פתיחת ערוצים
-
MIMZAK
- חבר פורום

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
קרמר - למה אתה קורה לזה גנבים? האם בזה שהערוצים האלה נקלטים אצלי בממיר אני גונב ממישהו משהו? הרי זה לא שאני מתחבר לאיזה כבל של השכן וגונב ממנו חשמל. הם משדרים את זה באויר וזה נקלט על ידי כל ממיר רגיל. נכון, הם מנסים לגרום לי שלא אוכל לראות את התמונה אבל אם אני מצליח בכל זאת לראות את התמונה שהם משדרים אלי אז זה עושה אותי גנב?
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- yossid
- תותח על

שלחתי לך הודעה בפרטיMIMZAK @ 17/12/2010, 17:16 כתב: שלום רב...
אז זהו היום חיברתי את הממיר דרים 500V8 מסין לצלחת כיוונתי להוט בירד וסיריוס
אני מוצא תחנות והכל בסדר..........
איך פותחים את הערוצים החינוכיים....????
אם יש מדריך אשמח .......
בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אדון מנהל . הזמנים השתנו . והמוסגים הישתנו . בשנות החמישים . אבא שלי עבד בבניין . עם סוס ועגלה בהובלות . בכול ראשון לחודש עמד בתור באחד הבינינים שניבנו . ובא שלם עם תיק והייה נותן לכול פועל 800 לירות "ביד" עבור העבודה . את הכסף הביא הבייתה ועם זה הלכנו למכולת .י א @ 18/12/2010, 14:46 כתב: קרמר - למה אתה קורה לזה גנבים? האם בזה שהערוצים האלה נקלטים אצלי בממיר אני גונב ממישהו משהו? הרי זה לא שאני מתחבר לאיזה כבל של השכן וגונב ממנו חשמל. הם משדרים את זה באויר וזה נקלט על ידי כל ממיר רגיל. נכון, הם מנסים לגרום לי שלא אוכל לראות את התמונה אבל אם אני מצליח בכל זאת לראות את התמונה שהם משדרים אלי אז זה עושה אותי גנב?
היום ניכנס לך לחשבון סיפרה . שזה המשכורת . יורד לך הוראת קבע חשמל . שזה סיפרה . אתה מקבל צ'ק מפקיד לחשבון . שוב פעם מס' מישתנה לך בבנק .
פעם שמרו את השטרות מיתחת לבלטות . היום שומרים סיפרה בבנק (מיספר) .
כך זה עים הקליטה של ערוצים מוצפנים . אתה רק מפצח את הקידוד על מנת ליראות חינם . וזה לא רק אתה . עוד עשרות אלפי אנשים עושים את זה . כך שקורטים את הענף שיושבים עלו . אם כול האנשים יעשו את זה . אז לא יהיו מינוים חוקים . ולא יהייה למי לימכור . אז החברות יסגרו . כמו שניסגרו הערוצים הטובים הצרפתיים . לשחק עם מילים אני רק מפענח זה לא גנבה
לא תופס .
מי שרואה הוא לא גנב . הגנב הוא שמבצע את השיתוף . ובכול העולם יש עשרות אלפי אנשים שעושים שיתוף .
גם הפקידה בבנק . רק העבירה מיספרים מחשבון הלקוחות . לחשבון אח שלה .
זה לא גנבה . זה העברת מס' לחשבון אחר . הרי לא נגעה בשטרות של כסף
הבעייה זה לא שיתוף של אדם בודד . אלה עשרות אלפי משתפים שיש בארופה . וגוזלים פרנסה מתחנות טובות שמוכרות כרטיסים חוקים . שנישארים על המדף בחנות ולא נימכרים . אני כותב באופן כלילי על התופעה שתיגרום לסגירת תחנות טלויזיה בתשלום . אנשים אוהבים לקבל הכול חינם
עוד בתקופת התנ"ך . יעקב רימה את עשו ולקח לו את המרק בבלוף .
זה תיבעו של העולם . אין מה לעשות .
![[להקיא] [להקיא]](./images/smilies/vomit.gif)
רק הטכנאי קרמר
-
zweiss
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

