אמרו לפני כמה דקות בתקשורת

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

בערוץ 10 של ישראל ובערוץ 2 של ישראל.
שרקטת גראד נפלה באזור מסויים.

האם שוב יש עיצומים במערכת החדשות של ערוץ 1 ?

הם לא משדרים את זה עכשיו.

בעזרת השם אני מקווה שיהיה יותר טוב.
סמל אישי של משתמש
זורו44
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי זורו44 »

רמי,אין בריירה צריך להכנס למקלט.זה לא קאסאם או קאטיושה.
במלחמה האחרונה זה חדר מגג של 4 קומות עד קומה 1.
emh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי emh »

הודיעו עכשיו בחדשות ערוץ 2 שלא נפל ברשל"צ - זו טעות!
הנפילה אכן היתה ליד אשדוד.
spikerg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי spikerg »

נפל פה אצלנו באשדוד..
קרוב מאוד למקום אסטרטגי ..
OPENBOX S10 HD

13E,4W,75E
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

שרק לא יזיזו הצלחות שלי מההדף . כי אין אחריות במיקרה כזה
רק הטכנאי קרמר
סמל אישי של משתמש
זורו44
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי זורו44 »

זה פשוט מחשבה של מנייאק לחשוש על הצלחות כשאנשים נפצעים
Highway Star
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Highway Star »

גראד לא יכול להגיע עד לראשל"צ גם טאורתית. זה סך הכל פגז ריאקטיבי ולא טיל.
טווח שלו כמדומני כ25 ק"מ אולי קצת יותר.
Optibox Gekko HD
4w-4.8e-9e-13e-36e-42e-53e--75e
1m Telran-1m Gibertini-1.2m Telran
pazitush
אחלה חבר
אחלה חבר
Has thanked: 31 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי pazitush »

מה הקשר לענייננו?
כבר הצעתי בעבר לפתוח מדור פרפראות....
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

זורו44 @ 24/3/2011, 19:45 כתב: זה פשוט מחשבה של מנייאק לחשוש על הצלחות כשאנשים נפצעים
אני חושב שצריך לדאוג לכל סוג של נזק שיכול להפריע.
zweiss
תותח על
תותח על

שליחה על ידי zweiss »

מעניין אותי אם ואיך
תהיה התגובה שלנו למה שקורה
בזמן האחרון.
לכל מדינה יש זכות
ואף חובה להגן על אזרחיה...
1.2m=7W,4W,9E,13E,16E
1.2m=19.2E,23.5E,26E
1.2m=39E
0.8m=1W
VU+ SOLO SE
VU+SOLO
מנוי ל-DOLCE
TVR HD
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

שליחה על ידי gilad2211 »

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/223 ... =54&loc=25

התל-אביבים סבלו מספיק, תפסיקו להשמיץ אותם

המדור ברוח קרב משולשת: מביא פרשנות הזויה לעומדים מאחורי הרצח באיתמר, מדווח על זן חדש של סוטי מין בישראל, ומחזיר מלחמה למשמיצי העיר תל אביב

נתן זהבי | 18/3/2011 7:02

לפני קריאת המדור אני מצהיר בשבועה בפני הקוראים שאינני לוקח סמי הזיה וכל הכתוב במדור הוא אמת לאמיתה.

אחרי הרצח המתועב באיתמר בו נשחטו בידי מפלצת חמשת בני משפחת פוגל בשנתם - אם, אב, שני ילדים ותינוקת בת שלושה חודשים - הזעזוע נגע ופגע בכל בן אנוש בעל לב ומצפון. אני מכיר הרבה אנשים שהיו מוכנים לחנוק במו ידיהם את מבצעי הפשע המתועב, ואני ביניהם.

לקח מעט מאוד זמן עד שחורצי לשון וזריזי עט החלו למצוא את האשמים ברצח ולנמק מפרי מוחם הקודח את מה שהביא את המפלצת לבצע את המעשה הנורא. את השיא בדברי הבלע פרסם אתר האינטרנט הפופולרי "ניוז 1 - מחלקה ראשונה", האתר של העיתונאי יואב יצחק.

תחת הכותרת "ברק שפך את הדם הזה" שפך אחד בשם חן בן אליהו את הטקסט הבא: "שר הביטחון ברק, בגיבוי השמאל הקיצוני בליכוד (מרידור, איתן וכולי), מפטפט השכם והערב על הצורך לברוח מרוב שטחי יהודה ושומרון, לבד מהגושים הגדולים, משמע על הצורך להרוס עשרות יישובים ולגרש עשרות אלפי יהודים מבתיהם.

"שר הביטחון, שהסיר עשרות מחסומים ביהודה ושומרון, ובהם אף את מחסום חווארה בואכה איתמר, הוא שמסמן למרצחים הפלסטינאצים את מפת הרצחנות העדכנית בשירות האתוס והמיתוס: מבחינתו היישוב איתמר מיועד להריסה ותושביו מיועדים לגירוש, דהיינו מבחינת האתוס הפלסטינאצי, מיועדים לרצח.

