המלצה לממיר
-
cccvb
- חבר פורום

-
drsignal
- תותח על

DM500 מומלץ בחום יש לו חיבור רשת לרשת האינטרנט
יש ים שיטות הצפנה
הדרכים המקובלות לפתוח את ההצפנות:
א. כרטיס חכם מקורי - קרי תשלום לחברת הלווין וקבלת כרטיס מגנטי חכם מהם הדרך הרגילה
ב. הדרך השנייה היא התחברות לשרת שיתוף שנמצא בחו"ל ולו יש הרבה כרטיסים חוקיים
מומלץ DM500 + דרך ב' , DM500 תומך , צריך חיבור לאינטרנט + ספק שיתוף
לספקי השיתוף יש מגוון חבילות ומגוון אפשרויות תשלום , שנתיים \ חודשיים וכו'
בדרך כלל ניתן למצוא שרת שיודע את רוב הלווינים במחיר של כמה מאות שקלים בשנה
*לגבי תכנים , כל עוד מדובר על לווינים אז מדובר על צלחות ומרחקים
עד כמה שידוע לי ולפיסיקה לא ניתן לקלוט שידורים מאמריקה
ישראל נמצאת בחלק הלא נכון של כדור הארץ
מה שניתן לקלוט זה את השידורים מאירופה והמזרח התיכון (יש גם תכנים אמריקאים בהם)
יש תכנים מקודדים נעולים שמחייבים חיבור לשרת \ מנוי
ויש תכנים פתוחים חופשיים , כל אחד והטעם שלו
יש ים שיטות הצפנה
הדרכים המקובלות לפתוח את ההצפנות:
א. כרטיס חכם מקורי - קרי תשלום לחברת הלווין וקבלת כרטיס מגנטי חכם מהם הדרך הרגילה
ב. הדרך השנייה היא התחברות לשרת שיתוף שנמצא בחו"ל ולו יש הרבה כרטיסים חוקיים
מומלץ DM500 + דרך ב' , DM500 תומך , צריך חיבור לאינטרנט + ספק שיתוף
לספקי השיתוף יש מגוון חבילות ומגוון אפשרויות תשלום , שנתיים \ חודשיים וכו'
בדרך כלל ניתן למצוא שרת שיודע את רוב הלווינים במחיר של כמה מאות שקלים בשנה
*לגבי תכנים , כל עוד מדובר על לווינים אז מדובר על צלחות ומרחקים
עד כמה שידוע לי ולפיסיקה לא ניתן לקלוט שידורים מאמריקה
ישראל נמצאת בחלק הלא נכון של כדור הארץ
מה שניתן לקלוט זה את השידורים מאירופה והמזרח התיכון (יש גם תכנים אמריקאים בהם)
יש תכנים מקודדים נעולים שמחייבים חיבור לשרת \ מנוי
ויש תכנים פתוחים חופשיים , כל אחד והטעם שלו
-
vladimir97
- תותח על

-
vladimir97
- תותח על

תפסיק לבלבל במוח וכשאני אומר את זה אני מתכוון לזה, כי כשאתה משמיץ את DM500 אתה מבלבל במוח!h2so4 @ 30/11/2010, 20:23 כתב: vladimir97, לא חבל להגיד סתם על דברים שאתה לא מכיר? ואתה קורא "בטוח" לממיר הסיני שמעבדות התיקונים מתפוצצות ממנו?
דוקא, השקעה בדרים הסיני זאת סכנה כמו השתתפות בהגרלה.
ממיר שכבר שנים אנשים לא מחליפים, עושה את העבודה, מוכח, תומך בהכל, יש עבורו תמיכה ותוכנות ברחבי האינטרנט בשפע, וביחס לכל מה שהוא מספק הוא מאוד זול. מי שלא צריך HD - זה הממיר בשבילו, והכוונה כמובן לממיר הסיני. על רוב מוצרי החשמל בבית שלי רשום MADE IN CHINA, אז אני לא רואה סיבה להירתע מזה. הממיר הזה עולה סך הכל 400-500 שקל, אז המילים שלך "השקעה בדרים הסיני זאת סכנה כמו השתתפות בהגרלה" זה שוב בלבולי מוח, והכל כמובן באיזון ושיקול ביחס למה שהממיר מספק.
כנראה שאתה לא מבין, וחבל להטעות אחרים.
CubeRevo 250HD, IPBOX 250S PVR, Dreambox 500 x 2, 13E,4W,5E,75E,9E
יכול להיות אתה מכיר את דרים, אבל לא מכיר את Oron בשביל להשוות בינהם.vladimir97 @ 3/12/2010, 10:37 כתב: תפסיק לבלבל במוח וכשאני אומר את זה אני מתכוון לזה, כי כשאתה משמיץ את DM500 אתה מבלבל במוח!
ממיר שכבר שנים אנשים לא מחליפים, עושה את העבודה, מוכח, תומך בהכל, יש עבורו תמיכה ותוכנות ברחבי האינטרנט בשפע, וביחס לכל מה שהוא מספק הוא מאוד זול. מי שלא צריך HD - זה הממיר בשבילו, והכוונה כמובן לממיר הסיני. על רוב מוצרי החשמל בבית שלי רשום MADE IN CHINA, אז אני לא רואה סיבה להירתע מזה. הממיר הזה עולה סך הכל 400-500 שקל, אז המילים שלך "השקעה בדרים הסיני זאת סכנה כמו השתתפות בהגרלה" זה שוב בלבולי מוח, והכל כמובן באיזון ושיקול ביחס למה שהממיר מספק.
כנראה שאתה לא מבין, וחבל להטעות אחרים.
אני מכיר את כל הממירים שנמכרו בארץ בעשר שנים האחרונות ונמכרים היום ויש לי עם מה להשוות, כי זאת המקצוע שלי. ולכן בזכותי לטעון שOron 1000slan או Voodoo 8200 יותר טובים מדרים 500 הסיני מכל הבחינות. דרים הסיני עומד במקום הראשון לפי תקלות וזאת עובדה. מתקינים ששומרים על שם טוב לא מתקינים דרימבוקסים ללקוחותהם.
-
Zigi
- חבר פורום

