20 שנה מלאו
- לירן לדנשטיין
- חבר ותיק

סיפור קטן ...כדי לקשור הנושא לתחום שלנו ...
כשפרצה מלחמת המפרץ הסתבר לרשות השידור שאין להם צלחת לויינים לקליטת CNN
באותם הזמנים CNN היתה היחידה ששידרה 24/7 ורוב תחנות הטלויזיה בעולם
הקליטו כתבות וקטעי כתבות מתוך CNN וישידרו לצופיהן ...
קיבלנו קריאה דחופה להגיע עם צלחת 4 מ' ( C בנד - אנלוגי כמובן ) ולהתקינה על הגג של
בנין הטלויזיה ברוממה ירושלים ....וכך כשאנחנו צמודים לערכות האב"כ
הבאנו צלחת שלימה שהיתה מותקנת בתל אביב וכמו שהיא מנוף הניף אותה לגג הבניין
עוד באותו היום הושלם המבצע ולטלויזיה היה פיד ל CNN משלה ...
כשפרצה מלחמת המפרץ הסתבר לרשות השידור שאין להם צלחת לויינים לקליטת CNN
באותם הזמנים CNN היתה היחידה ששידרה 24/7 ורוב תחנות הטלויזיה בעולם
הקליטו כתבות וקטעי כתבות מתוך CNN וישידרו לצופיהן ...
קיבלנו קריאה דחופה להגיע עם צלחת 4 מ' ( C בנד - אנלוגי כמובן ) ולהתקינה על הגג של
בנין הטלויזיה ברוממה ירושלים ....וכך כשאנחנו צמודים לערכות האב"כ
הבאנו צלחת שלימה שהיתה מותקנת בתל אביב וכמו שהיא מנוף הניף אותה לגג הבניין
עוד באותו היום הושלם המבצע ולטלויזיה היה פיד ל CNN משלה ...
- לירן לדנשטיין
- חבר ותיק

כן נכון ...לא יודע בן כמה אתה ואם היית באותה תקופה ,
אני ומשפחתי ישבנו בחדר האטום באותם ימים כמו כל עם ישראל
ושמענו את הטילים נופלים ואת הפטריוט שרק עשה רעש גדול ולא הועיל כלום
הלילה הראשון היה הקשה מכולם כשישבנו כמה שעות מבלי לדעת מה קורה
וכשכולם חשבו שטיל כימי נפל על תל אביב ....היה בילבול רב ,
נקווה שלמדו לקח מהמלחמה ההיא ...ואם נהיה אי פעם שאותה סיטואציה
המצב יהיה שונה הפעם ...
אני ומשפחתי ישבנו בחדר האטום באותם ימים כמו כל עם ישראל
ושמענו את הטילים נופלים ואת הפטריוט שרק עשה רעש גדול ולא הועיל כלום
הלילה הראשון היה הקשה מכולם כשישבנו כמה שעות מבלי לדעת מה קורה
וכשכולם חשבו שטיל כימי נפל על תל אביב ....היה בילבול רב ,
נקווה שלמדו לקח מהמלחמה ההיא ...ואם נהיה אי פעם שאותה סיטואציה
המצב יהיה שונה הפעם ...
- לירן לדנשטיין
- חבר ותיק

במלחמה הבאה של ישראל מול איראן זה יהיה סיפור אחר לגמרי זאת תהיה מלחמת כפתורים בלי קואליציה רחבה כנראה אם עזרה קלה של האמריקאים האיום האיראני על ישראל הרבה יותר גדול ומסוכן לעומת האיום העיראקי ב-91' טילי השיהאב 3 שיש היום לאיראנים הרבה יותר מתקדמים ומסוכנים מאשר טילי הסקאד שנפלו כאן ב-91' מדענים ברחבי העולם טוענים שיהיה לאיראנים אפשרות להרכיב עליהם ראש נפץ כימי או גרעיני
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

ולי זה מזכיר דברים מאוד נעימים . קודם כול אז היו לי כבלים
ושידרתי מיסביב לשעון . אנשים לא הלכו לעבודה . את הסרטים הכחולים ביטלנו בימי שישי שלא יפול באמצע הסרט איזה סקד .
מה שכן אז התחילו ליפרוח מכוני הליווי בחיפה . ואז הייתי בשיא כוחי במותני, כמה הייתי מוכן לשלם לחזור לימים ההם העסק דפק ואני היסתובבתי ברחובות חיפה ... לתענוגות
ושידרתי מיסביב לשעון . אנשים לא הלכו לעבודה . את הסרטים הכחולים ביטלנו בימי שישי שלא יפול באמצע הסרט איזה סקד .
מה שכן אז התחילו ליפרוח מכוני הליווי בחיפה . ואז הייתי בשיא כוחי במותני, כמה הייתי מוכן לשלם לחזור לימים ההם העסק דפק ואני היסתובבתי ברחובות חיפה ... לתענוגות
רק הטכנאי קרמר
-
satobacko
- אחלה חבר