"ומעל הכול - שר הביטחון ברק, המאמן את חייליו ברצח מתנחלים בסיטואציות מבוימות ומופרכות שבהן הם חשים 'מאוימים' מצד מתנחל כלשהו, שר הביטחון ברק השולח את קלגסיו באישון לילה, בצוותא עם קלגסי אהרונוביץ? (השר לביטחון פנים - נ"ז) לבושי השחורים להרוס מבנים בחוות גלעד, ליצור פרובוקציות במטרה שקלגסיו 'יחושו מאוימים' ואזי לכוון רובים ולפתוח באש על המתנחלים כדי ליישם את הנלמד באימונים.

"שר הביטחון, המחפש בכוח איזו אלטלנה משלו על מנת לבסס את מעמדו הרעוע בשמאל הקיצוני, מבצע דה-לגיטימציה מוחלטת למתנחלים, מוזיל את דמם
ומראה קבל עם ועולם למרצחים הפלסטינאצים כי אכן גם מבחינתו, כאשר 'חשים מאוימים' אפשר וצריך לרצוח מתנחלים, הכול תלוי בסיטואציה...

"ממשלת ישראל בכלל ושר הביטחון הפועל מטעמה בפרט הם אשר בדבריהם ובמעשיהם מבצעים דה-לגיטימציה מוחלטת להתנחלויות ולמתנחלים, מכשירים את הקרקע, משרטטים את המפה, ומסמנים את הדרך לרצחנות הפלסטינאצית, ועל כן הם נושאים באחריות הישירה לשפיכות הדמים הזו ולאלו שיבואו אחריה..."

לא הייתי מביא את דברי הבלע המוטרפים האלו במדור אלמלא חשבתי לעדכן את הציבור ואת כל אלו שטוענים כנגד מערכת החינוך הפלסטינית המטיפה בדברי ארס לשנאת ישראל, מנהיגיה והיהודים בכלל - שלא צריך לחפש בשדות זרים. כותב הטקסט ההזוי הזה הוא חן בן אליהו, בעל תארים במקרא, במחשבת ישראל ובספרות, וכן - הוא לימד כעשר שנים במכללת יהודה ושומרון באריאל.

אגב, כשמנהיגי ישראל מדברים נגד מערכת החינוך הפלסטינית שיזכרו תמיד את הספר "תורת המלך", את המחנכים הדגולים הרב אבינר, הפרופסור הלל ויס וחבריהם, ויזכרו שהחינוך לשנאה וגזענות נמצא אצלנו בתוך הבית.

כבעל תואר דוקטור למדעי הקונספירציה אני מוכן להמר שלא ייקח הרבה זמן עד שאחד מההזויים יפרסם מאמר או ידרוש דרשה על פיה "ויקטוריה", ספינת הנשק שנתפסה על ידי לוחמי שייטת 13, 200 מייל מחופי ישראל, נשלחה על ידי בנימין נתניהו ואהוד ברק כדי להעלות את הפופולריות שלהם שירדה לאחרונה פלאים, והם זכו לשיתוף פעולה קונספירטיבי ממפקדת חיל הים שרצתה לזכות בנקודות אחרי פשלת המרמרה.
מעשים מוטרפים

אירוע הרצח הנורא באיתמר והאסון ענק הממדים ביפן גרמו לכך שחדשות אחרות נזרקו לפח האשפה ולא פורסמו מחוסר מקום.

בבית המשפט המחוזי בפתח תקווה ניתן גזר דינו של אברהם יעקב, מטפל סיעודי בבית אבות שנשלח על ידי השופט אברהם טל ל-12 שנות מאסר.

יעקב נעצר לפני כשנה וחצי. הוא הורשע במסגרת הסדר טיעון באונס ובמעשי סדום בחסרי ישע. במקרה של אברהם יעקב לא מדובר בילדים חסרי ישע, אלא בקשישות בגילאי 77 ו-80 חולות פרקינסון ואלצהיימר.

מעשים שכאלו, שהם נדירים למדי, מוגדרים בשפה המקצועית "גרנטופיליה" - סטייה מינית שהלוקה בה נמשך לקשישים. הוא מתייחס לקורבנותיו חסרי הישע כחפץ אונס ומבצע מעשי סדום עד שהוא מגיע לסיפוק מיני בלי להתייחס לתחושות ולרגשות של הקורבנות, שלא יכלו בשל מצבן וגילן להתנגד לתוקף החסון.

בגזר הדין ציין השופט טל כי התנהגותו של יעקב הייתה מתוכננת. הוא ביצע את מעשיו המוטרפים לפנות בוקר, כאשר כוח האדם במחלקה מצומצם וקיים סיכוי נמוך שמישהו יפריע לו בעת שביצע את זממו. יעקב ביצע את מעשיו בקשישות שמצבן הסיעודי מורכב, והוא ידע שבשל מצבן הקשה לא תוכלנה להתלונן ולדווח על מעשיו.

