לא היתה כוונה להסית ...הכוונה שלי היתה יותר להלין על סידרי העדיפויות של שר הפנים
מצטער אם דעתי התפרשה לא נכון ...אין לי שום כוונה להעליב את הציבור הדתי להיפך .
אני מאוד מעריך את דיעותך פרופלור ויודע שאתה תמיד עושה להשכנת שלום בית ...
כל המסמכים שצירפת לא שווים אפילו את הנייר שעליו הם כתובים.
ידוע שמשרד הפנים לא מתנהל בשקיפות מלאה, על אחת כמה וכמה כשהרב עובדיה קובע את סדר היום.
מאות מליונים מוזרמים מדי שנה למוסדות דתיים.
ש"ס תמיד ידעה להפיק את המירב כששלטה במשרד הפנים, וכך גם היום. אין מה לעשות, במשרד הפנים הרבה יותר קל לגנוב, ולזייף את מרשם האוכלוסין.
אלי ישי לא יקח אחריות ויתפטר כי הוא לא יוותר על המשכורת השמנה שלו. לפטר אותו גם אי אפשר מפני שש"ס תאיים בפרישה מהקואליציה.
גם אני מאריך את כתיבתך המושכלת ורגועה בדרך כלל והופתעתי הפעם לראות שנגררת עם התקשורת לאזורים הלא רצויים. אני רוצה לומר שאין לי כלום משותף עם שס ועם חרדים בכלל, אני איש עבודה, עשיתי צבא ובניי עדיין משרתים מי בסדיר ומי במילויים.
אני כועס כמוך על מה שאתה כועס אני מוכן לאכול אותם חיים אבל אל לנו להגרר להאשמות ולהתקפות נגד דתיים זה פופוליזם זול ובמה זה יעזור? נמצא אויב ויטב לנו מיד?
עד רבה כמה שנתעסק עם זה יותר נפספס את הבעיה האמיתית.
ועוד מה שבא לי להגיד לך גלובל היקר - מי שנתן לחרדים כוח יתר זה דווקא שמאל שהיה נוח לו לקבל את הצבעתם הלא אידיאולוגית ולכן זרקו מרבנות את הציונות הדתית שממזוהה עם המדינה ופתוחה לכלל עם ישראל דתייים ולא דתיים כאחד.
מצטער על חריפות תגובתי.
בברכה,
פרופלור
ולסיום . האש כובתה . אצלנו בנוה שאנן . עם שינוי זרימת הרוח . מריחים רייח של עשן כול הבית סגור .
מי יתן ויהיו ימים יותר טובים . להתעסק רק עים לווינים
ונומאר אמן
zweiss @ 3/12/2010, 10:06 כתב:
אותי מקומם שבמאה ה-21
מדינה שרואה עצמה "נאורה" לא מסוגלת
לבדה להתמודד עם השריפה הזאת.
ריבונו של עולם,אנחנו לא בעולם השלישי
(או שמא כן?)
היא לא מסוגלת לכבות שריפות כאלה כי הכסף הולך למקומות הלא נכונים יש כמה אנשים בממשלה שלנו שצריך לתלות אותם על העץ אחרי האסון הנוראי הזה התריעו בעבר לא פעם ולא פעמיים שאסון כזה גדול עלול לקרות ואצלינו במדינה עד שלא מקבלים סטירה כזאת חזקה לא לומדים לקח אם אנחנו היום לא יודעים להתמודד מול שריפה כזאת זה בעיה גדולה אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יהיה בעתיד כשנצטרך להתמודד מול האיום האיראני
נפטרה מפצעיה מפקדת משטרת חיפה - נצ"מ אהובה תומר, שנקלעה עם רכבה למלכודת אש בשריפה בכרמל, הלכה לעולמה בבית החולים רמב"ם בחיפה. דקות לפני שנפגעה דיווחה בקשר: "בואו מהר, אנחנו לכודים"
כואב הלב ....יהי זיכרה ברוך