אבוד !!
האם ראיתם את האיש הזה ??
דר' דיריק שיפארד
אורך: 1.79 מ'
כינוי: דר' מקדרימי
נראה לאחרונה ב 19 בדצמבר בשידור על הדרימבוקס ומאז נעלמו עקבותיו
אם אתם רוצים לדעת יותר על 75 הערוצים האבודים על הדרימובוקס נא להתקשר למספר....
לפני כמה שנים, בימי האירדטו 1, שואוטיים היתה פרוצה כמו מסננת. מנכ"ל שואוטיים היה בהיסטריה. הפעיל לחץ על חברת אירדטו לפתור את הפריצה. עבדו עבדו ויצאו עם אירדטו 2. לא עברו יומיים ומנכ"ל שואוטיים יצא בפרסומים שלגלגו על כל ההאקרים ואמר שנראה אתכם עכשיו...
היה לנו מסך שחור לתקופה של כמה חודשים. היה מבאס. אבל התחילו אז השיתופים וערוצי שואוטיים חזרו לחיים.
נהננו משואוטיים כ 5 שנים במחיר שווה לכל נפש.
תמיד כשהמסכים משחירים אנשים נכנסים לדכאון ואומרים זהו נגמר.
הבעיה היא שלציבור דוברי הערבית אין כלכך אלטרנטיבה עכשיו, תזכור שרובם לא דוברי אנגלית שוטפת ובלי תרגום גם סרטי טבע לא יוכלו להבין (לא להעליב אבל זה הרוב)
מה שמוזר הוא שעד עכשיו הערוצים עם התכנים בערבית אצל חלק לא קטן מהשיתופים עדיין עובדים , האם זה מכוון או שזה עניין זמני עד סגירה מוחלטת?......
DM 800 SE - 4w-7w-13e-26e
יחיה השיתוף ! מכור לערוצי HD
ישנם מנויים חוקיים של שאוטיים במצריים שעדיין לא קיבלו ממירים חדשים ולכן הם השאירו את הערוצים האלה באותו קידוד כדי שיוכלו לראות אותם דרך הכרטיס החוקי שיש להם... כשיגיעו הממירים למצריים לא תהיה להם בעייה לעבור לקידוד החדש כי אנשים יוכלו לקבל את הממיר החדש...
משהו לא הגיוני כאן?! אם הצפנה הישנה עדיין פעילה, אז מה מונע ממני בישראל לראות אותה? אז אני אבקש ממישהו במצרים שיקנה את הכרטיס עבורי...אני לא מצליח להבין מה קשר למיקום הגיאוגרפי?
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
אני לא מבין עדיין את היתרון של המצרים? מה הם יכולים לראות שאנחנו לא יכולים בישראל?
אם ההצפנה הישנה עדיין פועלת,אז כולם צופים בה.כולל אותנו בישראל.ואם לא,אז גם במצרים לא רואים!!?
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה