כשהיבואן מוכר לחנויות, מתקינים, ופרטיים זה מגדיל את התחרות ובסופו של דבר הצרכן הפרטי מרוויח.
אני קניתי את הממיר הזה ממתקין צלחות שעובד הרבה עם טלראן ושילמתי 1200 ש"ח, עם אחריות ושירות עד הבית. לדעתי משתלם.
וויזנט 9510 HD
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אולי תסביר איך זה מגדיל את התחרות ? אם טל ראן מוכר לצרכן . אז מי יקנה מימני . ????????? ואני קונה יותר מאשר אותו צרכן בודד .פנחס גרשון @ 31/12/2010, 22:57 כתב: כשהיבואן מוכר לחנויות, מתקינים, ופרטיים זה מגדיל את התחרות ובסופו של דבר הצרכן הפרטי מרוויח.
אני קניתי את הממיר הזה ממתקין צלחות שעובד הרבה עם טלראן ושילמתי 1200 ש"ח, עם אחריות ושירות עד הבית. לדעתי משתלם.
יש יבואנים בציוד אחר שמוכרים לחניות וגם מוכרים באינטרנט . אז חניות גדולות לא קונים מאותו יבואן . אומרים לו או אנחנו או אתה באינטרנט .
רק הטכנאי קרמר
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
פמחס גרשון - העיקר שאתה מרוצה. אבל צריך לדעת שכשקונים ממתקין שבא לעשות עבודה אצלך אז הוא בונה תימחור לפי איך שנראה לו. אם הוא יודע שאתה יכול למדוד את המחיר שלו עבור הממיר אז הוא יציע לך את הממיר במחיר אטרקטיבי ויקנה את אמונך במחירים שלו ו"יתקע" אותך בדברים האחרים ששם קשה להשוות מחיר.
אני אומר את הדברים מהיכרות שלי את העסק הזה. כמובן שיש מתקינים ישרים.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
פנחס גרשון
- חבר פורום

בדיוק מהסיבה הזו, צריך להשוות מחירים ולדבר עם מספר מתקינים וחנויות, ולא למהר לקנות מכל אחד בלי לבדוק.י א @ 1/1/2011, 18:35 כתב: פמחס גרשון - העיקר שאתה מרוצה. אבל צריך לדעת שכשקונים ממתקין שבא לעשות עבודה אצלך אז הוא בונה תימחור לפי איך שנראה לו. אם הוא יודע שאתה יכול למדוד את המחיר שלו עבור הממיר אז הוא יציע לך את הממיר במחיר אטרקטיבי ויקנה את אמונך במחירים שלו ו"יתקע" אותך בדברים האחרים ששם קשה להשוות מחיר.
אני קניתי ממתקין מוכר ואמין בעל המלצות, כך שתאמין לי שאני לא מודאג והוא לא "דפק" אותי.
בנוסף, עם מתקין הרבה יותר קל להתמקח על המחיר.