עכשיו שהסופה הראשונה נרגעה אפשר לעמוד את הנזקים,
לצערי ביליתי אתמול בבוקר מוקדם לקשור את הצלחת 1.8 מטר עם כבלי ראצט לעמוד ולקשור את הצלחות עם המולטיפיד קשרים נוספים, כל הלילה היו רעשי תזוזה מהצלחת הגדולה שנשמעו כאילו עוד רגע הצלחת עפה לכל הרוחות, התפרקו כמה מולטיפיד שהיו סופר חזקים, וחלקם נשארו במקום
2 צלחות שהיו מתחת לסף הקיר עמדו כאילו לא קרה כלום.
בקיצור צפוי לי שוב יום כיול למה שזז
מה הנזקים אצלכם ?
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
לפי העיתון , מהירות הרוחות הגיעו ל 110 קמ"ש, בהחלט לא מה שציפיתי שהצלחת תצתרך לעמוד בהם, כמו שיא אמר, גם אני לא זוכר כאלו רוחות חזקות באיזור פה, ממש צריך לחשוב שנית איך לעגן צלחות גדולות על ידי תוספות של כבלי פלדה ( מה שאני הולך לעשות )
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
לא יכול לדבר על נזקים של ממש,
רק שהייתי צריך להוציא את ה-800 מחשמל
ולהחזיר לאחר מספר דקות
חוצמזה שום דבר רציני...
אגב,אני זוכר כשהייתה לי ממונעת,
הייתי צריך להזמין את המתקין אחרי כל סערה גדולה!
1.2m=7W,4W,9E,13E,16E
1.2m=19.2E,23.5E,26E
1.2m=39E
0.8m=1W
VU+ SOLO SE
VU+SOLO
מנוי ל-DOLCE
TVR HD
כול הצלחות עמדו בגבורה ברוח . גם שלי וגם של מתקינים אחרים . היו 2 קיראות לתיקון . אחת נפלה . וצלחת שניה ניתלשה . שלחתי את הלקוחות למתקין שהיתקין להם לתיקון . מחר יום רגיל של התקנות
אף מתקיןלא חגג . הכול עבר בשלום
אצלי הרוחות קרעו-תלשו צלחת טלראן מברגיה והעיפו אותה על הגג, למזלי !
MAYDASSA הגדול התקין לי צלחת ג'יברטיני חדשה, עבד תחת גשם, כיוון את כל הלווינים מחדש ועשה עבודה מקצועית מעולה !
אצלי 2 הצלחות 1.80]ממונעת[+1.30 בסדר גמור.סטיות קטנות באיפוס של 75E ושל יתר הלויינים[ישנם 32!] משחק לכמה דקות בכל לויין.הרוח הייתה ממש מטורפת נסעתי ביום ראשון עם האופנוע בסמיכות לבנינים גבוהים כמו עזריאלי,משהב"ט, ועוד הרגשתי ממש לא בטוח והאופנוע רעד לכל כיוון ממש מפחיד.הקליטה גם כמעט ולא נפגעה כולל עמוס.קראתי שלקוחות YES בכמה מקומות לא קלטו שידורים אולי בגלל צלחות בקוטר קטן או התקנה לא טובה.