כמו לזרוק כסף לפח.
ככה שכדי לקנות יד שניה מיוטאנט או דרים בוקס , או להשקיע 500 ש"ח בדרים בוקס 500 חדש .
לגבי כיוון כדי לכוון את הצלחת לנילסאט 7W יש שם ערוצי סרטים של מצרים באנגלית הם טובים ובחינם
צלחת כמו זאת עולה סביב ה 100 ש"ח ככה שאין מה להתרגש ולמחוק את הלוגו
לגבי הLNB העלות 25 ש"ח ככה שגם עם יס היו לוקחים אותה אז אפשר לקנות ב150 חדשה עם LNB
לגבי ממיר זול אתמול מישהו פרסם ביד שניה בפורום ממיר מעולה
מיוטאנט 200 ב 450 ש"ח
תראה הממיר הכי זול בחנויות היום זה אפקס והוא מתחיל ב 350 והוא ממיר פשוט לא תוכל לחבר אותו לאינטרנט זה כמו לזרוק כסף לפח.
ככה שכדי לקנות יד שניה מיוטאנט או דרים בוקס , או להשקיע 500 ש"ח בדרים בוקס 500 חדש .
לגבי כיוון כדי לכוון את הצלחת לנילסאט 7W יש שם ערוצי סרטים של מצרים באנגלית הם טובים ובחינם

-
MIMZAK
- חבר פורום