הבחור כעס כי המנהל כתב לו . שיחסום אותו על מה שענה למישהוא .
אני רגיל שבמנהל מאיים עלי . ולוקח לתשומת ליבי . הבחור ההוא כניראה חם מזג . וכתב מה שכתב מיתוך כעס שהמנהל העיר לו . כול אחד והמינהגים שלו .
העיקר שנה טובה ובריאות הרבה . הייתר זה רק הבל הבלים .
ראו כזה שחקן כמו ספיחב עלך לעולמו . והוא רק בן 69 ת.נ.צ.ב.ה
baruh @ 6/1/2011, 13:37 כתב:
ועוד הוא מתקין צלחות לפי שהוא איך מדבר ככה ניראה התקנה שלו
העבודה מביאה לפעמים לאנשים במדינה את העצבים אנשים כאן מאוד עצבנים ןיש כאלה שמחכים רק להזדמנות כזאת כדי לשפוך את כול העצבים שלהם על מישהו אחר לצערי זה קורה גם בפורומים אחרים בארץ וחבל אסור שיקרו דברים כאלה
לירן לדנשטיין שלום.
אני לא מצדיק מה שרשמתה אז מה העבודה בארץ מביאה עצבים גם לי עבודה והמצב בארץ מביאה לי עצבים אז אני צריך להיתנפל על מישהו.תבין מה שקורה שהוא קיבל חינוך הכול בא מהינוך מהבית ואם הוא עצבני שיקח רגיעון חחחחח
baruh @ 7/1/2011, 13:09 כתב:
לירן לדנשטיין שלום.
אני לא מצדיק מה שרשמתה אז מה העבודה בארץ מביאה עצבים גם לי עבודה והמצב בארץ מביאה לי עצבים אז אני צריך להיתנפל על מישהו.תבין מה שקורה שהוא קיבל חינוך הכול בא מהינוך מהבית ואם הוא עצבני שיקח רגיעון חחחחח
זכותך לא להצדיק את מה שרשמתי למרות שהמנהל כן הצדיק אותי
אני כן מסכים איתך שזה מגיע מהחינוך בבית אבל מה לעשות שיש הורים שלא יודעים לעשות זאת נכון
חברה אל תהיו פסיכולוגים . ממתי אתם מבינים בחינוך?? . ומה זה ביכלל חינוך? . כול אחד בבית חושב אחרת ומחנך אחרת . הבחור חשב שהוא צודק לכן כתב את מה שכתב . למה יש בתי מישפט ??? כי כול אחד חושב שהוא צודק . אומנם למנהל יש את זכות הווטו .
גם אני כועס ומביע את זה בצורה מסויימת . העיקר שזה עבר
אדון קרמר היקר ממתי אתה מבין בחינוך אתה מחנך את הילדים שלך גם להיטבטא ככה כמו הבחור שהיתבטא אני גם מחנך את הילדה שלי להיות טובה ולא גיזענית ובנוסף להיזהר מאנשים מלוכלכים וכמובן גם סוטים שלא חסר נכון קרמר