מס' שאלות כלליות על צלחות הלויין

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
GILS
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי GILS »

שלום יש לי מס' שאלות,

1.במידה ואני מחליט להתחבר לצלחת לוין לדוג' HotBird הפופלארית שכוללת 400 ערוצים מאירופה,
האם בבניין דירות ניתן לחבר מס' רב של דיירים עם אותה צלחת ?

2.במידה ואני מחבר צלחת לווין לדירה שלי ויש לי 4 חדרים שבהם רוצה אני לחבר את ה- LCD לצלחת,
זה דורש ממני 4 ממירים נפרדים ?
במידה ויש לי LCD עם ממיר מובנה...זה חוסך לי את הצורך בממיר?

3.במידה ויש על הגג הבניין את הצלחת המבוקשת שהשכן שלי רכב והתקין,האם אני יכול להתחבר גם לאותה צלחת בשביל לקלוט ?

-מלבד כל היתרונות הקיימים,מבחר רב של ערוצים,חסכון כלכלי ועוד...
איזה חסרונות קיימים ?
האם הפרעות מזג אוויר פוגעות באיכות השידור ?
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

שלום ...להלהן מס תשובות באדום -

1.במידה ואני מחליט להתחבר לצלחת לוין לדוג' HotBird הפופלארית שכוללת 400 ערוצים מאירופה,
כן זה אפשרי , יש מס אפשרויות - האחת זה שימוש ב LNB עם מס יציאות יש של 4 ויש אפילו של 8 לכל דירה ( או יותר נכון לכל מקלט ) ניתן להויד כבל ישירות מה LNB ,
אפשרות שניה היא במידה ויש יותר מ 8 מקלטים על אותה צלחת ניתן לתכנן רשת שתירד בין הקומות ( 4 כבלים ) ובכל קומה יותקן מולטיסוויטצ' עם 4 יציאות ( אחת לכל מקלט ) ...
זה כבר דורש יותר ידע מקצועי ותיכנון ,

2.במידה ואני מחבר צלחת לווין לדירה שלי ויש לי 4 חדרים שבהם רוצה אני לחבר את ה- LCD לצלחת,
כן לכל מסך צריך ממיר נפרד אלא אם תרצה לחבר במקביל ולראות את אותו הערוץ בו זמנית ,
לא ידוע לי על ממיר לויינים מובנה בדרך כלל זה ממיר מובנה של DTT אבל אם בכל זאת יש לך דבר כזה
מסך עם ממיר לויינים מובנה אז כמובן שלא תצטרך ממיר חיצוני ,3.

3.במידה ויש על הגג הבניין את הצלחת המבוקשת שהשכן שלי רכב והתקין,האם אני יכול להתחבר גם לאותה צלחת בשביל לקלוט ?

אתה יכול להתחבר לצלחת של השכן במידה והוא הסכים לכך כמובן , זה דורש החלפה של ה LNB
מדגם רגיל עם יציאה אחת לדגם כפול עם שתי יציאות או יותר , -

מלבד כל היתרונות הקיימים,מבחר רב של ערוצים,חסכון כלכלי ועוד...
איזה חסרונות קיימים ?
החסרונות הם חוססר בערוצים ישראלים או ערוצים עם תרגום לעברית , ערוצי ילדים וספורט בעברית
אם אתה דובר שפות ואין לך ילדים קטנים שרוצים תוכניות בעברית ואם אתה מוכן להסתפק בערצים
הישראלים הראשיים בלבד ....אז זה אלטרנטיבה טובה עבורך ,

כן בהחלט , גשם שוטף וחזק מוריד את רמת הקליטה ולכן יש להתקין צלחת מספיק גדולה
גם רוחות חזקות וסופות יכולות להזיז את הצלחת ולכן צריך מתקין מקצועי שיודע מה הוא עושה .
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

לפני הכל, הייתי ממליץ לראות מה הצרכים של הצופים בבניין- לא בטוח שהוטבירד יתאים/ יספיק להם.
בהוטבירד יש הרבה יותר מ- 400 ערוצים, אבל רוב הערוצים הפתוחים אינם מרשימים במיוחד, אלא אם מדובר בדוברי איטלקית.
אל תתייחס רק למה שמתקין כזה או אחר אמר לך - קרא כאן בפורום, בדוק באתרים כמו לינגסאט ופלייסאט ובדוק מה הכי כדאי לכם להתקין.
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

שליחה על ידי gilad2211 »

תציע להם את nilesat או badr

שם יש מלא מלא תכנים באנגלית לכל המשפחה שהם FTA מלא ערוצי סרטים סדרות ספורט וכ'ו.

