אני מאוד מקוה
בכל מקרה שלחתי פניה לפניות הציבור במשרד התקשורת .
אני מציע שכל אחד ישקיע 5 דקות במשלוח הפניה.
חסכתי לכם חיפוש, אז קבלו את הדף למשלוח הפניה.
לפי מה שאומרים בכתבה יגדל מערך השידורים של עידן מ 5 היום ל 18 ..תוך שנה וחצי .
ולפי מה שאני מצליח להבין רשימה הערוצים כנראה תיראה כדלקמן :
1) ערוץ 1
2) ערוץ 2
3) ערוץ 10
4) ערוץ 33
5) ערוץ הכנסת
6)ערוץ 9
7) ערוץ 23
8) ערוץ 24
9) ערוץ בערבית ( כשיוקם )
10)ערוץ מורשת ( כשיוקם)
11) ערוץ חדשות ( כשיוקם )
12 ) ערוץ 1 ב HD
13) ערוץ עבור שידורי רדיו ( כנראה מקבץ של כל תחנות הרדיו )
14 עד 18 ) יכלול ערוצים נוספים עתידיים - HD או SD יקבעו בדיונים נוספים
לא ישודרו ערוצי ילדים ולא ישודרו ערוצי ספורט על מנת לא לפגוע ב YES ו-HOT
ערוץ 9 כאשר יתווסף לחבילה הזאת יבריח מיס והוט המון לקוחות שמחוברים אליהם רק בגללו.
אנשים פשוט יקנו ממיר עם שתי שיטות (DVB-S וDVB-T) יקנו כרטיס של רדוגה ויצפו בשילוב הזה. הרבה יותר זול מיס/הוט ותוכן יותר מעניין.
אני גם מאמין שבקרוב מאוד רדוגה יוסיפו כמה ערוצי HD ויהפכו לחבילה מאוד אטרקטיבית לדוברי רוסית.
דרך אגב גם פלטפורמה HD יוסיפו בקרוב עוד כ5 ערוצים חדשים. וזה יהפוך אותם למס 1 בשוק דובר רוסית.
בקיצור על רקע של כל זה יס והוט הולכים לקבל מכה לא קטנה עם הוספת ערוצים האלה.
Optibox Gekko HD
4w-4.8e-9e-13e-36e-42e-53e--75e
1m Telran-1m Gibertini-1.2m Telran
י א @ 19/1/2011, 16:52 כתב:
לקליטת 1 HD יצטרכו ממיר יקר יותר עם יכולות HD וזה כבר יהפוך ללא משתלם.
למה לא משתלם?
במחיר של 350 שקל אפשר לקבל ממיר קרקעי HD עם חיבור HDMI שאפשר להנות ממנו משידורי ה HD.
גם אם אדם ירכוש את הממיר הזה אך ורק לצורך קליטת משחקי ספורט ויצפה בערוץ רק כמה פעמים בשנה, זה עדיין יוצא משתלם.
במחיר של חודש וחצי מנוי לכבלים/יס (בחבילה הכי בסיסית), אפשר לקבל ממיר שיעבוד לפחות כמה שנים טובות. גם אם לאותו אדם אין קליטה טובה, והוא יצטרך להשקיע קצת יותר ולחבר את הממיר לאנטנה חיצונית, זה עדיין מאוד משתלם.
צריך לזכור שהמהלך הזה יוריד מחירים גם ללקוחות יס/הוט כי הוא ייצור אלטרנטיבה אמיתית.
לדעתי העניין של ערוץ 1 HD הוא שולי כאן ...החבילה תהיה אטרקטיבית
להרבה מאוד מציבור מיעוטי יכולת וקבוצות חלשות באוכלוסיה למשל פנסיונרים וקשישים
שבנכו צופים בדר"כ בערוצים הממלכתיים וכך יחסך מהם התשלום החודשי ל יס או הוט .
אם החבילה גם תכלול כמה ערוצים נוספים כמו מורשת , חדשות ועוד אז בכלל יהיה זה מענה
הולם למי שמסתפק במועט ויהווה בהחלט פתרון ראוי ,
גלובל @ 20/1/2011, 09:04 כתב:
החבילה תהיה אטרקטיבית
להרבה מאוד מציבור מיעוטי יכולת וקבוצות חלשות באוכלוסיה למשל פנסיונרים וקשישים
נכון, אבל לא רק להם.
ללקוח ממוצע משלם להוט מעל 2000 שקל בשנה עבור הכבלים. זה לא מעט כסף גם לאדם מהמעמד הבינוני.
ובכלל, אחוז החדירה של הכבלים בישראל הוא ללא תקדים בעולם. בהרבה מדינות שאני מכיר באירופה כבלים זה רק לפריקים של טלוויזיה או לחובבי ספורט מושבעים. השאר מסתפקים בהיצע הרחב שיש לערוצי החינם.
אם חבילת החינם תהא אקטרקטיבית היא תוכל לקרוץ גם להרבה אנשים שצופים בעיקר בערוצי החינם, ולא צריכים את כל הערוצים שמספקים הכבלים (שרובם, אגב, ברמה מאוד מאוד נמוכה).
ולי.א - לפי האתר הזה מוצע ממיר שמוצג כתומך בשידורי HD ב 355 שקלים כולל משלוח. תקן אותי אם אני טועה.
לבנתיים הכל דיבורים
היו צריכים לפי החוק לנתק ב 02.02.11 את השידור האנלוגי של ערוץ 1 וערוץ
2 כדי לפנות תדרים לערוצים החדשים שאמורים לעלות בDTT
כרגע זה לא יקרה לפחות עד אפריל ובאפריל ימשכו את זה עד אוגוסט ובאוגוסט ימשכו את זה עד סוף השנה ואז כל עניין הערוצים החדשים יתעכב אני לא מבין למה משדרים עדיין את השידור האלוגי
אם קיבלו החלטה לנתק את האנלוגי בתאריך מסויים למה לא עושים זאת היה להם יותר משנה להיערך פשוט ביזיון