זה רק שמוע . אני לא ראיתי . או חבר שראה . למשתפים אין אמץ להעביר את יס . לא כמוני שהייה לי אומץ בשנות ה80-90 לעשות כבלים פירטיים . ובעיות עם משרד התיקשורת . ומישטרה והחוק
אני אישית מאמין שסיבה החידה שאין שיתוף ליס זה פחד מלהתעסק עם עורכי הדין שלהם.
טכנית אני מאמין זה אפשרי.
ובחול אף אחד לא מתעסק איתם כי לא קולטים אותם באירופה לצלחת בגודל סביר.
Optibox Gekko HD
4w-4.8e-9e-13e-36e-42e-53e--75e
1m Telran-1m Gibertini-1.2m Telran
י א @ 26/11/2010, 16:23 כתב:
ההבדל הוא שאתה לא גנבת תכנים מבעל זכויות בארץ. אתה רק התקנת כבלים ללא היתר עירוני
אדון מנהל . לא ציפיתי מימך לתשובה כזו לא מדוייקת . אני הקרנתי סרטי קולנוע אמרקאים . עם קסטות . בעלי הזכוית המפיצים בישראל כמו חברת יוניטט קינג תבועו אותי בבית מישפט המחוזי . על תבעיות ענק . שאני לא משלם תמלוגים מהרווחים . ואין כזה דבר הייתר עירוני . יש רשיון ממישרד התיקשוקת . ויש סעיף שכול החומר שמשודר חייב שישולם עבורו תגמול .
הוט ויס שילמו גם לערייה משהוא . כי אם אפשר לקחת אז לוקחים .
י א @ 26/11/2010, 16:23 כתב:
ההבדל הוא שאתה לא גנבת תכנים מבעל זכויות בארץ. אתה רק התקנת כבלים ללא היתר עירוני
אדון מנהל ראה כתבה כאן מהעיתון של הימים ההם . שלמישטרה התלוו נציגה הפדרציה של המפיצים . להעביר את יס . זה פעולה יותר קלה מבחינה מישפטית .
כי בחוק אין הגדרה מדויקת איזה פעולה אתה עושה . שאסור לעשות אותה .
זה שאתה מפיץ קוד שפותח ערוצים . שהחברות ינעלו יותר טוב את הערוצים . אם יחוקקו חוק שאסור להפיץ קוד מסוגX שעושה . א .ב. ג. . . והתוכעה יוכיח שאני עשיתי כך וכך . אז יתחיל ויכוח מה הנזק שניגרם . לשלם פיצויים http://albums.timg.co.il/userFolders/4/ ... jpg?time=0
הטכנאי קרמר @ 26/11/2010, 18:26 כתב:
אדון מנהל ראה כתבה כאן מהעיתון של הימים ההם . שלמישטרה התלוו נציגה הפדרציה של המפיצים . להעביר את יס . זה פעולה יותר קלה מבחינה מישפטית .
כי בחוק אין הגדרה מדויקת איזה פעולה אתה עושה . שאסור לעשות אותה .
זה שאתה מפיץ קוד שפותח ערוצים . שהחברות ינעלו יותר טוב את הערוצים . אם יחוקקו חוק שאסור להפיץ קוד מסוגX שעושה . א .ב. ג. . . והתוכעה יוכיח שאני עשיתי כך וכך . אז יתחיל ויכוח מה הנזק שניגרם . לשלם פיצויים http://albums.timg.co.il/userFolders/4/ ... jpg?time=0
אני זוכר בזמנו אצלנו בשכונה גם היה כבלים כנ"ל, והטלוויזיה (14 אינטש בחדר שלי טריניטרון של סוני שעלתה כמו 42 פלזמה של היום) הייתה קולטת את השידורים מבלי שהייתי מחובר פיזית לכבל. כנראה ההגברה הייתה חזקה מאוד.