גם אתה תמים . מי כתב על הוט ויס ?? . דוגמה למשל . בלוויין NIL ישנם ערוצי שואטיים . כול העולם הערבי רואה אותם חינם . כולל בישראל . כמה עשרות אלפי כרטיסים לא נימכרים ביגלל זה ???????????????? מדי חודש .zweiss @ 18/12/2010, 18:11 כתב: קרמר נראה לי שאתה קצת מגזים
אף אחד כאן לא גוזל את פרנסתם של אנשי
yes או hot
סה"כ חובבי הלויין הם מעטים מאוד
יחסית לכלל האוכלוסייה!
את הוט לא ניתן לשתף . את "יס" כן אפשר לשתף . אבל למשתפים אין אומץ לשתף
את שידורי יס . חובבילוויין ???? . איפו כול ערוצי הסקס שניסגרו . כמו סקס ויו ועוד ערוצים צרפתיים שניסגרו . ביגלל הצפיה החינם . גם תעשית המוסיקה סובלת . מצריבות . ושיתוף . יש את הסיפור לילדים . של העורב והגבינה . שאמרו לעורב תשיר יל לך קול יפה ונפלה לו הגבינה מהפה . והשואל אכל אותה .
כול אחד חושב רק על עצמו . ולא מהייתר . זה טיבעו של עולם .
רק הטכנאי קרמר
-
logn
- חבר פורום

-
MAYDASSA
- מתקין

-
tomer22
- חבר ותיק

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

נכון בגמרה כותבים הרבה דברים חכמים . רק הם שייכים לעבר . דין תורה כימעט ולא פונים אלו . יש הרבה חברות שמוכרים כרטיסים . כמו פנטהז . נימכר מאנגליה עד עירק . שואטיים . הכרטיסים נימכרים ממרוקו עד עירק .MAYDASSA @ 18/12/2010, 19:39 כתב: יש פסוק בגמרא שכתוב שאם העץ גדל מחוץ לתחום היחיד אז הוא שייך לתחום הרבים
ומותר לקטוף ממנו פירות .
כך גם בנושא לווין מי שמשדר מחוץ למדינה שלו אין לו מה לבוא בטענות
ולכן מותר לפתוח את הערוצים המוצפנים ,וזה בכלל לא נחשב גניבה
לכן אני אישית חושב שאתה חייב התנצלות כלפי המנהל וגם כלפי חברי הפורום.
קודם כול לא כתבתי שהמנהל גנב . ועושה שיתוף . כתבתי על התופעה בכללי איך זה מיסתדר בעולם . כול כרטיסי הסקס נימכרים לכול מקום שהערוץ ניקלט .
כך שהדוגמה לא מתאימה של הגמרה .
ואים יקלטו את יס בשיתוף בקפריסין . נכון אין ליס זכיון על קפריסין . אבל חברת הכבלים בקפריסין תפסיד לקוחות . שלא יתחברו לשם . ביגלל שרואים את יס חינם .
אני כותב על התופע בעולם . ולא מיתמקד באדם בודד שמיצר שיתוף .
לא כתבתי שהמנהל עושה שיתוף או גונב . ואים זה הובן כך אז מבקש את סליחתו .
אבל זה טבעו של העולם . לא לשלם מיסים . לרמות את הזולת . לשחק אותה לא מבין . לתרץ כול מיני תרוצים . כמו בשירשור הזה .
לא סתם כתבו במעמד הר סיני . "לא תיגנוב "
רק הטכנאי קרמר
-
MAYDASSA
- מתקין