הBADR משלב גם ערוצי HD שהם FTA (חופשיים) בתוכו.
ממיר AZBOX PREMIUM HD+

3 צלחות לווין המכוונות ל 4.0W,7.0W,4.9E,9.0E,13E,19.2E,26E,42E
GILS
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי GILS »

gilad2211 @ 11/4/2011, 15:29 כתב: תציע להם את nilesat או badr

שם יש מלא מלא תכנים באנגלית לכל המשפחה שהם FTA מלא ערוצי סרטים סדרות ספורט וכ'ו.

הBADR משלב גם ערוצי HD שהם FTA (חופשיים) בתוכו.
לפי הבדיקה שלי
באתר הזה :

http://www.tvsat.co.il/channels.html

הלווינים

nilesat או badr

משדרים בעיקר ערוצים מארצות ערב...
זה לא כ"כ מעניין
vladimir97
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vladimir97 »

GILS @ 10/4/2011, 16:59 כתב: שלום יש לי מס' שאלות,

-מלבד כל היתרונות הקיימים,מבחר רב של ערוצים,חסכון כלכלי ועוד...
איזה חסרונות קיימים ?
1. תאורטית אפשרי. בפועל, כמעט ובלתי אפשרי. את האות של יס למשל אפשר לפצל להרבה ממירים כי כל התדרים על אותה קוטביות ו-VOLTAGE. בלווינים אחרים זה שונה, כלומר, לכל ממיר באשר הוא צריך יציאה נפרדת שתצא מה-LNB. יש LNB של 8 יציאות אפילו, אבל אני מניח שלדירה לא יסתפקו בטלויזיה אחת, וגם אם כן ירצו להרחיב בהמשך, ככה שזה כמעט ובלתי אפשרי מעשית, אלא אם באמת רוכשים הרבה צלחות, והרבה LNB עם הרבה יציאות.

2. כל טלויזיה ממיר, אם אתה רוצה שכל אחד יפעל עצמאית כמובן ללא תלות אחד בשני, שזה המצב המקובל.

לא מכיר LCD עם ממיר לוויני מובנה. יש אולי ממיר לשידורים התת קרקעיים האלה, שזה לא קשור, וגם אם יהיה ממיר מובנה, הוא לא בהכרח יספק אותך. בשלב הזה צריך ממיר נפרד. לדעתי.

3. רק אם יש לו LNB עם יציאה ספר ו-LNB כזה כמובן ניתן להחלפה ל-LNB עם יציאות נוספות. כמובן שכל LNB זה לווין נפרד.

חסרונות יתרונות- מבחינתי ללווין רק יתרונות, אבל זה אני.
החסרונות המובהקים שכמעט ואין שם עברית, למעט הערוצים הישראליים הרשמיים, והחסרון המהותי שאם אין לך ידע, אתה תטבע. אם אתה לקוח YES או HOT, אתה יכול בטלפון פשוט להרים את כל החברה על הרגליים וישלחו לך טכנאי. בלווין, או שאתה מתחזק לבד, או שכל ביקור טכנאי יעלה לך כסף, ואני לא מכיר הרבה אנשים שיכולים לעמוד בזה. מבחינתי הדברים האלה הם לאנשים חובבי לווינים ואלקטרוניקה, או אנשים שיש להם מכרים שיכולים לעזור להם, או אנשים שבאמת יכולים להרשות לעצמם להזעיק טכנאי על כל דבר. כשאתה לקוח YES, אתה לא מרגיש בעיות כאלה, כי מספיק טלפון, וישר מסדרים לך את זה.

כן, אבל לא משהו מהותי לדעתי. כאשר צלחת מכוונת היטב, בגשם חזק (בטפטופים קלים לא מרגישים כלום) יש הפסקות או פריזים, אבל אין לנו כל כך הרבה חורף בארץ, ומעטים הזמנים שממש אי אפשר לראות טלויזיה, וגם אנחנו לא רואים טלויזיה 24/7. באיזון ובמכלול אני לא רואה בכך בעיה שאמורה להטריד.
CubeRevo 250HD, IPBOX 250S PVR, Dreambox 500 x 2, 13E,4W,5E,75E,9E
שלח תגובה