לא שייך אבל .
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
zweiss
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
קרמר, המקרה אכן מצער והוא קרה כבר בישראל מס' פעמים בעבר.
לרוב זה נובע מלידה מחוץ לנשואין או נערה שנכנסה להריון, הסתירה זאת, ילדה בחשאי והחליטה להיפטר מהתינוק מפאת כבוד המשפחה וכו....
המקרה היותר מצער,הוא דיכאון שלאחר לידה, שבמקרה קשה האמא לא מודעת למעשייה.
לפחות מצבה של התינוקת טוב, וזה הכי חשוב.
לרוב זה נובע מלידה מחוץ לנשואין או נערה שנכנסה להריון, הסתירה זאת, ילדה בחשאי והחליטה להיפטר מהתינוק מפאת כבוד המשפחה וכו....
המקרה היותר מצער,הוא דיכאון שלאחר לידה, שבמקרה קשה האמא לא מודעת למעשייה.
לפחות מצבה של התינוקת טוב, וזה הכי חשוב.
Cessna 172-4XCGQ
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- פרופלור
- תותח על

קרמר אתה עברית בקושי יודע ורוצה להבין את היושב במרומים? על מה אתה כועס? אתה בעצמך העדת על כך שמין בשבילך זה רק משחק, תענוג וכו'. אתה שכחת שאותו "היושב במרומים" יצר אותנו כדי להביא ילדים לעולם ובדרך נתן לנו עונג של יחסי מין במתנה ולא ההיפך.
ואל תשכח שהוא גם נתן לנו חופש בחירה ואנחנו אחראים על תוצאות מעשנו. כמה צעירות עשו הפלה לפני שהתחתנו? זה פוגע בילודה!
כמה נשים לוקחות כדורים של מניעת הריון? זה פוגע בילודה!
אז אל מה ועל מי אתה כועס? מה אתה רוצה שחלילה תקפוץ מעזריאלי ואלוהים יציל אותך בגלל שאתה בחור טוב?
איזה חינוך הנוער בארץ מקבל? אתה רוצה שירחמו על ולד שלהם? אותי מרגיל את זה! ואני לא מטיף כאן לדת ואמונה, זה ענין אישי אבל חינוך זה ענין ציבורי ובגלל חינוך גרוע אנחנו נראים ככה!
הבנת את זה מר טכנאי...?
ואל תשכח שהוא גם נתן לנו חופש בחירה ואנחנו אחראים על תוצאות מעשנו. כמה צעירות עשו הפלה לפני שהתחתנו? זה פוגע בילודה!
כמה נשים לוקחות כדורים של מניעת הריון? זה פוגע בילודה!
אז אל מה ועל מי אתה כועס? מה אתה רוצה שחלילה תקפוץ מעזריאלי ואלוהים יציל אותך בגלל שאתה בחור טוב?
איזה חינוך הנוער בארץ מקבל? אתה רוצה שירחמו על ולד שלהם? אותי מרגיל את זה! ואני לא מטיף כאן לדת ואמונה, זה ענין אישי אבל חינוך זה ענין ציבורי ובגלל חינוך גרוע אנחנו נראים ככה!
הבנת את זה מר טכנאי...?
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- פרופלור
- תותח על

-
sathack
- תותח על

נתקלתי גם במקרים של זוגות צעירים שכלל לא מעוניינים להביא ילדים לעולם, לפחות בשנים הראשונות לנישואין. מי שלא יודע מרחם עליהם, וחושב שמשהו לא בסדר, אבל אצלם זה מהחלטה.
אני מכיר 2 זוגות כאלו : זוג אחד הבעל לא רצה "כי זה הרבה כסף"( באמת!!!) וזוג שני כי הבעל חשב שיוכל להיפטר מאשתו, אבל היא חשבה אחרת... (-:
אני מכיר 2 זוגות כאלו : זוג אחד הבעל לא רצה "כי זה הרבה כסף"( באמת!!!) וזוג שני כי הבעל חשב שיוכל להיפטר מאשתו, אבל היא חשבה אחרת... (-:
-
tomer22
- חבר ותיק