-
MIMZAK
- חבר פורום

-
tomer22
- חבר ותיק

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

הייה פעם דיון בפורום . איך פותחים כספות של בנק . האנשים רצו רק לקחת כסף בהשאלה . השאלה שלך דומה . מה שנעול אז נעול . אים אין לך מפתח (כרטיס)MIMZAK @ 18/12/2010, 20:34 כתב: דיון מעניין נהיה פה
אבל בכל זאת למישהו יש מדריך איך פותחים את הערוצים??????.
לדעתי זו לא גניבה ואני לא מחפש שיתוף אלא כמו כולם FTA .....
אז זה כמו שאין לך מפתח לדירת שכן
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

גם אני אוהב לעראות דברים בחינם . ולא לשלם אם אפשר . אבל לבוא ולתרץ שזה לא גנבה זה דבר אחר .tomer22 @ 18/12/2010, 21:08 כתב: קרמר ראה בשנים האחורונות בתדירות גבוהה את שתי ערוצי הסקס PG - BG בלווין סיריוס ומשום מה זה לא הפריע לו אפילו ששתי הערוצים האלה עובדים אם קודים
אגב לי יש כרטיס חוקי של פנטהס עלה לי 200 יורו
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

מר MAYDASSA כזו כמות של שטיות שאתה כותב במיסגרת הזו עוד לא ראיתי .MAYDASSA @ 18/12/2010, 20:11 כתב: קרמר בשנים האחרונות הצדק מעסיק אותך הרבה ,לארגוני הנשים והפמניסטיות יש אימרה
שמי שמייצר סרטים פורנגרפים הוא מנצל ומתעלל בנשים שמשחקות בסרטים
ומי שרוכש כרטיס אפילו חוקי תורם לתופעה הזאת להתמשך .
ואז הוא נחשב בעניהם שותף לפשע
מה אתה אומר על זה?
מה עניין שמיטה להר סיני . אירוגוני פשע . אם צילום סרטי סקס הייה פשע . אז החוק הייה מיזמן סוגר את התעשייה הזואת . כול אדם מעל גיל 18 הוא אדון למעשו . אלה אם האדם לא בארי ויש לו אפוטרפוס . הוא יכול לעשות מה שבא לו בגופו . במיסגרת המוסר . ניצול הנשים ? אתה מצחיק . הם מקבלות שכר עבור הצילומים . ואף אדם לא מכריח אותם להיצתלם .
העברתה נושא משיתוף . לסיראטי סקס
העיקר שבוע טוב
רק הטכנאי קרמר
-
MIMZAK
- חבר פורום

טוב חברים תודה לכל מי "שניסה לעזור"
יש חבר אחד שמגיעה לו תודה גדולה וזה YOSSID שהדריך וכיוון איך לעבוד עם התוכנה שתירגם
ואיך להכניס מפתחות וכל מה שצריך וגם נתן את המספר הנייד שלו אם אצטרך עזרה נוספת
ושוב פעם תודה ליוסי...........
הטכנאי קרמר אני חושב שהוא בעסק הזה יותר שנים מהגיל שלי ולכן מה שלי נראה מסובך בשבילו זה דבר שבשיגרה(ואני קורא תשובות שלו בפורום חשמל תפוז)
יש חבר אחד שמגיעה לו תודה גדולה וזה YOSSID שהדריך וכיוון איך לעבוד עם התוכנה שתירגם
הטכנאי קרמר אני חושב שהוא בעסק הזה יותר שנים מהגיל שלי ולכן מה שלי נראה מסובך בשבילו זה דבר שבשיגרה(ואני קורא תשובות שלו בפורום חשמל תפוז)
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

כאשר תתחיל ליראות ערוצים ללא שיתוף . ספר לנו מה אתה רואה בעזרתו של יוסי .MIMZAK @ 18/12/2010, 22:42 כתב: טוב חברים תודה לכל מי "שניסה לעזור"
שבוע טוב לכולם
תיזהר לא לעבד את המפתחות
רק הטכנאי קרמר