פתיחת ערוצים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
tomer22
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי tomer22 »

בינתיים יוסי לא מגיב לשטויות שרשמת :D הוא עושה לך הנחות של סוף עונה !
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

קרמר - אתה מנסה לעת זיקנה להתיפיף לך במעטה צדיק. אתה מביא דוגמאות כמו הכספת ופקידת הבנק שאלו הם עבירות פליליות בעליל ואין בינן לבין שידורים המשודרים באויר החופשי של כולנו כולם.

חברות מנצלות את האויר שלנו כדי להעביר שידורים לכולם. כן כן, לכולם. הם לא גורמים ללווין לשדר את השידור רק ללקוחות שלהם, הם משדרים אזור גאוגרפי וכל מי שחי באזור הגאוגרפי הזה קולט את השידורים שלהם.

הם מנסים לחסום את היכולת של אנשים שלא שילמו להם לראות את התמונה. הם בעצם מנצלים את האויר שלי כדי שרק שכן שלי יוכל להינות מהשידור באויר שלי.

זה לא קשר חוטי בין החברה המשדרת והלקוח. בקשר כזה של אחד על אחד אם מישהו מתחבר לקשר הזה הרי הוא עושה פעולה לא חוקית. אבל בסוג קשר שאינו אחד על אחד, שידור שהוא גלובלי ללא אבחנה בין מי שלקוח ומי שאינו לקוח, הרי אני יכול לעשות כרצוני עם השידור שאני קולט.

איפה יכולה להתחיל עבירה (ואני אומר יכולה..), אם אני פורץ את החשימה ומפיץ אותה בתשלום. אבל אם אני הצלחתי לפרוץ את השידור שהם משדרים אלי (ואני מדגיש אלי כמו לכל אחד אחר שגר תחת השידור שלהם) וצופה בשידור להנהתי אז אני לא גונב מאף אחד כלום!!

מקווה שתקרא היטב את דברי לפני שתענה בשליפה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

אדון מנהל . כול מה שכתבתה . זה קישקוש אחד גדול . מי שהצליח לפצח לעצמו ורואה בבית . יבושם לו . אני כותב על התופעה הכלל עולמית . של פעולת השיתוף . שהולך בחור קונה שרת ושולח קודים למס' מינוים . תמורת 1000 או 500 ש"ח לשנה . וזה לא שייך לאויר שלי או שלו . זה שייך . שבחור קונה כרטיס של סקאי . ושולח ל1000 איש את הקודים . וזה שייך שאני קניתי פנטהז כרטיס . ואלפי אנשים בישראל וארופה רואים חינם . ביגלל אותו בחור שמפיץ את הקוד .
ולא אותו בחור שהיצליח לפצח לעצמו בבית את הקוד .
אדון מנהל אתה חלש במישפטים . לפי מה שכתבה נימוקים שלך לא תופשים בבית מישפט . הם תופסים אים תספר את זה לבחור תמים . יגיד המנהל צודק . בבית מישפט תפסיד .
זו התחמקות ששופטים לא אוהבים כאשר ניתבע טוען . אויר שלי אויר שלו
בשנות ה90 מת"ב . העביר ערוצים רוסיים למנויים שלו . לא שילם תמלוגים לרוסים . בא בחור מבאר שבע . נסע לרוסיה קיבל יפוי כוח מהתחנה הרוסית . בא להוט/מת"ב רצה תמלוגים . מת"ב ענו לשופט (כמוך) כמו שיש בלוק ששם צלחת ורואה רוסיה חינם . השידור לא הייה מקודד . והייה אנלוגי . כך אנחנו ששמנו צלחת ומעברים ללקוחות שלנו שידור מרוסיה . השופט לא קיבל את הטיעון הזה . וחייב את מת"ב לשלם תמלוגים על הרווחים מהציבור הרוסי לתחנה ברוסיה . הוט עשו בשנות ה90 עוד כמה תרגילים כאלה עים תחנה מדרום אמריקה ומאנגליה . עד שהיגיעו נציגים לישראל מהתחנות לבקש תמלוגים . הוט יכול להרשות לעצמו צלחת של 6-8 מטר
כך זה לא שייך לאויר שלי אויר שלו . שם המישחק זה כסף והרבה .
וכמובן שיש כאן עברה על פקודת המיסים . מי שלא מנהל ספרים כחוק
רק הטכנאי קרמר
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

טעות דרום אפריקה . ולא אמריקה .
רק הטכנאי קרמר
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

קרמר, קודם תלמד להתבטא בנימוס ולא להגיד קישקוש גם אם אתה לא מסכים.
אתה מדבר על דבר אחד ואני מדבר על דבר אחר.
אתה גאון במשפטים, אני עוד לא הוזמנתי למשפט.
אז סע ברכה ותתקדם.
tomer22
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי tomer22 »

י'א חבל לקחת ללב קרמר מנסה להוציא את העצבים של העבודה שלו כאן בפורום :D
מה שלא יהיה קרמר תמיד חושב שהוא צודק החבר הכי טוב של קרמר הוא הטכנאי קרמר בעצמו [אצבע]
tomer22
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי tomer22 »

כנראה שבזמן האחרון לא הולך לו כול טוב בעבודה..לא נורא..עוד מעט יעלה לאוויר Hispasat 1E אם צלחות של 1.20 מ' ואז יהיה לו מלא עבודה
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

י א @ 19/12/2010, 19:15 כתב: קרמר, קודם תלמד להתבטא בנימוס ולא להגיד קישקוש גם אם אתה לא מסכים.
אתה מדבר על דבר אחד ואני מדבר על דבר אחר.
אתה גאון במשפטים, אני עוד לא הוזמנתי למשפט.
אז סע ברכה ותתקדם.
אדון מנהל . אתה צעיר . עוד יבוא היום שתוזמן . אני עם העבר שלי גמרתי מעולה . וחזרתי בתשובה .
אתה נימצא עדיין בהווה . וימים יגידו איך זה יגמר . בהצלחה .
כול אחד כותב מה שבא לו . זה רק פורום
רק הטכנאי קרמר
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

הטכנאי קרמר @ 20/12/2010, 15:03 כתב: אדון מנהל . אתה צעיר . עוד יבוא היום שתוזמן
קרמר,

נשמע שאתה מייחל לי את זה.

תיזהר בסגנון הדיבור הזה או שאתה רוצה תזכורת לפרידה מהפורום הזה
נעול