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אדון מנהל אם עברו 20 שנה ואני כותב כאן . זה סימן שהכול עבר בשלום . כמה כסף שאני שפכתי על בנות יפות הייתי קונה בזה עשרות צלחות עם שיתוף להרבה שנים . אם הייתי יכול להחזיר את הגלגל אחורה הייתי מתחיל הכול מהתחלה . זה לא אומר שהיום כוחי לא במותני . אבל זה נחלש הרבה .י א @ 17/1/2011, 13:48 כתב: נזהרת לא לחטוף איידס?
אבל בנות פנתהז עוזרות . העיקר הביראות והייתר הבל הבלים .
אני גם מקדיש הרבה זמן לתחביב שלי האזנה למוסיקה במערכת רצינית
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

קרמר- תשקיע במניות של וויאגרה
, יחזור הכוח
בכל מקרה האיום על ישראל הוא לא מאירן כי אין בעיה כיום לפגוע בטילים ארוכי טווח דרך מערכת החץ, האיום האמיתי שאירן משקיעה בו את כל הכסף הוא הטילים קצרי טווח מעזה ומלבנון , כאשר למנוע מטרה של שיהב 3 אין בעיה עם חץ, אבל לך תמנע 2000-3000 טילים בכמה מכות קצרות, זה כבר איום אחר, ומשם האיום האמיתי.
דרך אגב נתון מעוד מעניין, היה לי לוח שנה על המקרר, כל פעם שהיה נופל טיל הייתי רושם, משום מה אף פעם לא היה נופל טיל ביום שלישי עם אני לא טועה, כאילו הערקים יצאו לאפטר
בכל מקרה האיום על ישראל הוא לא מאירן כי אין בעיה כיום לפגוע בטילים ארוכי טווח דרך מערכת החץ, האיום האמיתי שאירן משקיעה בו את כל הכסף הוא הטילים קצרי טווח מעזה ומלבנון , כאשר למנוע מטרה של שיהב 3 אין בעיה עם חץ, אבל לך תמנע 2000-3000 טילים בכמה מכות קצרות, זה כבר איום אחר, ומשם האיום האמיתי.
דרך אגב נתון מעוד מעניין, היה לי לוח שנה על המקרר, כל פעם שהיה נופל טיל הייתי רושם, משום מה אף פעם לא היה נופל טיל ביום שלישי עם אני לא טועה, כאילו הערקים יצאו לאפטר
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

- לירן לדנשטיין
- חבר ותיק

לא צריך לזלזל באיראנים ששפכו עד היום מיליוני דולרים על עיסקאות נשק אם צפון קוריאה ורוסיה יש באיראן מדענים שעוזרים להם לפתח נשק להשמדה המוניprince_amir @ 17/1/2011, 23:29 כתב: בכל מקרה האיום על ישראל הוא לא מאירן כי אין בעיה כיום לפגוע בטילים ארוכי טווח דרך מערכת החץ
נתניהו ביקש מהרוסים המון פעמים לא למכור להם את טילי S 300 המסוכנים
המזל הכי גדול של ישראל שאיראן ועיראק ניהלו לפני זה בינם במהלך שנות 80 מלחמה עקובה מדם במשך 8 שנים שבה נהרגו אלפי חיילים משתי הצדדים בסוף המלחמה הוכרעה ע'י העיראקים רק בשימוש של נשק כימי אלמלא המלחמה הזאת שגרמה לעיראקים אבידות קשות ביותר המצב שלנו היה הרבה יותר גרוע ב-91'
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

זונות !! יש דבר יותר טוב מזונות ???????? עוד בתקופת התנ"ך הייתה כבר רחב הזונה . שהמרגלים החרמנים חיפשו אותה .
זה שהם מנצלים שגובים כסף עבור זה זה לא רע . כול שקל ששילמתי הייה שווה את זה . רק חבל הזמן הוא נגדי ולא הכסף .
מי שלא ניסה רק הפסיד הנאות החיים . אח מי יתן ונחזור לימים ההם . אבל ברוך השם ויגרה עדיין אני לא צריך
זה שהם מנצלים שגובים כסף עבור זה זה לא רע . כול שקל ששילמתי הייה שווה את זה . רק חבל הזמן הוא נגדי ולא הכסף .
מי שלא ניסה רק הפסיד הנאות החיים . אח מי יתן ונחזור לימים ההם . אבל ברוך השם ויגרה עדיין אני לא צריך
רק הטכנאי קרמר