האם עדיין יש היום מערכות קווד ? בעידן ה 5.1 וה-7.1 סראונד ?
מאיזה חומרים אתה מנגן במגבר קווד ...כלומר שיש 4 פסי קול נפרדים ?
פעם זה היה תקליטי קווד מה יש היום אם בכלל ?
גלובל @ 29/1/2011, 07:37 כתב:
האם עדיין יש היום מערכות קווד ? בעידן ה 5.1 וה-7.1 סראונד ?
מאיזה חומרים אתה מנגן במגבר קווד ...כלומר שיש 4 פסי קול נפרדים ?
פעם זה היה תקליטי קווד מה יש היום אם בכלל ?
יש לי כמה תקליטי קווד . אבל רוב הזמן אני מאזין למוסיקה . בסטראו כמובן
מפעיל רק את 2 הקוודים בצדדים . בסרט 5.1 שומעים כמובן בסנטר רק את הדיבור . בצדדים שומעים את הרקע של הסרט . הרחוב הליווי וזה נותן רכבות מכוניות צליל טבעי . וליפעמים גם מאחור
יש לי מלאי של כ400 תקליטורים שרוב זמן הפנוי אני מאזין להם . גם תחנות רדיו משוויץ מאזין בסטרו . עדיים לא מת הסטראו במוסיקה . אני צופה הרבה בתחנה של שוויץ יש לה צליל מעולה בסטראו וAC3
תודה . העבודה ניגמרה בצלחות . אז נישרוף את הזמן בהאזנה למוסיקה .
הממיר קטרין מוצי תמונה טובה . אבל ניתקע לפעמים קראתי שקניתה ממיר מעולה האים התמונה כמו קטרין והאים ניתקע ומקליט . הקטרין שלי לא מקליט ביגלל החלפת התוכנה ל תוכנה עם תמונה של ציפורים בכתום
אין על הסאונד שיוצא מהתקליטים
הוצאתי מהמחסן לאחרונה את הפטיפון שהיה לי מלפני 35 שנה[bsr]
מצאתי ברדיו ליאון מחט shur-55 והצליל מהמגבר אצלי מחזיר אותי לשנות ה70
כמוכן הוצאתי מהארכיון אצלי[מחסן] את כל הגולדן גיטר וגימס לסט -הילדים לא מבינים מאיפה הבאתי את הציוד-איזה נוער זה-לא יודעים שיש דבר כזה שניקרא פטיפון.
קרמר-שמתי את הקאטריין ואת הדרים 800 בצד למיקרה חירום ואני נהנה מהדבר הכי מוצלח שניתקלתי-ממיר שעונה על הכל בשם=vu+dou
תתחדש על הקניה לי יש גם פטיפון של THORENS חצי מקצועי משנות ה 70 ו 300 טקליתים אין לי מקום כרגע גם אבל אין כמו הSOUND זה נכון היו זמנים אני יודע ש יש צעירים שמנסים לחזור לזה . שיהיה לנו שבועה טוב
razf @ 30/1/2011, 08:19 כתב:
קרמר לא חבל?
להשקיע 8000 ש"ח בשביל לשמוע MP3 שילד בן 0 חתך והוריד את כל האיכות
על הדרך היה כדי לקנות גם כוננית חדשה ב 200 ש"ח ב ACE או באיקאה
אני לא מאזין לMP3 אני מאזין רק לתקליטורים מקוריים . לא מוריד מהאנטרנט כלום . ולא מאזין מהמחשב .
האזנה לMP3 זה כמו טלויזיה שחור לבן הצליל . בקשר לכוננית . היא הוזמנה מנגר ליפני כ30 חזקה ויציבה . אין באייס כנניות כאלה חזקות, גם הממיר הלוויני מחובר בכבל HDNI ואיכות הצליל בסרטים מעולה
שבוע טוב