לא קשור ללווינים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
Hlias sat
מתקין
מתקין
יצירת קשר:

שליחה על ידי Hlias sat »

באינטרנט, טרול הוא אדם אשר הנאתו היא לזרוע מחלוקות ברשת. הוא (ובד"כ זה הוא..) מנסה להתחיל ויכוחים ולעצבן אנשים.

טרולים רואים במערכת האינטרנט מקום מושלם למשחקיהם המוזרים. מסיבה מסויימת, הם לא "קולטים" שהם פוגעים באנשים אמיתיים. בשבילם, גולשים אחרים הם לא ממש אנושיים אלא סוג של סטייה דיגיטלית. כתוצאה מכך, הם לא מרגישים שום צער על הכאב שהם גורמים. להפך, ככל שהסבל שהם גורמים גדול יותר, כך ההישג שלהם גדול יותר (כפי שהם רואים זאת). האנונימיות היחסית ברשת היא זו שמאפשרת לטרולים לשגשג.

טרולים אדישים לחלוטין לביקורת (בונה או לא בונה). לא ניתן לשאת ולתת איתם; לא ניתן לגרום להם להרגיש אשמה או רחמים; לא ניתן לדבר אליהם בהגיון. הם פשוט לא מסוגלים להרגיש חרטה. מסיבה מסויימת, טרולים לא מרגישים שהם כפופים לחוקי הנימוס או לאחריות החברתית.

ייתכן שקשה לתפוס את זה. אתם בוודאי חושבים "בטוח שיש משהו שאני יכול לרשום כדי לשנות את הגישה שלו.", אך טרול אמיתי לא ישתנה ע"י מילים בלבד
סמל אישי של משתמש
זורו44
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי זורו44 »

"Please Do Not Feed The Troll" או PDNFTT).
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

טרולים גורמים להעשרת השיח ברשת. הם גוררים תגובות רבות, ותגובות על תגובות וכן הלאה.
הם מביאים כיוון מחשבה, סוטה, אחר, מעצבן וממריץ במידה מסוימת. פעמים רבות הם נוגעים בנושאים"שאסור לגעת בהם" או אומרים דברים שאסור לומר, כביכול.
damlev
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי damlev »

אני מבין שיש טרול אחד מפורסם בפורומים. אפילו מוכר שיתוף מזוייף!!
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
שלח תגובה