תיקון החוק מניעת מפגעי רעש

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

השאלה שלי היא כזאת
בערך בעוד 3 חודשים החוק של הרע ישתנה לרעת אוהבי הרעש,והמוסיקה.
אז השאלה שלי היא למי שיש צלחת לווין פרטית עם מנוע והוא לא גר בקומה הכי גבוהה בבניין,האם תוותרו על הזזת הצלחת לווין ?
למה אני שואל את זה ?
כי אני חושב שהתיקון לחוק הרעש זה מעשה חלם,
למה אני חושב שזה עמשה חלם ?
כי לפי החוק החדש אין הגדרה של מה נחשב לרעש במילים אחרות מספיק שאני שומע אפילו רק דיבורים שלא באמת הם מפריעים לי אז אני יכול להתלונן על זה,
החוק החדש אוסר על רעש מחוץ לבית שישמע בתוך הבית כמו מנוע לצלחת לווין פרטית ונותן לכל אדם זכות להתלונן על זה גם עם הרעש הוא בשעות היום.
אני באופן אישי חושב שאם יערערו על החוק הזה בבית משפט גבוה לצדק אז הוא יחייב את המחוקק לשנות את החוק ליותר עובדתי מאשר רק לפי דעתו של השכן בלבד זאת עברה,
אז מה אתם מתכוונים לעשות בנושא ?
אני בלי נדר גם אם צריך להתקפל קצת אנסה להסכים הסכם עם השכנים בלי נדר שבו יהיו שמנים שאני כן אוכל לפחות בשעות היום לסובב את המנוע של הצלחת לווין שלי,מבלי שפתאום פקח ידפוק על הדלת של הבית שלי.

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-232557-00.html

אני מקווה שהדיון הזה יהיה נעים
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

שליחה על ידי gilad2211 »

לא הבנתי למה המנוע עושה רעש?

והאם החוק הזה יהיה תקף גם לגבי מואזינים ש5 פעמים ביום/לילה זועקים את תפילותיהם בפול ווליום?
ממיר AZBOX PREMIUM HD+

3 צלחות לווין המכוונות ל 4.0W,7.0W,4.9E,9.0E,13E,19.2E,26E,42E
israeln
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי israeln »

החוק מתייחס לעוצת רעש של 85dB.....
לא רלוונטי בכלל לזמזום המנוע.....
רכב או אוטובוס (שלא נדבר על משאית זבל....) שעובר מתחת לרחוב שלך מייצר עוצמת רעש גבוהה מהזמזום של המנוע שלך..... [אצבע]
Cessna 172-4XCGQ
israeln
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי israeln »

ולמי שלא יודע, רעש מזיק הוא הגורם השלישי להתקף לב אחרי השמנה ועישון.
Cessna 172-4XCGQ
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

חוק בהחלט בכיוון נכון.

השאלה אם הוא מגדיר עוצמות רעש או מכשירים. לפי מה שקראתי, מפוחי אוויר אסורים. מה יהיה אם יביאו מפוחים עם משתיקי אגזוז שלא מיצרים הרבה רעש?
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

israeln @ 1/12/2010, 09:44 כתב: החוק מתייחס לעוצת רעש של 85dB.....
לא רלוונטי בכלל לזמזום המנוע.....
רכב או אוטובוס (שלא נדבר על משאית זבל....) שעובר מתחת לרחוב שלך מייצר עוצמת רעש גבוהה מהזמזום של המנוע שלך..... [אצבע]
באיזה סעיף רשום בחוק על מספר דציבלים ? אני לא ראיתי ?
זה שאין בחוק הגדרה מדוייקת לרעש סביר שיכול להפריע אז רק המושג מפריע זה גם עניין של דעה במצבים מסויימים אז אני חושב שזה חוק לא צודק.
האם זה נראה צודק שאם למשל אני רוצה בשעות היום לשמוע מוסיקה מזרחית והשכן שומע את המוסיקה הזאת בעוצמת קול חלשה שרק בגלל שהוא לא אוהב מוסיקה מזרחית שרק על זה יזמינו לי משטרה ?
אני חושב שהחוק הזה פוגע בחופש הפעולה החוק הקודם היה יותר טוב כי הוא כן נתן זמן כמעט לכל דבר.
החוק החדש נותן למוסיקאים הרגשה של להיות במחתרת ואל במדינה דמוקרטית של אם חס וחלילה ישמוע את כלי הנגינה שלהם ישר יזמינו לך משטרה בטענה שזה רעש שלדעת אזרח אחד בלבד זה מפריע לו גם המוסיקה הזאת גם אם זה בשעות היום.
ודרך אגב כן,לפחות אצלי בבנין שאני מפעיל את המנוע של הצלחת לווין הפרטית שלי ואני עולה לקומה הכי גבוהה בבנין אז כן שומעים בצורה יחסית ברורה את הרעש שיוצא מהמנוע של הצלחת לווין שלי ועוד זה נראה המנוע שבפחות מרעיש מנוע אופק לאופק לא מנוע זרוע.
שלח תגובה