אני מוכרח לומר בווידוי אישי שאני מכיר היטב את נושא בתי האבות בישראל. תשע שנים טיפלתי בהוריי הקשישים, רוב הזמן הם היו בבתי אבות בהם קיבלו טיפול מסור ואוהב. מעולם לא העליתי על דעתי שיכול להיות מצב שבו עובד סיעודי יבצע מעשי אינוס באותם קשישים ששהיתי זמן כה רב בחברתם.

אם חס וחלילה היה מישהו עושה מעשה שכזה לאמי, אין לי ספק שהוא היה מסיים את חייו שלא בדרך הטבע, ואני הייתי מבלה את שארית ימיי בבית הסוהר.

אם אתם חושבים שאברהם יעקב הוא מקרה בודד אז תירגעו - הוא לא. ביום שלישי הרשיע בית המשפט המחוזי בירושלים יהודי אחר העונה לשם התנכי משה ישועה בביצוע עבירת אינוס ועבירה של מעשה מגונה בשתי מנותחות שהיו תחת הרדמה לאחר ניתוח. גם הצדיק משה ישועה עוסק בעבודה בה הוא אמור להיות "מלאך בלבן". משה ישועה הוא אח כירורג בבית החולים שערי צדק בירושלים בירתנו הקדושה סלע קיומנו.
המטרה: תל אביב

בזמן האחרון השתרש מונח מעצבן בפיהם של כל מיני דרעקס שמנסים להפריד את העיר תל אביב ותושביה ממדינת ישראל. הדרעקס מחדירים לתודעת הציבור באמצעות אמצעי התקשורת את המושג "מדינת תל אביב".

תושבי מדינת תל אביב הם "כאילו" מנותקים מהנעשה בארץ הקודש, הם כאילו מתנשאים, לא משרתים, לא מתים, לא מתחשבים במצבם של תושבים אחרים. תושבי מדינת תל אביב הם שמאלנים הומואים לסביות, אוכלי סושי ושותי שמפניה. תושבי מדינת תל אביב הם עשירים, יש להם פנטהאוזים ווילות, הם לא אוהבים ילדים ומגדלים במקום חתולים וכלבים. תושבי מדינת תל אביב בוגדים, הם לא יהודים, הם אוהבי ערבים, בקיצור שיעופו מכאן.

לאחר האסון ביפן ראיתי באחד העיתונים את הכותרת: "צפוי מחסור בסושי במדינת תל אביב". אני לא זוכר מי היה האידיוט שחתום על הידיעה הזו, אבל כדאי שידע שסושי אוכלים גם במדינת אילת, מדינת ירושלים, מדינת חיפה, אשקלון, אשדוד ואפילו במדינת בני ברק.

ולעוד כמה פוליטיקאים שמחדירים באופן קבוע ומזלזל את המושג "מדינת תל אביב" בהקשרים של פוליטיקה, פטריוטיות והקרבה, רק תזכרו שמדינת תל אביב ספגה במלחמות ישראל 4,322 חללים, ומדינת תל אביב נפגעה קשות מפעולות איבה וטרור.

מאות פיגועים היו בתל אביב משנות ה-60 עד היום - מכוניות תופת, פצצות ורימונים בבתי קולנוע, פיגועים באוטובוסים ברחובות הראשיים, בשוק הכרמל, בתחנה המרכזית, בשדרות בן-גוריון, בפאבים, במועדוני לילה והיכן לא, 741 תושבי תל אביב נהרגו בפיגועים האלו ואלפים נפצעו.

"מדינת תל אביב" הייתה ותהיה תמיד המטרה הראשונה של רוצחי החמאס והג'יהאד, של הטילים העיראקים בעבר וטילי חיזבאללה, איראן וחמאס בהווה ובעתיד.

אז תפסיקו לזיין את השכל עם האמירה הדבילית הזו "מדינת תל אביב" - העיר תל אביב - העיר!!! היא העיר הכי הכי בישראל, ומי שלא חושב ככה שילך לשתות את המים בירקון.

zehavi@maariv.co.il
ממיר AZBOX PREMIUM HD+

3 צלחות לווין המכוונות ל 4.0W,7.0W,4.9E,9.0E,13E,19.2E,26E,42E
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

חבל ששוב מכניסים פוליטיקה לאתר שאין לו קשר לנושאים האלה,זהו פורום לווינים...
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

השאלה שלי דיברה על מה שקורה בקשר לערוץ 1 שלא שידר בזמן את האירוע,אני לא התכוונתי להפוך את השירשור הזה לפוליטי.
סמל אישי של משתמש
זורו44
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי זורו44 »

שלח תגובה