היום זה לא קל להביא ילדים ולגדל אותם כי זה הוצאה כספית והשקעה גדולה !sathack @ 15/12/2010, 11:48 כתב: נתקלתי גם במקרים של זוגות צעירים שכלל לא מעוניינים להביא ילדים לעולם
כשהיינו ילדים הסתפקנו בגוגעים וג'ולות לילדים של היום יש הרבה מאוד דרישות שלא נגמרות וברגע שאתה לא נותן להם משהו קטן הם עושים לך פרצוף ט' באב
-
sathack
- תותח על

הם לא חברים, רק מכרים, והאמת שהם נחמדים.גלובל @ 15/12/2010, 13:13 כתב: חברים נחמדים יש לך ...![]()
תופעה זו נפוצה דווקא אצל משכילים, שחוששים לגדל ילד שלא יוכלו לתת לו כל מה שהוא צריך. לי הסבירו שילדים היום חייבים כלבים, מחשב, אינטרנט וכד' כי בלי זה הם לא ישלתבו ולא יהיו להם חברים...
בארה"ב יש זוגות שלא מביאים ילדים לעולם כי לדעתם יש יותר מדי אנשים בעולם- הם דואגים להתפוצצות אוכלוסין.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

קישקוש בלבוש . שזוגות לא רוצים להביא ילדים לעולם .?!?!?!!!!!!!sathack @ 15/12/2010, 11:48 כתב: נתקלתי גם במקרים של זוגות צעירים שכלל לא מעוניינים להביא ילדים לעולם, לפחות בשנים הראשונות לנישואין. מי שלא יודע מרחם עליהם, וחושב שמשהו לא בסדר, אבל אצלם זה מהחלטה.
יש מיקרים שלא הולך לעשות ילדים . הולכים לרופאים פרטיים עולה הון . ליפעמים "אשמה " האישה . ליפעמים אשם הגבר שהזרע שלו לא פורה . ואז מתחילים השכנים לישאול , נו מתי ? לא נעים שלא הולך . אז מתרצים . אחשב אנחנו לומדים . ניגמור לילמוד . וכול מיני תרוצים . כי החברה מנדה זוגות שאין להם ילדים . כאשר רואים אישה עקרה . והאישה הולכת עים הילד שלה . הולכת לצד . שהעקרה לא תקנה .והעקרה ניכנסת לדיכאון שלא הולך . ויש בנות שההריון ניגמר לא טוב מפילה את הוולד .
כך שאתם כותבים בליל של שטיות שזוגות לא רוצים להביא ילדים לעולם .
חלק מהדברים עברתי בעצמי מיתוך 43 שנות נשואי
רק הטכנאי קרמר
- פרופלור
- תותח על

- yossid
- תותח על

- פרופלור
- תותח על

-
sathack
- תותח על

קרמר אל תיקח את זה קשה, אבל זה אמיתי והולך ונהיה נפוץ יותר ויותר.הטכנאי קרמר @ 15/12/2010, 18:27 כתב: קישקוש בלבוש . שזוגות לא רוצים להביא ילדים לעולם .?!?!?!!!!!!!
כך שאתם כותבים בליל של שטיות שזוגות לא רוצים להביא ילדים לעולם .
אני יודע בוודאות על זוגות שאין להם בעיה להיכנס להריון, אבל הם בחרו שלא לעשות כן. אחרת לא היו צריכים להשקיע בגלולות...
במקום שיעשו ילדים ויתחרטו, עדיף שלא יעשו בכלל.
הם חושבים שאין "תועלת כלכלית" בילדים, והם לא ביטוח עבור ההורים בגיל מבוגר. לא כולם מרגישים שהם חייבים ילד, לא כולם חושבים שבלי זה אין להם חיים. ההורים שלנו חיו למעננו,אבל היום זה לא כך. אני שומע מחברי לעבודה אפילו על סבתות שלא מוכנות שישאירו את הילדים אצלן, כי הילדים עושים בלאגן (!!!) וסבתות שמסתפקות בביקור של הנכדים מדי פעם עם איזה מתנה כספית. גם זה לא היה פעם, אבל היום כל אחד לעצמו.