-
vladimir97
- תותח על

אתה צודק בדבר אחד - הממיר שאתה מדבר עליו - אני לא מכיר.h2so4 @ 4/12/2010, 23:27 כתב: יכול להיות אתה מכיר את דרים, אבל לא מכיר את Oron בשביל להשוות בינהם.
אני מכיר את כל הממירים שנמכרו בארץ בעשר שנים האחרונות ונמכרים היום ויש לי עם מה להשוות, כי זאת המקצוע שלי. ולכן בזכותי לטעון שOron 1000slan או Voodoo 8200 יותר טובים מדרים 500 הסיני מכל הבחינות. דרים הסיני עומד במקום הראשון לפי תקלות וזאת עובדה. מתקינים ששומרים על שם טוב לא מתקינים דרימבוקסים ללקוחותהם.
אבל למה לעשות ניסיונות כשיש ממיר שמוכר מאוד ויש לו הרבה תמיכה ברחבי האינטרנט ?? אגב אני 3 שנים בערך עם דרים בלי שום תקלה. תאמין לי שאם הוא היה כזה גרוע לא היו קונים כל כך הרבה כאלה.
-
עודד
- אחלה חבר

-
vladimir97
- תותח על

מחזק שוב את הדברים.עודד @ 5/12/2010, 20:19 כתב: הדרים 500 הוא מכשיר אמין שמוכיח את עצמו כבר שנים ברחבי העולם
וגם פה בפורום העובדות מדברות בעד עצמן ויש מעט מאוד תלונות על תקלות.
חבל שאנשים סתם מלכלכים ומטעים מסיבות לא ענייניות
מכשיר מושלם מבחינת תמורה ומחיר למי שלא זקוק עדיין ל-HD.
-
drsignal
- תותח על

דרים 500 טוב השאלה לאיזה אדם הוא מיועד
אם קהל היעד הוא בגילאים של 80 אז אולי עדיף ממיר מסורס כמו topfield או אחרים
ברור שמי שמגיב כך על הדרים הוא מתקין שלא משתלם לו למכור DM500 ללקוחות
ומעדיף למכור להם ORON-HD \ AZBOX במחירים של 2 אלפיות
דעתי האישית DM500 ממיר מעולה כל עוד מדובר באנשים שיכולים לעבוד איתו
ולכן לדעתי לחובב זה ממיר טוב
אם הייתי מתקין וכל הלקוחות שלי היו אנשים מבוגרים הייתי מתקין לכולם TOPFIELD או ממיר עקר אחר
אם הייתי מתקין וכל הלקוחות שלי היו אנשים מבוגרים הייתי מתקין לכולם TOPFIELD או ממיר עקר אחר
-
vladimir97
- תותח על

דווקא זקן בן 75 שאני מכיר מסתדר עם ה-DM500 יופי טופי.drsignal @ 7/12/2010, 10:53 כתב: דרים 500 טוב השאלה לאיזה אדם הוא מיועד
אני זוכר לפני שנים ניסו להרתיע אותי שזה ממיר לינוקס שצריך לתכנת וכו' וכו'. נכון, צריך להגדיר אותו, אבל השימוש היומיומי הוא כל כך פשוט, נוח והוא עובד זריז יחסית לממירים כבדים אחרים.
זה ממיר מעולה.. פשוט, אמין, זול, תומך בהכל, עושה את העבודה ואף מעבר.
כן ל-Oron היום רק חברה אחת נותנת תמיכה, אבל מה בעצם נותנת התמיכה? מספר חודשים נפתחה חבילה צרפתית? אפילו אם יש ל-500 תמיכה מצוינת ויש לו עשרות קבוצות פיתוח, הוא לא יעשה יותר ממה שהוא עושה היום ולא יפתח יותר ערוצים. זה בעצם ממיר שיתופי די מסובך לשימוש ולא יותר מזה. ההבדל בין אימיגים, כאמים ופלאגינים ישנים וחדשים בכלל לא משמעותי. הקלטה שלו מסובכת מאוד וברוב המקרים לא עובדת בכלל, רוב הפלאגינים שלו לא שימושיים. חוץ מזה אחוז התקלות שלא מאוד גבוה. ומה הוא עושה היום, שהא עשה לפני שבע שנים עם כל התמיכה הזאת? רק Drtik, שכולם כבר שכחו עלו? היום קיימים המון דגמים יותר חדשים, יותר פשוטים, יתר זולים, יותר אמינים ויותר שימושיים.