אדון קרמר במונחים שלכם אני עדיין ילד סה"כ בן 30 ומשהו, אבל עדיין אני זוכר איך כל שרב שהיה חם ולח הייתי מנסה לקלוט באנטנת VHF-UHF את קפריסיןPIK1 פעם אף הצלחתי לקלוט TRT
moss81 @ 20/3/2011, 19:24 כתב:
אדון קרמר במונחים שלכם אני עדיין ילד סה"כ בן 30 ומשהו, אבל עדיין אני זוכר איך כל שרב שהיה חם ולח הייתי מנסה לקלוט באנטנת VHF-UHF את קפריסיןPIK1 פעם אף הצלחתי לקלוט TRT
אתמול קלטתי TRT , הרגיל והספורט. ובקיץ שעבר עוד כל מיני תחנות מטורקיה כולל ה-TNT של טרנר.
הטכנאי קרמר @ 21/3/2011, 09:13 כתב:
הייתי בכנס ליפני 3 חודשים של הרשות השנייה . הם אמרו שעם אנטנה חיצונית . יש הפרעות מתחנות זרות שמשדרות על אותו התדר לפעמים . אז עדיף אנטנה פנימית .
רק חבל שבהרבה מקומות בארץ או בתוך במבנים מסויימים עם אנטנה פנימית אפילו "שלג" לא תקלוט.
מבטלים שידור אנלוגי שגם ככה בקושי קלטו לטובת שידור דיגיטלי שגם אותו בקושי קולטים וצריך "תוספות" בשביל לקלוט... אני רק חושב עכשיו על הרבה אנשים מבוגרים מעטי יכולת או בודדים שכל ההנאה שלהם בחיים שלהם זה טלויזיה ציבורית.
spikerg @ 21/3/2011, 14:10 כתב:
אם כבר...
תתנו פה תדרים מלאים של תחנות מטורקיה , קפריסין / מדינות שכנות...
אני רוצה לקלוט אותם גם
--
הכוונה תדרים ב DTT
Since Friday 11th June the digital programmes ΡΙΚ 1, ΡΙΚ 2, ERTWorld, Euronews and PIKHD are being transmitted from the following sites:
Site
Channel
Frequency
1. Troodos
33
570MHz
2. (a) Vavatsinia
33
570ΜΗz
(B) Vavatsinia
53
730ΜΗz
3. SILO
33
570MHz
4. Tsada
33
570MHz
5. Kalo Chorio Larnaca
53
730MHz
6. Paralimni
53
730MHz
Additionally CyBC plans to launch digital transmission from the following sites by the end of July 2010.
Site
Channel
Frequency
1. Armenochori
33
570MHz
2. Aglandjia
33
570ΜΗz
In case you cannot receive our digital signal from any of the sites mentioned above, please contact us at dvbt@cybc.com.cy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .