טוב , עברה לה יממה והחדשות לא הכי מעודדות: אם אתמול הייתה לנו צפייה ,בערוצי ביס , חלקה במשך כ10 שעות, היום לא הייתה קליטה מארבע אחה"צ עד תשע בערב,
האם למישהו יש רעיון לגבי הסיבה? כאשר ערוצי שוויץ, FRANCE O (תחת AB SAT) המקודדים כן פועלים, איני מתייחס כמובן לערוצים פתוחים כמו TV5 וכו.
[FONT=Arial]מקווה למצוא ולתת תשובות ענייניות
לעזוב את יס והוט , לעבור לקליטה חופשית
י א @ 15/4/2011, 11:50 כתב:
היה לי לקוח שבוע שעבר שהיו לו בעיות דומות. החלפת צלחת ל 1.20 והחלפת LNB לא פתרה את הבעיה.
בסוף אחרי שלא היו יותר אפשרויותף החלפת הדייסק פתרה את הבעיה.
מאד מוזר. דייסק רגיל של 4 יציאות בן כ 3 שנים. הדייסק סירב להעביר בצורה את את התדרים של ביס.
תודה על המידע, זה כמובן יהיה כוון לבדיקה, אתה יכול לפרט איך התבטאה ההפרעה אצל הלקוח שלך ואם , לדעתך, אי החלפת הצלחת ורק החלפת הדייסק הייתה פותרת לו את הבעייה?
תודה מראש.
וכמתנה:
התקנת צלחת בדמשק
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
עדכון מפריז...
כן, אני כותב את העדכון הזה עם בגט ביד אחת וכוס יין אדום בשנייה
אז ככה: לקחתי את כרטיס ה BIS וה CAM הישן שלי ונסעתי לפריז,
גם בפריז המצב לא היה שונה: רואים רק את הערוצים שלא מוצפנים (כולל ערוצי הסרטים) אבל הערוצים המוצפנים TF1 FRANCE2 ואחרים - יוק!
החלפתי את ה CAM לחדש NEOTION (חמישים אירו בצרפת)
עשיתי את UPDATE לפי הקישור ששלחתי למעלה
ועכשו הכל עובד
עכשו נראה מה יקרה כשאנסה את זה בישראל בשבוע הבא...
--------------------------------------------------
ציוד: ממיר TOPFIELD 7700, צלחת 1.2מטר 4W, 7E+9E, 13E, 26E
חיברתי לממיר HDD חיצוני ב USB ואני יכול להקליט תוכניות
מחפש ערוצים בצרפתית וערוצי ילדים (וגם אם יש איזה HD פתוח)
י א @ 15/4/2011, 16:48 כתב:
הצלחת היתה חייבת החלפה כי היא היתה 80 ס"מ. הקליטה בתדרים האלה היתה מאד חלשה עם הפרעות חזקות גם אחרי החלפת הצלחת.
או קיי, היום היה לנו יותר חסד, אך כרגיל היו כשלש שעות מתות אשר מתחילות עם פיקסלים וירידת סרגל איכות , מתחת ל40% הכל נעלם והסרגל יורד ל0% כאשר הקליטה חוזרת, 72% קבוע.